Câte zile arată New York?

Puțini sunt cei care nu știu despre New York și despre tot ceea ce orașul oferă turiștilor, dar dacă nu ați fost acolo este greu să vă faceți o idee despre amploarea acestui oraș incredibil. Dacă plănuiți o excursie la New York și nu știți câte zile să petreceți acolo, vom încerca să vă ajutăm cu acest lucru.

La început s-ar putea să vă simțiți copleșit de toate lucrurile care sunt recomandate a fi văzute în ghiduri și poate vă gândiți că veți avea nevoie de un sejur foarte lung pentru a vedea totul, dar aveți dreptate, New York nu este un oraș pe care îl puteți vedea în 2 sau 3 zile, aveți nevoie de cel puțin 5 zile pentru a vă bucura și a cunoaște ceva din oraș fiind 7 zile (o săptămână) cel mai recomandat sejur de către călătorii experți .

Există mai multe opțiuni pentru a călători la New York, o excursie de mai puțin de 3 zile nu este deloc recomandată, de fapt 3 zile întregi în NYC este minimul pe care ar trebui să îl petreceți, 5 zile este o opțiune destul de comună și nu este deloc rău.

3 zile în New York

Acesta este sejurul minim pe care îl puteți petrece în New York, pentru a vă bucura de esența străzilor din New York, a vă pierde pe 5th Avenue, a vedea incredibilul Time Square, a vedea Wall Street, World Trade Center, Statuia Libertății, Podul Brooklyn.

Am alcătuit un ghid de călătorie pentru a vedea New York-ul în 3 zile. De asemenea, include un TUR GRATUIT GRATUIT .

5 zile în New York

Sunt sigur că ați auzit spunându-se că poți merge de mai multe ori și încă mai ai multe de descoperit, iar acest lucru este foarte adevărat în New York. Deci, să spunem că în 5 zile vei vedea lucrurile esențiale pe care orice călător care ajunge pentru prima dată în Big Apple ar trebui să le experimenteze cel puțin.

Pentru noi, acesta este cel mai frecvent sejur și cel care vă oferă timp pentru a vă bucura de New York într-un mod mai relaxat, ceea ce nu înseamnă că este cel mai bun. Dar, pe lângă tot ceea ce puteți vedea în 3 zile, există câteva excursii populare, cum ar fi turul Contrastelor. Pe lângă principalele muzee, cum ar fi MOMA, MET și Muzeul de Istorie Naturală.

Mai multe 7 zile în New York

Pentru cei care se bucură de fiecare detaliu și nu vor să se grăbească de la un loc la altul (ceva aproape imposibil de evitat în New York) și poate fi completat cu excursii de o zi și vizite tipice, cum ar fi să mergeți să vedeți Washington DC

Sfaturi și ghid dacă aveți de gând să fiți 7 zile în New York

Vedeți cele mai comune excursii din NYC

Cele mai vizualizate pagini