În câte zile se vede Frankfurt? Alegeți șederea potrivită pentru călătoria dvs

Frankfurt este unul dintre motoarele economice ale Germaniei. Deși este considerat un oraș pur financiar, adevărul este că găzduiește o ofertă turistică de primă clasă, capabilă să concureze direct cu orice alt oraș din lume.

Frankfurt este un oraș cu o gamă largă de atracții turistice. Atât în ceea ce privește cultura, cât și în ceea ce privește timpul liber, astfel încât, din punctul de vedere al celor mai experimentați călători, este nevoie de cel puțin 3 zile pentru a cunoaște bine Frankfurt .

Deși nu este capitală, Frankfurt a fost poziționat ca cel mai important oraș din Germania încă de la începuturile sale. Aparținând landului Hesse, este unul dintre orașele care fac din Germania prima putere economică europeană.

După cum am menționat deja, sejurul recomandat este de 3 zile, mulți călători aleg alte opțiuni, cum ar fi vizitarea în 2 zile sau chiar o vizită expres de o zi. Să analizăm în detaliu fiecare dintre aceste opțiuni.

Sejur recomandat pentru Frankfurt: 3 zile

Avem ghidul perfect pentru a vedea Frankfurt în trei zile. Pe scurt:

Ziua 1

Castelul Bad Homburg

Unul dintre cele mai caracteristice monumente ale orașului. Construit la începutul secolului al XIX-lea și remodelat în secolul al XX-lea, acest castel este una dintre cele mai importante opere arhitecturale din Europa.

Grădina Botanică

Dacă vă place natura, veți adora această grădină botanică. Designerul său a fost Franz Siesmayer, unul dintre cei mai renumiți designeri din lume.

Biserica Fecioarei Maria

Datând din 1321, este una dintre cele mai importante biserici catolice din oraș.

Ziua 2

 

Piața Römerberg

Dacă ați văzut vreodată o fotografie a orașului Frankfurt, cu siguranță a fost făcută în această piață. Case în stil tradițional într-o enclavă plină de clădiri istorice. Locul perfect pentru a admira arhitectura germană.

Zona Zeil

Zeil este unul dintre cele mai importante bulevarde din oraș. Aici vă puteți bucura de o după-amiază de cumpărături la unele dintre cele mai bune mărci de modă din lume. De asemenea, dacă terminați mai devreme decât era planificat, din această zonă puteți merge cu transportul public la Heidelberg, un oraș medieval uimitor.

Ziua 3

Puteți profita de această ocazie pentru a face o excursie într-un oraș din apropiere. Datorită comunicațiilor sale bune, veți găsi o mulțime de opțiuni în jur, deși recomandarea mea este, fără îndoială, o croazieră pe Rin.

Minim recomandat: 2 zile în Frankfurt, esențialul

Dacă aveți doar două zile la dispoziție în Frankfurt, vă recomand să vizitați în prima zi Castelul Bad Homburg și Grădina Botanică. Pentru mine, acestea sunt două obiective care nu trebuie ratate în oraș.

Puteți folosi a doua zi pentru a merge la Heidelberg, unul dintre cele mai fermecătoare locuri din toată Germania.

Cea mai proastă opțiune: 1 zi în Frankfurt

O zi în Frankfurt poate fi suficientă dacă doriți să cunoașteți orașul în linii mari. Nu uitați să mergeți în centrul orașului Frankfurt, să vă bucurați de cultură și să profitați de gama largă de activități de agrement din oraș.

În ciuda imaginii pe care Frankfurt o are în ochii restului lumii ca fiind un oraș strict financiar, adevărul este că volumul de agrement pe care îl poate găzdui este la fel de mare ca în orice alt oraș din Europa.

Nu veți regreta!

Cele mai vizualizate pagini