Hamburg în 3 zile Ghid de călătorie complet de 3 zile la Hamburg

Hamburg este unul dintre cele mai importante orașe din Germania și al doilea oraș ca mărime după Berlin. Acesta este situat pe malul râului Elba, în nordul Germaniei. Are o mulțime de frumusețe datorită monumentelor sale și a canalelor fermecătoare care scăldă orașul.

Hamburgo-en-3-dias

Ce să vezi în Hamburg în 3 zile?

Este un oraș foarte turistic și este foarte aproape de mare, așa că are o temperatură plăcută, deși iarna este și rece. Are numeroase monumente, care, deși au fost grav avariate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, au fost reconstruite și astăzi primesc mulți vizitatori care se bucură de farmecul lor. Orașul Hamburg poate fi vizitat în trei zile și, dacă vă place să mergeți pe jos, îl puteți vedea fără a fi nevoie să folosiți prea mult transportul.
Dacă sunteți interesat să vizitați Hamburg, urmați sfaturile noastre și veți putea vedea cele mai interesante locuri din acest oraș minunat.

Chiar la începutul călătoriei vă recomandăm să petreceți primele 2 ore ale călătoriei într-un TUR GRATUIT. Este un TUR GRATUIT al orașului Hamburg, așa că am început bine, nu-i așa? TURUL GRATUIT al orașului Hamburg în limba engleză aici. Odată ce ați făcut un tur ghidat de un expert în oraș, veți avea o idee mai bună despre unde și cum să vă petreceți timpul în timpul vizitei la Hamburg.

Hamburg are o gastronomie minunată, în afară de marea varietate de cârnați care sunt întotdeauna însoțiți de cartofi și varză verde și, bineînțeles, de berea sa rafinată, vă puteți bucura și de bucătăria marină și de peștele său excelent datorită apropierii sale de râu.

Ghid turistic Hamburg: Ziua 1

Primăria orașului Hamburg (Hamburger Rathaus)

Primăria orașului Hamburg este situată în cartierul Altstadt, pe o piață frumoasă. A fost distrus de un incendiu în 1842 și a fost nevoie de 44 de ani pentru a fi reconstruit. Noua primărie a fost finalizată în 1897.

Hamburguer-Rathaus

Exteriorul este în stil neorenascentist, în timp ce interiorul este un amestec de stiluri diferite. Piața din jurul primăriei este folosită în perioada Crăciunului pentru un târg unde se pot cumpăra tot felul de decorațiuni de Crăciun. Pe lângă frumusețea Primăriei, merită să vedeți și zona din jur. Mönckebergstrasse, care duce la Gara Centrală din Hamburg, merită o vizită.

Portul Hamburg

Situat pe malul râului Elba, este unul dintre cele mai mari porturi din lume și, datorită poziției sale privilegiate, este numit poarta de intrare în Germania.

Puerto-de-hamburgo

A fost construit în 1189, aproape în același timp cu orașul Hamburg.

Monumentul lui Otto von Bismarck

Este situat în apropierea portului Hamburg. Otto von Bismarck a fost prim-ministru al Prusiei, iar acest memorial a fost ridicat în onoarea sa.

monumento-a-otto-von-bismarck_hamburgo

Alter Elbtunnel

Acest tunel a fost construit între 1907 și 1911 și este o capodoperă inginerească. Este situat în râul Elba, la o adâncime de aproximativ 25 de metri și cu o lungime de aproximativ o jumătate de kilometru, este pietonal și se poate parcurge gratuit, vă va lua doar aproximativ 20 de minute. Nu o ratați.

Alter_Elbtunnel_Hamburg_menschenleer

Catedrala Sfânta Michelle

În Hamburg veți găsi tot felul de biserici. Una dintre cele mai faimoase este Sant Michelle și vă recomandăm să citiți despre creștinism, deoarece veți învăța multe și veți înțelege mai multe despre cultura acestui oraș frumos. Sant Michelle este catedrala din Hamburg și se află în centrul orașului, putând fi vizitată pe tot parcursul zilei.

catedral-de-san-michael-hamburgo

Este una dintre cele mai populare biserici din Hamburg, este icoana orașului, are o platformă înaltă de 106 metri de unde se poate vedea aproape tot centrul istoric.

Ghid turistic Hamburg: Ziua 2

Alster Arcaden

O mare galerie comercială cu o structură asemănătoare celei din Veneția, a fost construită în același timp cu reconstrucția Primăriei din Hamburg.

Alster-Arcaden

În interior vă puteți bucura de magazine, cafenele și, mai presus de toate, este un loc în care vă puteți relaxa.

Miniatur Wunderland

Acesta este un loc de vizitat dacă mergeți la Hamburg, totul este recreat la scară mică, veți avea nevoie de ceva timp pentru vizită dacă vreți să vedeți totul bine, dacă aveți un aparat de fotografiat cu siguranță vă va plăcea să luați mai multe.

