Câte zile se vede Marsilia?

După Paris și Lyon, este cel mai mare oraș, iar din punct de vedere comercial, portul său este cel mai important din țară.

Plin de muzee, monumente și plaje frumoase, Marsilia este un loc dezirabil pentru mulți călători.

Numeroși experți consideră cu certitudine că cea mai bună opțiune pentru a vizita acest loc este să o faci timp de 3 zile, care pot fi prelungite dacă ai posibilitatea sau chiar mai puțin.

Alegerea de a vizita Marsilia în 3 zile este, fără îndoială, una dintre cele mai bune , deși probabil că vă va plăcea atât de mult încât veți dori să o vizitați pentru o perioadă mai lungă de timp, deoarece are locuri fascinante de văzut.

Pentru toate acestea, vă voi arăta diferitele indicații pe care le puteți urma pentru a vizita acest oraș frumos.

De asemenea, îl puteți vizita și în 1 zi sau în 4 zile, astfel încât să puteți obține toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege durata călătoriei dumneavoastră.

1 zi în Marsilia

Multe nave de croazieră fac o escală în Marsilia în itinerariul lor, așa că este interesant de știut dacă puteți vedea Marsilia într-o zi, iar adevărul este că, vizitarea Marsiliei într-o zi este ceva fezabil , deoarece există multe locuri de interes situate în centrul orașului, așa că nu vă va lua timp să vă deplasați.

Pentru a vă începe vizita, vă recomand să vizitați Muzeul Civilizațiilor Europene și Mediteraneene, care are ca scop protejarea patrimoniului incredibil al acestei mări.

Apoi, bucurați-vă de o vizită la Catedrala Santa Maria Maggiore, care are un stil romanic bizantin spectaculos.

Mai târziu, plimbă-te prin cartierul Panier, cea mai veche parte a orașului, plină de farmec.

Tot în acest cartier se află și Vieille Charité și, în cele din urmă, puteți vizita Palais Longchamps, care găzduiește două muzee foarte interesante.

3 zile în Marsilia

Acest oraș are multe locuri de vizitat, ceea ce vă va lua ceva timp, pentru a profita la maxim de el vă recomand să vizitați Marsilia în 3 zile, unde atașez un link cu informații mai detaliate despre această frumoasă destinație.

Prima zi va fi folosită pentru a vizita locurile pe care le-am menționat mai sus, unde veți vedea unele dintre cele mai emblematice obiective turistice.

A doua zi puteți începe prin a vizita Parcul și Vila Valmer, cu vegetația sa impresionantă și punctele sale de belvedere uimitoare, de unde veți avea vederi panoramice incredibile ale orașului, are chiar și un mic castel!

După-amiaza puteți vizita Masivul Calanques și vă puteți pierde în golfulețele sale și puteți profita de ocazia de a face câteva activități acvatice.

În ultima zi puteți porni din Portul Vechi, cel mai vechi din toată Franța, în apropierea căruia se află Abația Saint Victor, cu o structură medievală fermecătoare. În centrul orașului veți găsi Parcul Pierre Puget, cel mai vechi parc din Marsilia, apoi puteți vizita unul dintre cele mai emblematice locuri ale orașului, Notre Dame de la Garde, o bazilică neo-bizantină.

Acest traseu pe care vi-l recomand este ideal pentru a vizita acest frumos oraș în 3 zile, Marsilia vă va captiva cu siguranță.

4 zile în Marsilia

Dacă preferați să vizitați orașul mai multe zile, puteți petrece 4 zile în Marsilia pentru a vă bucura în continuare de farmecul său.

La o distanță de 7 kilometri de centrul orașului Marsilia se află Les Ayguades, o cascadă impresionantă, înaltă de 9 metri. Fascinant!

Puteți vizita, de asemenea, Vallon des Auffes, situat la aproape 3 kilometri de Vieux Port.

Acest loc este o vale foarte tipică din Marsilia, unde puteți găsi bărci mici, foarte tradiționale, unde vă puteți plimba.

Prin urmare, după cum ați văzut, este o alegere excelentă să vizitați Marsilia datorită numărului de monumente și de locuri impresionante pe care le are. Alegeți zilele pe care le considerați cele mai convenabile și bucurați-vă din plin de ele pentru a vă crea amintiri de neuitat, Marsilia este întotdeauna o destinație excelentă pentru un scurt sejur în Europa!

Cele mai vizualizate pagini