Câte zile arată Liverpool?

Liverpool este orașul celor de la Beatles, dar și al popularei echipe de fotbal Liverpool F.C., plin de muzee interesante și cu o atmosferă uimitoare, cu numeroase pub-uri.

Este un oraș ideal pentru a fi vizitat pe jos datorită dimensiunilor sale, aici vă voi ajuta să decideți câte zile sunt suficiente pentru a vizita Liverpool.

Mulți experți recomandă să vizitați orașul în cel puțin 3 zile , deși dacă aveți timp este un oraș ideal de vizitat în mai multe zile, să vedem ce opțiuni aveți!

Opțiunea de a vizita Liverpool în 3 zile este o opțiune excelentă pentru numărul de zile de care aveți nevoie pentru a vizita orașul, dar odată ajunși în Liverpool veți dori să petreceți mai multe zile, deoarece sunt atât de multe locuri fascinante de văzut.

Prin urmare, vă voi arăta diferite recomandări pentru a vizita această destinație uimitoare, puteți vizita Liverpool în 1 zi sau în 5 zile în Liverpool și împrejurimi.

1 zi în Liverpool

Acest oraș englezesc este unul dintre cele care pot fi vizitate într-o singură zi , datorită proximității celor mai importante monumente ale sale.

Cele mai importante locuri pe care trebuie să le vedeți sunt Beatles Story at Albert's Docks, un muzeu interactiv în care veți învăța despre istoria popularului grup.

Tate Liverpool, cu intrare gratuită, Muzeul Internațional al Sclaviei și frumoasa sa catedrală.

3 zile în Liverpool

Orașul Liverpool are numeroase locuri de vizitat care trebuie neapărat vizitate în aceste trei zile. Aici vă voi arăta un rezumat al monumentelor pe care nu le puteți rata, deși cu alte ocazii am vorbit deja mai în profunzime despre ce să vezi în Liverpool în 3 zile, vă las linkul pentru informații mai detaliate.

Puteți petrece prima zi în care să cunoașteți toate locurile care vă aduc puțin mai aproape de Beatles, marile legende ale muzicii, precum și să cunoașteți unul dintre cele mai populare cartiere, Pier Head.

În cea de-a doua zi veți vizita portul orașului, catedrala maiestuoasă și impunătoare, simbolul orașului Liverpool, precum și unele dintre cele mai interesante muzee.

În ultima zi puteți face o excursie la Reynolds Park, un mare plămân verde, și vizita Croxteth Hall, o bijuterie arhitecturală!

5 zile în Liverpool

Preferați să petreceți 5 zile în Liverpool? Acest oraș are multe alte locuri uimitoare pe care să vi le arate.

Vă puteți bucura de un tur al popularului stadion Anfield, unul dintre cele mai emblematice stadioane din fotbalul european . Puteți rezerva un tur ghidat pentru a descoperi istoria și legendele echipei Liverpool F.C., o experiență unică pentru orice fan al fotbalului, chiar dacă nu vă place fotbalul, este o necesitate să aflați despre importanța acestui sport în oraș.

În plus, puteți vizita British Music Experience , pentru a afla totul despre istoria muzicii britanice, mulți dintre cei mai cunoscuți artiști din lume fiind de aici. Puteți vedea obiecte personale de la Spice Girls, Adele și Freddy Mercury.

Pe scurt, indiferent de câte zile vă decideți în cele din urmă să vizitați orașul, Liverpool este un oraș plin de contraste, cu o istorie importantă și locul de naștere al multor artiști de renume mondial.

Cele mai vizualizate pagini