Câte zile vede Marrakech?

Marrakech este un oraș frumos, cu mult farmec și multe obiective turistice de văzut. Dar este, de asemenea, foarte aglomerat, aglomerat și poate fi stresant, așa că noi vă recomandăm un sejur de aproximativ 3 zile în Marrakech pentru a vă permite să îl cunoașteți bine, dar fără a fi copleșiți de agitație. Cu toate acestea, vom discuta și alte opțiuni de călătorie, astfel încât să puteți decide câte zile doriți să petreceți în Marrakech.

Cele mai frecvente opțiuni sunt cele de 2, 3 și 5 zile în Marrakech, ultima opțiune fiind o bună alternativă pentru excursii în cele mai interesante locuri din apropiere, cum ar fi Ouazarzate, cascadele Ouzoud, orașul pescăresc Essaouira sau cascadele și valea Ourika, printre altele.

Un bacșiș, mai mult decât un bacșiș, este un cadou, pentru că, pe lângă recomandarea unui tur gratuit al Marrakeshului, vă oferim posibilitatea de a-l rezerva gratuit. Este un tur gratuit al souk-ului și al medinei din Marrakech. Un ghid vă va conduce timp de 2 ore prin toate aspectele orașului, într-un tur în întregime în limba spaniolă. Veți profita la maximum de aceste două ore. REZERVAȚI TURUL GRATUIT ÎN MARRAKECH

Sejur minim recomandat: 2 zile în Marrakech

Cu două zile în Marrakech veți putea vizita cele mai interesante locuri, este adevărat că va trebui să mergeți destul de repede, dar veți putea vizita Piața Djemaa el-Fna, să vă pierdeți în souk-uri, să vedeți Koutubia, Medersa, tăbăcăriile, mormintele Saadiene și palatul Badi. Esența Marrakech-ului concentrată în două zile bine petrecute. Bineînțeles, gastronomia va fi o parte foarte interesantă a călătoriei dumneavoastră.

Cea mai bună opțiune: 3 zile în Marrakech

Veți putea vedea toate cele de mai sus și veți adăuga locuri foarte interesante, cum ar fi Grădinile Majorelle, Palais Bahia sau Menara. În plus, veți avea parte de un sejur mai puțin stresant, deoarece ritmul în care puteți vedea lucrurile este mult mai lent și poate vă va permite să vă relaxați în mai mult decât stresantul Marrakech.

Avem ghidul perfect pentru a vedea Marrakech în 3 zile.

5 zile în Marrakech

Vă recomandăm această opțiune pentru a completa 3 zile în Marrakech cu excursii de o zi în împrejurimi. Așa cum am menționat în introducere, există multe opțiuni din care puteți alege. Cel mai frecvent este să folosiți 3 zile în Marrakech și să faceți câteva excursii. Cea mai importantă este, fără îndoială, Ouazarzate, unde se vizitează cele mai frumoase Kasbah-uri din zonă și ceea ce este cunoscut ca fiind 'Holywood-ul Marocului'.

Dacă vreți să vă bucurați de mare și de coastă, cealaltă excursie este Essaouira, iar dacă, pe de altă parte, doriți să continuați să descoperiți curiozitățile și frumusețile naturale ale Marocului, puteți vizita Valea Ourika sau cascadele Ouzoud.

Excursii de 1 zi din Marrakech

Excursii de mai mult de 1 zi din Marrakech

Cele mai vizualizate pagini