Câte zile vezi Las Vegas?

Una dintre cele mai vizitate destinații turistice din SUA, supranumit 'Sin City', un oraș nebun pe care toată lumea vrea să-l viziteze datorită atracțiilor sale distractive, a cazinourilor și a locurilor impresionante.

Mulți experți în turism spun că este suficient să vizitezi orașul în cel puțin 3 zile , deși dacă ai timp este un oraș ideal de vizitat în mai multe zile. Să vedem ce opțiuni ai la dispoziție!

Varianta de a vizita Las Vegas în 3 zile este o opțiune perfectă, aveți nevoie de cel puțin aceste zile pentru a-l vizita, dar odată ajunși în această destinație veți dori să îi dedicați mai multe zile, Las Vegas nu doarme, sunt lucruri de făcut în orice moment.

Prin urmare, vă voi arăta diferite recomandări pentru a vizita această destinație uimitoare, puteți vizita Las Vegas în 2 zile sau într-o săptămână.

2 zile în Las Vegas

Acest oraș american este unul dintre cele care pot fi vizitate în 2 zile, dacă călătoriți prin SUA și vreți să vizitați și alte orașe, este posibil să faceți o vizită express în Las Vegas în 2 zile, puteți avea timp chiar să vă căsătoriți, în Las Vegas totul merge repede!

Bucurați-vă de această oază de clădiri mari și lumini de neon, plimbați-vă de-a lungul Strip-ului principal, unde veți găsi esența orașului.

De-a lungul întregului Strip veți găsi cele mai populare hoteluri și cazinouri din acest loc fantastic, bucurați-vă de toate, există o întreagă lume înăuntru.

3 zile în Las Vegas

Orașul Las Vegas are numeroase locuri de vizitat care trebuie neapărat văzute în aceste trei zile. Aici o să vă arăt un rezumat al locurilor pe care nu trebuie să le ratați, deși cu alte ocazii am vorbit deja mai în profunzime despre ce să vezi în Las Vegas în 3 zile, vă las linkul ca să aveți informații mai detaliate dacă preferați.

Avem un ghid complet pentru a vedea Las Vegas în 3 zile.

Vizitați toate cele mai populare hoteluri-cazino din oraș, cum ar fi Luxor, Excalibur sau hotelul New York, cunoscut pentru roller coaster-ul său amețitor numit Big Apple Coaster. Ați îndrăzni să urcați în el?

În a doua zi, vizitați Muzeul Neonului, urcați pe Stratosphere Tower, de unde veți avea cea mai bună panoramă a Las Vegasului.

5 zile în Las Vegas

Deși mai puțin obișnuit, puteți alege să petreceți aproximativ 5 zile în acest mare oraș, acesta ascunde mult mai multe colțuri și clădiri minunate de descoperit.

Una dintre zilele pe care le puteți dedica pentru vizitarea Marelui Canion al Colorado , una dintre cele mai fascinante minuni naturale ale lumii. Puteți închiria o mașină pentru a ajunge acolo sau puteți face un tur organizat.

Vizitați Turnul Eiffel, o replică mai mică și exactă a celui real din centrul orașului, sau Veneția din Las Vegas, locuri care arată măreția orașului.

Pe scurt, indiferent de câte zile vă decideți în cele din urmă să vizitați orașul, Las Vegas este un oraș plin de lumini și măreție, un loc unic în lume. Nu veți dori să plecați!

Cele mai vizualizate pagini