Câte zile se vede Munchenul? Ședere recomandată pentru a vedea Munchen

Capitala Bavariei este o destinație de o frumusețe incalculabilă, cu o mare moștenire culturală, un patrimoniu incredibil și un trecut istoric deosebit care fascinează fiecare vizitator.

Este un oraș ideal pentru a fi vizitat pe jos datorită dimensiunilor sale, aici vă voi ajuta să decideți câte zile sunt suficiente pentru a vizita München .

Marea majoritate a experților recomandă vizitarea orașului în cel puțin 3 zile , deși, dacă aveți timp, este un oraș ideal de vizitat în mai multe zile. Să vedem ce opțiuni aveți!

Opțiunea de a vizita Munchen în 3 zile este o opțiune excelentă de câte zile ai nevoie ca minim pentru a-l vizita, dar odată ajuns în această destinație vei dori să îi dedici mult mai multe zile, are multe locuri fascinante de vizitat.

Prin urmare, vă voi arăta diferite recomandări pentru a vizita această destinație uimitoare, puteți vizita München și într-o zi sau în 5 zile.

1 zi în München

Acest oraș este unul dintre orașele care pot fi vizitate într-o singură zi , datorită apropierii celor mai importante monumente.

Obiectivele turistice care trebuie neapărat vizitate sunt Biserica Sfântul Mihail și cripta sa, Catedrala Maicii Domnului din München, vizitați impresionantul muzeu Haus der Kunst.

Puteți vizita, de asemenea, Poarta Karlstor, una dintre porțile rămase încă din zidurile orașului, sau vă puteți plimba de-a lungul faimoasei străzi comerciale Neuhauser, cele mai importante părți ale orașului într-o singură zi!

3 zile în München

Orașul München are multe locuri de vizitat care trebuie neapărat văzute în aceste trei zile. Aici vă voi prezenta un rezumat al monumentelor pe care nu trebuie să le ratați, deși cu alte ocazii am vorbit deja mai în profunzime despre ce să vezi în Munchen în 3 zile, vă las aici linkul pentru a vă bucura de informații mai detaliate.

Prima zi poate fi petrecută vizitând Marienplatz, zona cu cele mai multe clădiri istorice, cum ar fi Primăria Nouă și cea Veche, și descoperiți Coloana Sfintei Maria, cunoscută pentru că este o statuie mare de aur, și treceți prin porțile zidului orașului!

A doua zi este perfectă pentru a vizita cea mai clasică parte a orașului München pentru a înțelege perfect istoria sa, pentru a vizita spectaculosul Palat Nymphenburg, muzeul de artă Haus der Kunst și Grădina Engleză, o adevărată minune.

Ultima zi este pentru a termina de descoperit principalele obiective turistice din oraș, pentru a vizita cele mai importante biserici din München și Olympiapark, construit pentru Jocurile Olimpice din 1972.

Pentru a încheia călătoria, plimbați-vă pe străzile principale pentru a descoperi magazinele și atmosfera orașului.

5 zile în München

Ați prefera mai multe zile în oraș? München are încă multe de oferit!

Puteți folosi una dintre zile pentru a vă bucura de împrejurimile orașului. Vizitați Palatul Linderhof, aflat la o oră de mers cu mașina de capitală, situat în mijlocul unei păduri mari, în apropierea Alpilor.

Această clădire maiestuoasă a aparținut regelui Ludovic al II-lea, rege al Bavariei, în stil rococo inspirat de castelele de basm și de fantezie, datorită pasiunii regelui pentru acestea.

Bucurați-vă de fabrica de bere Hofbrauhaus, una dintre cele mai renumite fabrici de bere din lume, de muzică live și de o atmosferă deosebită. Dacă nu călătoriți în oraș în timpul Oktoberfest, este ideal pentru a descoperi o mică parte din atmosfera acestui festival popular.

Pe scurt, indiferent de câte zile vă decideți să vizitați orașul, München este un oraș încărcat de istorie și casa unora dintre cele mai cunoscute beri din lume.

Cele mai vizualizate pagini