Londra în trei zile GHID Londra pentru o călătorie expresă de 3 zile

Călătoria la Londra este, de obicei, unul dintre cele mai frecvente elemente de pe lista de dorințe a celor mai mulți pasionați de turism. Cu toate acestea, fie din cauza angajamentelor familiale, fie din cauza dificultăților de a ne face timp în timpul programului de lucru, este dificil să ne planificăm în calendar o săptămână în care să putem pleca.

Din acest motiv, am dorit să le oferim călătorilor noștri acest mic traseu de Londra în trei zile , astfel încât să puteți vizita acest oraș incredibil (și unul dintre orașele care primește anual cei mai mulți turiști din lume), fără a fi nevoie să petreceți mai mult de trei zile în călătoria dumneavoastră.

Londres-en-tres-dias

Este posibil să călătorești la Londra în 3 zile?

Nu va fi chiar o călătorie liniștită, dar realizarea acestui plan de călătorie este, fără îndoială, o ocazie unică de a vizita Londra în 3 zile. Nu vă vom spune în acest ghid unde să mâncați sau unde să vă cazați, pentru că ne rezervăm acest lucru pentru alte articole, ci aici vă vom oferi pur și simplu o listă cu cele mai faimoase și populare atracții turistice din Londra.

Sfaturi pentru călătoria dumneavoastră la Londra

Primul nostru sfat, mai mult decât un sfat, este un cadou, deoarece vă oferim opțiunea de a rezerva un TUR GRATUIT al centrului Londrei. O activitate fantastică, pe care o recomandăm întotdeauna, deoarece vă permite ca experții din oraș să vă arate monumente și curiozități greu de descoperit pe cont propriu.
Rezervați-vă GRATUIT TURUL LONDRA - În limba engleză - GRATUIT - Rezervați acum >

Acum, sfatul nostru numărul doi, pentru a economisi bani și a profita la maximum de călătoria dumneavoastră, urmând aproape toate punctele din ghid, este să obțineți London City Pass. Există două tipuri:
London City Pass : Se utilizează pe zi și aveți acces la peste 60 de activități turistice. Și îl puteți folosi pentru a vedea câte filme doriți în perioada de valabilitate a cardului dumneavoastră. Dacă sunteți interesat, îl puteți cumpăra aici

London City Explorer : Acest card se achiziționează prin vouchere de activitate. Puteți cumpăra acces la 3, 5 sau 7 activități. Dacă sunteți interesat, îl puteți cumpăra de aici.

În cele din urmă, transferurile de la aeroport la hotel. Aeroporturile sunt destul de îndepărtate. Durează aproximativ o oră cu trenul sau cu autobuzul (sunt cele mai ieftine moduri de a face călătoria) și apoi se combină cu metroul sau cu taxiul... adevărul este că este un pic plictisitor. Dacă călătoriți în cuplu sau cu mai multe persoane, vă sfătuim să închiriați un șofer care să vă întâmpine la aeroport și să vă ducă la hotel..... Nu este cu mult mai scumpă decât opțiunea 'ieftină', dar este mult mai confortabilă. Dacă doriți, puteți să vă uitați cât v-ar costa transferurile pentru călătoria dumneavoastră: Verificați aici.

Ce să vezi în Londra în 3 zile

Suntem conștienți că nu este posibil să te deplasezi prin Londra doar mergând pe jos dintr-un loc în altul, dar nu-ți face griji! Am planificat strategic traseul pentru fiecare dintre cele trei zile, grupând obiectivele turistice ale Londrei în funcție de proximitatea lor, astfel încât nu veți avea nicio problemă în a vizita cele mai emblematice obiective turistice ale Londrei. Să trecem la treabă!

Ghidul celor 3 zile la Londra: Ziua 1

Indiferent de aeroportul pe care aterizați, punctul de plecare al călătoriei de 3 zile la Londra va fi Trafalgar Square, deoarece acest lucru vă va permite să vizitați un număr mare de obiective turistice în prima zi (multe dintre atracțiile Londrei se află în apropierea acestei piețe).

Puteți merge pe jos de la unul la altul, dacă vă place să vă plimbați prin orașe atunci când călătoriți pentru a vă bucura de oameni, de arhitectură și de atmosfera necunoscută, sau puteți lua un taxi de la un loc la altul (evident, prima variantă este mai puțin agresivă pentru portofelul dumneavoastră). Pregătiți-vă, pentru că sunt o mulțime de locuri de văzut în Londra într-un weekend !

