Câte zile arată Lisabona? Află cât timp ai nevoie pentru Lisabona!

Lisabona este capitala Portugaliei și, fără îndoială, unul dintre cele mai monumentale și mai interesante locuri de văzut din țară, motiv pentru care primește atât de mulți turiști în fiecare an. Una dintre cele mai frecvente întrebări este: De câte zile am nevoie pentru a vedea Lisabona? 3 zile sunt suficiente, veți putea vedea principalele atracții și vă veți putea bucura de capitala portugheză într-o pauză de 3 zile. Cu toate acestea, dacă stați mai mult de 3 zile, îl puteți combina cu excursii în apropiere, cum ar fi Sintra sau Cascais.

Dar există mai multe opțiuni și vă vom vorbi despre ele mai jos.

Printre opțiunile pe care le vom lua în considerare se numără următoarele zile pentru călătoria dumneavoastră la Lisabona: 2, 3 și 5 zile.

2 zile în Lisabona

Prea PUȚIN

Acesta este sejurul minim recomandat, poate fi chiar puțin cam scurt, iar dacă mergeți în plin sezon, în plină agitație turistică, veți rămâne cu sentimentul că nu ați avut suficiente zile pentru a cunoaște și a vă bucura de Lisabona așa cum merită.

Ce să vezi în 2 zile în Lisabona

În 2 zile veți putea vizita centrul Lisabonei și cartierele sale caracteristice, precum și marile piețe. De asemenea, veți avea timp să vizitați zone turistice mai îndepărtate, cum ar fi cartierul Belem. Un pic cam aglomerat, dar veți putea vedea multe din Lisabona.

3 zile în Lisabona

CEA MAI BUNĂ OPȚIUNE

Aceasta este opțiunea cea mai aleasă de turiști și cea mai recomandată, profitând de o escapadă de weekend sau de un weekend prelungit de 3 zile pentru a vedea cele mai importante obiective turistice din Lisabona. Desigur, nu veți fi un expert în oraș, dar veți avea timp să îl cunoașteți și să vă bucurați de el. Nu putem cere mai mult de la o excursie de 3 zile.

Ce să vezi în 3 zile în Lisabona

Avem ghidul perfect pentru o excursie de 3 zile la Lisabona, dar în acest ghid folosim ultima zi pentru a vedea lucruri amuzante, cum ar fi grădina zoologică sau pentru o excursie la Sintra (cu adevărat spectaculoasă) Ce să vezi în 3 zile în Lisabona

5 zile în Lisabona

PENTRU EXPERȚI

Aceasta este cea mai recomandată opțiune dacă sunteți unul dintre acei călători experți cărora nu le place să vadă lucruri în grabă și preferă să se absoarbă de cultura destinației pe care o vizitează.

În aceste zile vă puteți bucura de numeroasele muzee ale Lisabonei, puteți merge cu funicularele și tramvaiele, puteți cunoaște cele mai populare cartiere, vă puteți bucura de spectacolele de Fado... pe scurt, vă puteți bucura de tot ceea ce are de oferit un oraș atât de fantastic ca Lisabona.

Sperăm că articolul nostru despre Numărul recomandat de zile de ședere în Lisabona v-a ajutat să vă planificați călătoria.

Cele mai vizualizate pagini