Câte zile arată Islanda?

Islanda este una dintre cele mai populare destinații pentru iubitorii de road trip, o țară cu peisaje care îți taie răsuflarea, o cultură aparte și unică, dar și o modalitate specială de a te bucura de natura în forma ei cea mai pură.

Numeroși specialiști în trasee de călătorie recomandă vizitarea țării în cel puțin 3 zile, ceea ce vă dă timp să vedeți cele mai esențiale locuri, deși, dacă aveți timp, este o destinație ideală pentru a o vizita în mai multe zile. Deși idealul este, fără îndoială, cel puțin 1 săptămână, să vedem ce opțiuni ai!

Opțiunea de a vizita Islanda în 5 zile este o opțiune foarte bună de câte zile ai nevoie ca minim pentru a o vizita, dar odată ajuns în această destinație vei dori să îi dedici mult mai multe zile, are multe colțuri speciale de descoperit. Dar 5 zile vă oferă timp să descoperiți cele mai importante locuri din țară.

Prin urmare, vă voi arăta diferitele recomandări pentru a vizita această destinație uimitoare, puteți vizita Islanda de la 3 zile la 10 zile.

3 zile în Islanda

3 zile este puțin cam puțin, dar îți va permite să faci un mic traseu în jurul Reykjavikului. Aici vă voi prezenta un rezumat al monumentelor și peisajelor pe care nu aveți voie să le ratați, deși cu alte ocazii am vorbit deja mai în profunzime despre ce să vedeți în Islanda în 3 zile, vă las linkul pentru informații mai detaliate: Islanda în 3 zile.

Uneori nu este posibil să dedici mult timp unei vacanțe din cauza serviciului sau a obligațiilor, astfel încât să poți cunoaște cele mai esențiale locuri, să cunoști Islanda în 3 zile este posibil.

5 zile în Islanda

Islanda are numeroase locuri de vizitat care trebuie neapărat vizitate în 5 zile. Pentru 5 zile în țară vă recomand să le dedicați sudului insulei, pentru a face cel mai popular traseu dintre toate, celebrul Golden Circle, este ceva de genul traseului 66 al Islandei.

Descoperiți capitala Islandei, Reykjavík, și vedeți unele dintre cele mai importante monumente ale sale, sau faceți o excursie pe insula Videy, un loc care merită vizitat pentru flora și fauna sa.

Descoperiți zona geotermală Krysuvik sau spectaculoasa cascadă Gullfoss și nu uitați de Parcul Național Thingvellir, inclus în Patrimoniul Mondial!

7 zile în Islanda

Ce ziceți de o săptămână întreagă în Islanda? Este suficient pentru a cunoaște cele mai importante locuri, dar fără a petrece prea mult timp în toate, deoarece această țară are multe bijuterii ascunse pe care veți dori să le vedeți.

Petreceți o zi în capitala Reykjavik și vizitați-i muzeele, dar nu este cel mai frumos loc din țară.

Vă puteți bucura de zona geotermală Krysuvik sau de spectaculoasa cascadă Gullfoss, trecând prin Geysr... Parcurile naționale... Pe scurt, veți avea timp să faceți un circuit cu un tur al celor mai fascinante peisaje din întregul sud al țării.

10 zile în Islanda

Petreceți 10 zile sau mai mult pentru a descoperi această țară plină de natură, vizitând cele mai speciale locuri ale sale, bucurați-vă de peisajele pe care nu le puteți rata pe această insulă uimitoare.

Puteți vizita capitala, un oraș plin de viață, iar a doua zi să descoperiți Laguna Albastră, aleasă ca fiind cel mai bun spa curativ din lume. În multe perioade ale anului, vă puteți bucura de Aurora Boreală, unul dintre cele mai impresionante spectacole naturale din lume. Nu uitați de zona geotermală din Krysuvik, vizitați Höfn, un loc în care puteți vedea aurora boreală.

Veți avea timp să vizitați pinguinii 'puffin' și chiar să mergeți la observarea balenelor.

Islanda vă oferă un traseu fascinant, o țară surprinzătoare, din ce în ce mai vizitată de turiști, indiferent de câte zile decideți să stați, acestea vor merita, locuri unice în lume pe care le veți descoperi doar în Islanda!

Cele mai vizualizate pagini