Las Vegas în 3 zile

Cunoscut sub numele de Sin City, una dintre cele mai populare destinații turistice din SUA. Există mii de locuri, cazinouri, atracții și activități pe care le poți face și de care te poți bucura în acest oraș nebun.
În acest tur Las Vegas în 3 zile , veți descoperi toate locurile pe care nu le puteți rata pentru a avea o călătorie de neuitat.

las-vegas-en-3-dias

Ce să vezi în Las Vegas în 3 zile

Înainte de a începe o călătorie este important să știi ce documente sunt necesare pentru a intra în Las Vegas, în acest caz.

Cetățenii spanioli nu au nevoie de viză pentru a intra în Statele Unite. Dacă aveți de gând să stați mai puțin de 90 de zile, aveți nevoie doar de un pașaport valabil și de o carte de identitate.

Moneda utilizată în Las Vegas este dolarul american. Să vorbești despre acest oraș înseamnă să vorbești despre bănci, vei găsi bancomate în fiecare colț, pe strada Strip sunt birouri ale diferitelor bănci, unele deschise chiar și 24 de ore din 24.

Cel mai bine este să plătiți majoritatea lucrurilor cu cardul de credit, deoarece toate unitățile le acceptă, economisind astfel comisioanele.

În prezent, majoritatea turiștilor aleg să schimbe banii odată ajunși acolo, deoarece cursul de schimb este destul de bun.

Limba oficială în Las Vegas este engleza, la fel ca în restul Statelor Unite, deși, din cauza apropierii de Mexic, mulți angajați vorbesc spaniola.

Primul lucru de reținut este că acest oraș este situat în deșert, ceea ce vă poate da o idee despre vremea din Las Vegas.

Verile sunt foarte călduroase, atingând maxime de 45º C. Nu este o căldură care să vă facă să transpirați, dar este o vreme uscată care vă usucă ochii și lentilele de contact. Iarna, ceea ce îi surprinde pe majoritatea turiștilor, este foarte frig, ajungând uneori la 0º C. Haideți să descoperim Las Vegas!

Ghid turistic Las Vegas: Ziua 1

În prima zi veți fi uimit, deoarece veți vedea cele mai spectaculoase atracții ale acestui oraș imens.

Luxor

luxor-las-vegas

Acest hotel-cazino este o călătorie în timp, exact în Egiptul Antic. Acest loc este unul dintre cele mai cunoscute din oraș, datorită faptului că este un mare sfinx care păzește piramida în care se află hotelul Luxor. Este situat pe Las Vegas Blvd.

Această piramidă a fost cea mai înaltă clădire de pe Strip. Intrați și vizitați primul cazinou din oraș!

Excalibur

excalibur-las-vegas

Situat pe Las Vegas Blvd, acesta este o fortăreață medievală , unde menestrelii și trubadurii sunt o priveliște obișnuită. Plimbați-vă prin interior, decorat ca un vechi castel francez - atenție, vor încerca să vă ducă în temniță, dar nu vă faceți griji, este vorba de sala de jocuri cunoscută sub numele de Fun Dungeon.

New York Hotel and Casino

new-york-hotel-las-vegas

Acest hotel și cazinou este renumit pentru roller coaster-ul său amețitor, numit Big Apple Coaster. Această binecunoscută atracție traversează de la o clădire la alta, între orizonturile New York-ului.

Prețul pentru a merge în roller coaster este de 14 dolari de persoană.

În plus, întreaga zonă este amplasată în New York, iar în restaurante vă veți simți ca și cum ați fi în adevăratul Times Square.

The Venetian

the-venetian

După toată agitația din zonele pe care le-ați vizitat, veniți în acest loc. Unul dintre cele mai importante locuri din Las Vegas, amplasat în adevărata Veneție. Plimbați-vă de-a lungul canalelor, puteți chiar să vă relaxați într-o plimbare cu gondola pe canalele care înconjoară hotelul venețian, bucurați-vă de recreerea italiană.

Fântânile Bellagio

fuentes-del-bellagio

Hotelul Bellagio este unul dintre cele mai faimoase hoteluri din Las Vegas și este de ani de zile un simbol al luxului rafinat.

Acest hotel are cel mai mare spectacol de fântâni din lume, care se află chiar în fața fațadei sale.

Acest spectacol gratuit are loc la fiecare 30 de minute între orele 15:00 și 20:00 și la fiecare 15 minute de la ora 20:00 până la miezul nopții, de luni până vineri.

Ghid turistic Las Vegas: Ziua 2

A doua zi este dedicată descoperirii celorlalte obiective turistice și valorificării la maximum a zilei.

Flamingo Beach Club

hotel-flamingo

După o noapte sălbatică în Las Vegas, ce este mai bine decât să te relaxezi la piscină?

Dimineața vă puteți bucura de această piscină specială de la Hotelul Flamingo. De obicei, toate hotelurile au o piscină gratuită pentru oaspeții lor, dar dacă nu stați la acest hotel, puteți merge la această piscină pentru 20 de dolari, cunoscută pentru flamingo.

El Cortez

el-cortez-las-vegas

Cel mai longeviv cazinou din Las Vegas, cu un spirit vintage și autentic . Fațada sa este originală din 1952, încercați-vă norocul în acest cazinou. Este un loc de vizitat dacă doriți să înțelegeți istoria orașului, iar intrarea este gratuită.