Miniatur-wunderland

Vă veți distra foarte mult în acest tur. Ei continuă să o extindă, așa că veți găsi mereu ceva nou de la un an la altul.

Districtul depozitelor: Speicherstadt și Hafen City

Foste zone industriale din Hamburg, cu clădiri și depozite în care erau descărcate mărfurile transportate de nave și care astăzi au fost transformate în case și spații înconjurate de canale, această particularitate îl face să se deosebească de alte orașe. Există o mulțime de atmosferă, iar acestea au devenit principalele zone de agrement ale orașului.

canales-de-hamburgo

Orașul a profitat de trecutul său industrial și l-a transformat într-o zonă cu mult farmec pentru turiști. Este locul ideal pentru a te plimba pe îndelete atât ziua, cât și noaptea, mai ales noaptea, când canalele sunt iluminate, dându-ți senzația că te afli într-o altă epocă.

Podul Lombard Brücke

Unul dintre cele mai interesante locuri din Hamburg pentru a face o fotografie perfectă, este situat deasupra unuia dintre cele două lacuri, Lacul Binnenalster, pe care ar trebui să-l vizitați cu barca. Alster este un lac frumos din centrul orașului Hamburg.

Lombard-Brücke

Acest lac artificial este împărțit în două părți: Binnenalster, care a fost inițial lacul din interiorul zidurilor orașului, și Aussenalster, lacul din afara zidurilor orașului.
Lacul interior din centrul orașului Hamburg, cunoscut sub numele de Binnenalster, este cel mai mic dintre cele două și este cel mai apropiat de centrul comercial al orașului. Are o fântână frumoasă, care este luminată în lunile calde și stinsă în lunile reci. O plimbare în parcul care înconjoară lacul este o modalitate bună de a vă bucura de priveliștile frumoase și de a vă relaxa.

Ghidul orașului Hamburg: Ziua 3

Vechea piață de pește

Vechea piață de pește este situată în cartierul portuar St. Pauli, Fischmarkt.
Din punct de vedere cultural, Hamburg are un număr infinit de opțiuni; există chiar și 'nave muzeu' în port.
Dacă aveți ocazia, faceți un tur ghidat cu autobuzul și cu barca.

Teatrul German de Teatru (Deutsches Schauspielhaus)

Acesta este unul dintre principalele teatre din Hamburg și, de asemenea, unul dintre cele mai mari, cu o capacitate de 1192 de spectatori. Merită să o vedeți.

casa-del-drama-aleman

Sant Pauli - Cartierul roșu

Dacă mergeți la Hamburg, nu puteți rata cartierul Sant Pauli, cel mai faimos și locul de petrecere prin excelență.

sankt-pauli

În cartierul roșu, așa cum mai este cunoscut, veți găsi cunoscuta stradă a prostituției, ca în Amsterdam, unde prostituatele se expun în vitrinele de sticlă pe jumătate dezbrăcate. Femeile nu au voie să meargă pe această stradă, deoarece este interzisă, iar dacă vreuna dintre ele intră din greșeală sau din ignoranță, 'proxeneții' le spun să plece.
Sant Paoli are, de asemenea, multe baruri, discoteci, restaurante și magazine erotice.
The Beatles au cântat în acest cartier la începutul carierei lor și, în onoarea lor, au amplasat o statuie pe strada principală.

Hagenbeck Tierpark

Această grădină zoologică are o istorie de peste 100 de ani și aproximativ 1860 de specii de animale exotice.
Dacă călătoriți cu copii, nu o ratați, este una dintre cele mai vechi grădini zoologice din Europa.
De asemenea, cei mici se vor putea bucura de numeroase activități.

Muzeul Ballinstadt sau Muzeul Emigrației

Muzeul Ballinstadt sau Muzeul Emigrației din Hamburg este situat în orașul-port Hamburg. Povestește anii dintre 1850 și 1939, o perioadă în care 5 milioane de germani și-au părăsit patria pentru alte țări, în special pentru America.

museo-de-la-emigracion-hamburgo

Acest muzeu este deschis de numai doi ani, dar a primit deja mulți vizitatori.
Acest muzeu este foarte mare și prezintă videoclipuri, afișe și fotografii care arată că mii de oameni au trecut pe aici înainte de a pleca într-o altă țară, au și datele genealogice ale acestora, astfel încât orice rudă poate ști ziua și ora la care au călătorit și chiar numele navei care i-a transportat și numele căpitanului.
Muzeul dispune de o sală cu computere și personal calificat pentru a vă ajuta în căutarea strămoșului dumneavoastră. De asemenea, are o sală de mese și un magazin de suveniruri.
Pentru a ajunge la acest muzeu, este necesar să luați metroul, deoarece este departe de centrul orașului Hamburg, dar merită.

Cele mai vizualizate pagini