Câte zile se vede Mykonos? Cât timp să petreci vizionând Mykonos

Insula Mykonos este situată în centrul arhipelagului Cicladelor, alături de insula Santorini, și are o suprafață de aproximativ 90 de kilometri pătrați.

Celebră pentru plajele sale incredibile și paradisiace, unde călătorii caută soare și petrecere, având un echilibru perfect între distracție și relaxare.

Un număr mare de experți recomandă vizitarea orașului în cel puțin 3 zile , deși dacă aveți puțin mai mult timp la dispoziție este un oraș excelent pentru a petrece mai multe zile.

Opțiunea de a vizita Mykonos în 3 zile este o alegere foarte potrivită a numărului minim de zile pe care va trebui să le vizitați, deși este posibil să doriți să petreceți mai mult timp datorită locurilor fascinante pe care le puteți vedea.

Acestea fiind spuse, vă voi arăta diferitele recomandări pentru a vizita această destinație, pe care o puteți vizita și într-o zi sau în 4 zile. Să vedem toate opțiunile!

1 zi în Mykonos

Cu o bună planificare, vom putea vizita Mykonos în 1 zi, vizitând cele mai emblematice locuri din acest oraș. De fapt, există multe croaziere care au o escală de o zi în Mykonos.

Locurile pe care ar trebui să le vizitați sunt orașul vechi din Mykonos, care se remarcă prin casele sale vopsite în alb.

Portul din Mykonos, situat în orașul vechi, unde se pot vedea atât bărci mici, cât și bărci de lux, cunoscut sub numele de mica Veneție din Mykonos.

Plus una dintre cele mai vechi biserici din oraș numită Paraportiani și, în cele din urmă, apusul de soare din Mykonos cu priveliști care îți taie respirația - toate acestea într-o singură zi!

3 zile în Mykonos

Orașul Mykonos găzduiește multe locuri incredibile de vizitat în 3 zile, care vă vor face să profitați la maximum de șederea pe această insulă grecească.

Cu acest ghid vă voi arăta monumentele și siturile pe care nu trebuie să le ratați în cazul în care vă decideți să vizitați Mykonos în 3 zile, aici este un link cu informații mai detaliate. Descoperiți Mykonos în detaliu!

Prima zi poate fi folosită pentru a vedea locurile pe care le-am menționat mai sus, vizitând locurile cele mai caracteristice ale orașului.

A doua zi poate fi folosită pentru a începe cu o vizită la una dintre cele mai emblematice plaje ale orașului, cum ar fi Ornos sau Elia Beach, unde veți găsi atmosfera perfectă pentru a vă relaxa și a vă destinde.

Dacă vreți să vedeți o icoană a orașului, ar trebui să căutați pelicanul Petros, care se află de obicei lângă Taverna Paraportiani.

Pentru a încheia ziua, puteți vizita Mănăstirea Panagia Tourliani.

Ultima zi a șederii dumneavoastră poate fi folosită pentru o bună doză de istorie, ceea ce va fi interesant. Puteți lua o barcă din port, care vă va duce pe insula Delos, inclusă în Patrimoniul Mondial, unde puteți vizita vestigiile arheologice, portul comercial și muntele Cynthus.

O modalitate bună de a încheia ziua ar fi Lake District, care are un muzeu în aer liber - incredibil!

4 zile în Mykonos

Vreți să vă bucurați și mai mult de Mykonos, încă mai are multe de oferit!

În ultima zi, vă recomand să vă petreceți cea mai mare parte a timpului plimbându-vă pe străzile albe și uimitoare ale orașului, vizitând diferitele locuri simbolice și căutând diferitele biserici din țesătura sa.

Dacă vreți să cunoașteți viața de noapte a orașului, vă recomand să ieșiți noaptea la una dintre discotecile sau pub-urile din Mykonos, care sunt cunoscute în toată lumea, astfel că atmosfera și distracția sunt garantate.

Așadar, indiferent câte zile decideți să petreceți în oraș, oricare dintre ele sunt perfecte pentru a vă bucura de plajele, monumentele și atmosfera din Mykonos, veți pleca îndrăgostiți de această frumoasă insulă grecească!

Cele mai vizualizate pagini