Câte zile vezi Havana?

Havana este cel mai populat oraș al Cubei și, de asemenea, capitala acesteia. Acest loc este sinonim cu bucuria și este plin de un număr mare de locuri de interes nu numai pentru turism, ci și pentru cultură și arhitectură. Muzica, dansurile și tradițiile sale sunt, de asemenea, deosebite. Prin urmare, dacă ne hotărâm să vizităm Havana, este recomandabil să o facem în 3 zile pentru a ne bucura pe deplin de toate atracțiile sale.

Există diferite combinații de călătorii în funcție de posibilitățile pe care le avem. Cu toate acestea, 3 zile în Havana este cea mai bună alternativă, deși există persoane care preferă să petreacă 4 zile sau să facă un tur expres de doar o zi.

1 zi în Havana

1 zi poate părea foarte puțin timp , dar nu este așa dacă știm cum să profităm de ea. În călătoria noastră prin Havana nu putem rata cele mai reprezentative locuri ale sale. Printre acestea, cartierul Havana Veche, unde ne putem bucura de o cafea delicioasă la Café de los Artistas, un loc foarte cunoscut, și putem descoperi cele 4 piețe coloniale: Catedrala, San Francisco, Vieja și Armas. În plus, nu putem rata o vizită în centrul Havanei, unde se află, printre altele, Plaza de la Revolución, cu imaginea emblematică a lui Che Guevara, Capitoliul Havanei, Muzeele de Arte Frumoase și al Revoluției și Malecón. În această ultimă zonă, putem urmări un frumos apus de soare. Iar dacă vă place să dansați, El Turquino este o destinație obligatorie pentru a dansa salsa până în zori.

3 zile în Havana

Cu încă 2 zile călătoria noastră prin Havana va fi și mai completă. Putem vizita Castelul San Salvador de la Punta, de origine spaniolă; Castelul Real Fuerza de La Habana, care conține giraldilla, cea mai veche sculptură din oraș; sau Muzeul Habana Club, care explică istoria acestui rom. Ar trebui să vizităm, de asemenea, un alt simbol al orașului, Castillo de los Tres Reyes del Morro (Castelul celor Trei Regi din Morro) și un alt sit din apropiere: Fortăreața San Carlos de la Cabaña.

Vezi ghidul nostru specific pentru Vezi Havana în 3 zile . Include multe sfaturi și sugestii.

4 zile în Havana

În ultima noastră zi în Havana putem descoperi alte zone mai puțin cunoscute, cum ar fi cartierul Vedado, Cimitirul Colon, Universitatea din Havana sau Aleea Hamel. Faceți un tur și bucurați-vă de natură vizitând Parcul Național Valea Viñales.

Cele mai vizualizate pagini