Neon Museum

museo-de-neon-las-vegas

După ce ați vizitat trecutul la El Cortez, mergeți la acest muzeu pe care trebuie să-l vizitați dacă vă aflați în Las Vegas.

Acest muzeu colecționează luminile care au dat viață orașului în vremuri străvechi, cel mai pur aer și stil al Sin City. Vizita poate dura cel puțin o oră și costă 25 de dolari.

Fremont Street Experience

Fremont-Street-Experience

Prima plimbare pe Fremont Street, cea mai veche parte a orașului și a doua cea mai importantă stradă din Las Vegas, după Strip. După ce ați terminat de hoinărit pe străzi, mergeți la spectacolul gratuit Fremont Street Show.

Acest spectacol este o combinație perfectă de lumini, sunete, concerte și alte spectacole.

În prezent, este o boltă cu ecran, cu becuri LED și 220 de difuzoare, unde se joacă noaptea scene care evocă orașul.

Stratosphere Tower

Torre-Stratosphere

Acest turn impunător, cu o lungime de 350 de metri, este cea mai înaltă clădire din statul Nevada din 1996.

Are două punți de observație, una în interior și una în exterior, care oferă cele mai bune priveliști din Las Vegas, un adevărat vertij!

Pe lângă priveliștile sale, este cunoscut pentru atracțiile pe care le are în vârf, cea mai populară fiind Big Shot Shuttle, care se lansează la 50 de metri deasupra turnului.

Prețul pentru puntea de observație este de 18 dolari, iar dacă doriți să mergeți la o atracție care include și puntea de observație, prețul este de 23 de dolari.

Ghid turistic Las Vegas: Ziua 3

Ultima zi în oraș trebuie să profitați la maximum de ea, deoarece Las Vegas este atât de mare încât există întotdeauna lucruri de făcut și de văzut, plus o excursie la una dintre minunile lumii.

Marele Canion

gran-canon

Cine nu a auzit de Marele Canion? Aceasta este o excursie obligatorie din Las Vegas, una dintre cele mai incredibile minuni naturale din lume.

Pentru a ajunge acolo puteți face acest lucru pe șosea, puteți închiria o mașină și să ajungeți până acolo, cu autobuzul sau în cadrul unui tur organizat la Marele Canion , una dintre cele mai bune opțiuni, fără îndoială, pentru că are mai multe lucruri incluse, cum ar fi transportul sau un ghid în timpul călătoriei.

Se poate vedea chiar și din aer, din elicopter!

Ajungeți la această minunăție dimineața devreme, astfel încât să vă puteți bucura de ea ore întregi și să aveți cea mai mare parte a după-amiezii liberă când vă întoarceți în oraș.

Semnul de bun venit în Las Vegas

cartel-welcome-to-las-vegas

Nu ați vizitat încă legendarul semn de bun venit în Las Vegas, așa că mergeți la el, o oprire foto obligatorie în oraș.

Tot pe spatele acestui afiș popular se află un mesaj pe care puțini îl cunosc: 'Reveniți curând'.

Dar fiți pregătiți pentru o coadă interminabilă pentru a face această fotografie populară.

Acvariul Silverton

Acuario-del-Silverton

Situat pe Blue Diamond Road, la hotelul Silverton, adăpostește peste 5000 de pești exotici, rechini, raze și corali.

Nu ratați sirenele! Un spectacol gratuit în care sirenele salută oaspeții în timp ce înoată în acvariu înconjurate de pești colorați.

Turnul Eiffel din Las Vegas

torre-eiffel-de-las-vegas

O altă atracție de neratat din Las Vegas , această replică a Turnului Eiffel din Paris este o copie exactă, la jumătate din dimensiunea celei reale.

Puteți urca în vârful replicii pentru a avea vederi panoramice uluitoare asupra Strip-ului.

De asemenea, are un restaurant panoramic, situat la etajul 11 al turnului, unul dintre cele mai bune din oraș. De acolo, în timp ce beți ceva, puteți urmări spectacolul de la Bellagio Fountain.

Cirque du Soleil

Vă puteți bucura de unul dintre spectacolele Cirque du Soleil, oricare dintre ele este spectaculos.

Hotel-Treasure-Island

Hotelul Treasure Island, care a început ca un hotel cu tematică de pirați, cu o atmosferă de familie, este un punct de atracție. Atmosfera de pirat face încă parte din hotel, dar nu mai este atât de familială.

Aici a fost înființat primul spectacol permanent Cirque du Soleil din Las Vegas, cunoscut sub numele de Mystere, un spectacol care încă mai este în plină desfășurare. Durează aproximativ două ore, iar biletele pot fi cumpărate online.

În concluzie, Las Vegas este un oraș care abia doarme, cu o gamă largă de activități uimitoare. În unele momente, te va face să te simți ca și cum ai fi călătorit în diferite părți ale lumii fără să te miști dintr-o zonă, replici perfecte ale marilor icoane ale lumii. Odată ce ați vizitat acest oraș, veți dori să vă întoarceți mereu.

Cele mai vizualizate pagini