Câte zile arată Sevilla? Ședere recomandată în Sevilla

Sevilla, capitala Andaluziei, este una dintre cele mai importante destinații turistice din Spania. Dar este un oraș destul de compact, iar principalele atracții turistice sunt situate foarte aproape unele de altele, ceea ce facilitează vizitarea lui de către turiști. Aveți nevoie de cel puțin două zile pentru a vedea esențialul din Sevilla, dar sejurul recomandat este de 3 zile pentru a vedea totul pe îndelete și pentru a vă opri pentru timpul necesar la principalele sale monumente, cum ar fi Alcazarul, Giralda, Torre del Oro... pe scurt, o mare expresie a artei catolice și maure.

Cea mai frecventă opțiune a călătorilor este de a dedica 2, 3 sau 4 zile pentru a vedea Sevilla. Să analizăm în detaliu fiecare dintre aceste alternative.

Două zile în Sevilla

Pentru a vedea Sevilla în 2 zile, primul lucru pe care trebuie să-l aveți clar este că vor fi 2 zile în care nu prea aveți timp de odihnă și că nu vă veți putea opri prea mult la anumite monumente. De exemplu, puteți petrece aproximativ 3 ore în Alcazar, ceea ce este destul de bine. Veți putea vedea Giralda (catedrala din Sevilla), Plaza de España, Torre del Oro, parcul Maria Luisa, Archivo de Indias, veți putea traversa râul Guadalquivir și vă veți putea plimba prin Triana (unul dintre cele mai istorice cartiere din Sevilla)? Pe scurt, veți putea să vedeți esențialul cu un timp rezonabil pentru fiecare monument. Dar ne vom concentra asupra centrului orașului.

Trei zile în Sevilla

Aceasta este poate cea mai bună opțiune, deoarece vă permite să vedeți tot ceea ce am menționat mai sus cu mai multă dedicare și, de asemenea, vă permite să vă îndepărtați de centru și să vedeți zidurile orașului, câteva biserici cu o mare valoare culturală și religioasă, să vizitați Palatul Lebrija, casa lui Pilatos... Dacă vă decideți să vă bucurați de un sejur de trei zile, avem ghidul perfect pentru 3 zile în Sevilla.

BONUS
Avem, de asemenea, un cadou gratuit de un TUR GRATUIT pentru a vedea principalele atracții din centrul orașului Sevilla cu un ghid expert în istoria orașului. Faceți un tur gratuit al Sevillei GRATUIT

4 zile în Sevilia

Această alternativă este un sejur recomandat pentru acei călători cărora le place să călătorească pe îndelete și să admire detaliile fiecărui loc pe care îl vizitează. De asemenea, vă oferă opțiunea de a dedica o zi pentru a vizita, de exemplu, orașul roman Osuna sau o excursie de o zi în orașul vecin Cordoba.

Cele mai vizualizate pagini