Câte zile arată San Francisco?

Orașul San Francisco este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din California, cu multă viață și o atmosferă deosebită. Este, de asemenea, una dintre locațiile tipice ale multor filme și seriale, imaginați-vă că vă plimbați pe străzile sale pe propriile picioare.

Cei mai mulți experți care au vizitat San Francisco spun că ar trebui să vizitați orașul în cel puțin 3 zile , deși dacă aveți timp este un oraș ideal de vizitat în mai multe zile. Ce opțiuni aveți? Să le vedem!

Să vizitezi San Francisco în 3 zile este o opțiune excelentă, este numărul minim de zile de care ai nevoie pentru a cunoaște și descoperi cele mai fascinante colțuri ale orașului.

Odată ajunși în această destinație, veți dori să petreceți mai multe zile acolo, deoarece are multe locuri fascinante de descoperit.

De aceea, vă voi arăta diferite recomandări pentru a vizita acest oraș uimitor, puteți vizita San Francisco și într-o zi sau într-o săptămână.

1 zi în San Francisco

Acest oraș californian este unul dintre cele care pot fi vizitate într-o singură zi , în grabă și fără pauză, desigur, pentru că este un oraș mare, dar pentru a vedea o parte din oraș este suficient.

Dis-de-dimineață, urcați la Twin Peaks, un faimos punct de belvedere de unde veți avea parte de priveliști panoramice fascinante, iar la prima oră a dimineții vizitați zona Haight-Ashbury, unde vă puteți bucura de culturile hippie și hipster.

Nu plecați fără să vizitați zona comercială Union Square și încheiați ziua vizitând Chinatown, un loc minunat pentru cină!

3 zile în San Francisco

Orașul San Francisco are numeroase locuri de vizitat care trebuie neapărat vizitate în aceste trei zile. Aici vă voi arăta un rezumat al monumentelor pe care nu trebuie să le ratați, deși cu alte ocazii am vorbit deja mai în profunzime despre ce să vezi în San Francisco în 3 zile, aici vă las linkul în cazul în care doriți să vedeți mai în profunzime ce puteți face în oraș: Ghidul orașului San Francisco în 3 zile.

Pe lângă locurile pe care le-am menționat în traseul de o zi prin San Francisco, vizitați Golden Gate Bridge, podul său popular și Palatul Artelor Frumoase.

Nu puteți pleca fără să vizitați Alcatraz, una dintre cele mai faimoase închisori din lume, vizitați Lombard Street, una dintre cele mai emblematice străzi din oraș și din SUA, o pantă cu un traseu foarte sinuos.

7 zile în San Francisco

O săptămână este ideală pentru a cunoaște în ritmul propriu marele oraș San Francisco, un oraș de mari dimensiuni care, dacă este vizitat fără grabă, poate ascunde colțuri care la început trec neobservate.

În afară de locurile deja menționate, puteți dedica o zi pentru a vizita Parcul Național Muir Woods , și să vă lăsați uimiți de Sequoia gigant, cei mai mari copaci din lume.

Vizitați și cartierul Sausalito, o zonă cu numeroase muzee și spații verzi de mari dimensiuni, descoperiți zona în care a fost deschisă prima fabrică de ciocolată a popularului Ghirardelli.

Și unul dintre marile must-see-uri! Pier 39, un mare complex turistic care merită vizitat pentru posibilitatea de a vedea leii de mare prietenoși care fac mereu plajă.

Cele mai vizualizate pagini