Câte zile vede Malta?

Malta este o insulă situată în Marea Mediterană, o mică bijuterie cunoscută pentru plajele sale paradisiace, cultura sa deosebită și liniștea sa, o destinație perfectă pentru câteva zile de relaxare, vizitată de milioane de turiști în fiecare an.

Mai mulți experți spun că ar trebui să vizitați orașul în cel puțin 3 zile, deși dacă aveți timp este un oraș ideal de vizitat în mai multe zile. Să vedem ce alte opțiuni aveți!

Vizitarea Maltei în 3 zile este o opțiune excelentă, este numărul minim de zile de care aveți nevoie pentru a cunoaște și descoperi cele mai fascinante colțuri ale acestei destinații.

Odată ce ați ajuns aici, veți dori să petreceți mai multe zile aici, pentru că sunt atât de multe locuri fascinante de văzut.

Prin urmare, vă voi prezenta diferite recomandări pentru a vizita acest oraș uimitor, puteți vizita Malta și în 5 zile sau într-o săptămână.

3 zile în Malta

Petrecerea a 3 zile pentru a descoperi Malta este o opțiune excelentă, deoarece puteți cunoaște majoritatea locurilor de neratat din această frumoasă destinație, bucurându-vă de liniște și pace.

Prima zi poate fi petrecută vizitând capitala insulei, Valletta, cea mai mică capitală din Europa. Cea mai mare parte a orașului poate fi vizitată pe jos, deoarece majoritatea monumentelor importante sunt aproape unul de celălalt.

A doua zi poate fi petrecută descoperind Mdina, un oraș cu ziduri, cunoscut pentru străzile sale înguste, unul dintre obiectivele turistice de neratat de pe insulă, iar unele dintre monumentele sale s-ar putea să vă fie cunoscute din Game of Thrones!

Petreceți a treia zi explorând unele dintre cele mai frumoase și spectaculoase plaje din apropierea acestor două orașe frumoase.

Consultați ghidul nostru pentru a vedea Malta în 3 zile

5 zile în Malta

Pe lângă locurile pe care le-am menționat în cele 3 zile în Malta, vă recomand să vizitați și satul pescăresc de coastă numit Marsaxlokk.

Este renumită pentru portul său popular plin de culori strălucitoare datorită bărcilor sale atrăgătoare, vizitați biserica sa și plimbați-vă prin fiecare dintre cartierele sale fermecătoare.

Într-o altă zi descoperiți piscina naturală aflată la câțiva kilometri de acest oraș, numită St Peter's Pool, un loc perfect pentru snorkelling sau scufundări, o minune a naturii!

Vizitați, de asemenea, cartierul St Julian's, cunoscut de majoritatea turiștilor în căutare de soare și petreceri.

7 zile în Malta

O săptămână este ideală pentru o vizită pe îndelete pe insula Malta, o destinație mare care, dacă este vizitată fără grabă, poate ascunde mari comori ascunse.

Pe lângă cunoașterea tuturor locurilor și orașelor menționate în zilele precedente, vă recomand să vizitați templele neolitice din Hagar Quim, situate la mai puțin de 30 de minute de capitală, cocoțate pe stânci amețitoare.

Mai târziu, puteți descoperi stâncile Dingli, cu priveliști panoramice uimitoare.

Într-o altă zi, nu puteți rata vizitarea insulei Gozo, una dintre cele mai recomandate excursii dacă vă aflați în Malta, vizitați capitala insulei, Victoria, bucurați-vă de monumentele sale, de plajele sale paradisiace, de frumoasele sale puncte de belvedere și de calmul său.

Cele mai vizualizate pagini