Câte zile arată Miami?

Când ne gândim la Miami, primul lucru care ne vine în minte este soarele și plaja. Acest oraș din sud-estul Floridei (Statele Unite ale Americii) oferă o gamă largă de posibilități pentru a vă bucura de un sejur de neuitat, unde cel mai recomandat timp pentru a vizita este de 3 zile . Astfel, vom putea să-i vedem plajele, să-i descoperim multiculturalismul, atmosfera, arta și marea prezență hispanică.

În funcție de timpul pe care îl aveți la dispoziție și de ceea ce doriți să vedeți, puteți alege diferite combinații de excursii. Cel mai recomandat este să vizitați Miami în 3 zile, dar mulți oameni merg mai departe și își extind călătoria la 5 sau chiar 10 zile.

3 zile în Miami

Turul nostru de 3 zile poate începe în centrul orașului și poate vedea, de exemplu, Muzeul de Istorie. Apoi putem continua cu o vizită în parcul Bill Baggs și ne putem petrece după-amiaza acolo. În cea de-a doua zi vă propunem să vă bucurați de South Beach, cel mai faimos cartier din Miami, să vă petreceți ziua pe plajă, să descoperiți clădirile sale, iar seara să ieșiți în cluburile sale de noapte. În cele din urmă, în cea de-a treia zi, vă recomandăm o plimbare prin Little Havana, care are o puternică prezență cubaneză, o vizită în cartierul Coral Gables și o vizită la grădinile botanice.

Puteți consulta ghidul nostru specific pentru a vedea Miami în 3 zile

5 zile în Miami

Dacă ne mărim călătoria cu 2 zile, tot mai avem mai multe locuri de văzut în Miami. Printre acestea se numără și cartierul Ocean Drive, care are multă atmosferă și se caracterizează prin clădirile în stil Art Deco, construite la mijlocul secolului XX. De asemenea, puteți opta pentru arta urbană, vizitând cartierul Wynwood, care are un număr mare de galerii de artă și un parc în care graffiti-urile de pe pereți sunt vedetele spectacolului. Dacă doriți să faceți cumpărături, Bayside și Lincoln Rd sunt locuri bune pentru a face acest lucru, datorită numeroaselor magazine.

10 zile în Miami

Încă 5 zile în Miami sunt suficiente. Ar mai trebui să vizităm luxosul și artisticul Design District, unde se remarcă arta, dar și magazinele sale de lux. Iar dacă bugetul ne permite, nu putem rata ocazia de a descoperi Miami din aer, mai exact, urcându-ne într-un elicopter și văzând totul de la înălțime.

Pe de altă parte, dacă suntem pasionați de senzații tari, nu putem pleca din Florida fără să mergem la Centrul Spațial Kennedy. Acesta este un parc de distracții despre NASA, unde puteți petrece o zi de distracție. În plus, două vizite obligatorii sunt DisneyWorld, pentru a vă face să vă simțiți din nou ca un copil, precum și Universal Studios, două parcuri tematice situate chiar în afara orașului Orlando.

Vă puteți bucura chiar și de o croazieră de 3 zile din Miami spre Bahamas sau Key West.

Cele mai vizualizate pagini