Trafalgar Square

trafalgar-square-londres

Proiectată de John Nash în 1830, Trafalgar Square este cea mai mare piață din Londra . Cu toate evenimentele culturale care au loc aici, inclusiv demonstrațiile și sărbătorile de Anul Nou, este adesea considerat centrul orașului. Coloana lui Nelson se află în centrul pieței, fiind înconjurată de patru statui de lei. A fost construit în 1848 pentru a-l comemora pe amiralul Nelson.

Coloana lui Nelson este monumentul care domină Trafalgar Square. A fost construit în anii 1840 pentru a-l comemora pe amiralul Horatio Nelson, unul dintre cei mai iubiți eroi britanici. Cea mai faimoasă bătălie a fost Bătălia de la Trafalgar din 1805, în care l-a învins pe Napoleon și flotele franceză și spaniolă, dar care, în același timp, l-a costat viața. Nelson's Column a fost scena a numeroase proteste și este considerată unul dintre cele mai mari repere ale Londrei.

Galeria Națională

Galeria Națională din Londra are o colecție de peste 2.600 de opere de artă . Nu e de mirare că este una dintre cele mai vizitate galerii din lume. Este dominată de arta clasică, inclusiv picturi de El Greco, Jan van Eyck, Rembrandt, Michelangelo și mulți alți artiști foarte cunoscuți. Este foarte mare, iar intrarea este gratuită, așa că, dacă vă considerați un iubitor de artă, ar trebui să vă acordați suficient timp pentru o vizită pe îndelete.

London Eye

London-Eye

London Eye este cea mai mare roată mare din Europa. Priveliștile din vârf sunt pur și simplu fabuloase, mai ales noaptea . Vă recomandăm să vă rezervați biletele online și să ajungeți cu aproximativ o jumătate de oră înainte de ora programată, astfel încât să aveți timp suficient pentru a le ridica.

Palatul Westminster

Palatul Westminster găzduiește cele două Camere ale Parlamentului britanic - Camera Comunelor și Camera Lorzilor. Este un exemplu excepțional de arhitectură neogotică ce datează din 1097, când a fost construită cea mai veche parte a complexului, Westminster Hall. Este centrul vieții politice din Londra !

palacio-westminster-big-ben-londres

Big Ben

Clădirea în care se află cel mai faimos clopot din Europa, poate chiar din lume, este unul dintre reperele Londrei . Turnul este al treilea cel mai mare turn cu clopot din lume și are o vechime de peste 150 de ani. Numele său a fost schimbat recent în Turnul Elisabeta, în semn de omagiu adus reginei Elisabeta după 60 de ani de domnie. Nu există lift, dar 334 de trepte duc în vârf; cu toate acestea, tururile sunt disponibile doar pentru cetățenii britanici care organizează o excursie prin intermediul Parlamentului. În această parte a Londrei, linia orizontului este spectaculoasă, așa că fotografiile cu Big Ben și London Eye în fundal sunt foarte populare.

Westminster Abbey

Primii călugări au locuit aici în secolul al X-lea. Henric al III-lea a reconstruit abația în 1245, când a ales-o ca loc de înmormântare, și a reușit să o transforme într-una dintre cele mai importante clădiri gotice din țară. Multe alte personalități notabile sunt îngropate aici. Astăzi este un loc de desfășurare a nunților și a altor ceremonii regale. În plus, Westminster Abbey a fost folosită pentru încoronări încă din 1066.

Palatul Buckingham

Acest palat maiestuos este reședința oficială a monarhilor britanici. Construit inițial ca o casă, a devenit reședința privată a reginei Charlotte în 1761. Palatul a fost reconstruit și extins în secolul al XIX-lea și a fost folosit ca reședință a monarhilor britanici din 1837. Puteți vizita unele dintre camere în anumite zile, dar ceea ce nu trebuie să ratați este ceremonia de schimbare a gărzii !

cambio-guardia-londres

Piccadilly Circus

picadilly-circus-londres

Piccadilly Circus este o intersecție celebră din West End din Londra. Este renumit pentru toate afișajele de neon din jurul pieței, pentru fântâna memorială Shaftesbury, care comemorează activitatea Lordului Shaftesbury, și pentru statuia lui Eros. Este populară pentru proteste și demonstrații din cauza dimensiunii sale, deși piața a inspirat, de asemenea, mulți artiști și muzicieni în munca lor.

Chinatown din Londra

china-town-londres

Explorați restaurantele, brutăriile, cluburile de noapte și bucurați-vă de atmosfera minunată din Chinatown merită o vizită. Chinatown găzduiește aproximativ 80 de restaurante, multe dintre acestea fiind specializate în bucătăria chinezească și asiatică autentică - există o mulțime de locuri de unde puteți alege pentru a mânca! Pe măsură ce vă plimbați prin Chinatown, puteți găsi mai multe plăci albastre, care comemorează persoane și evenimente celebre.

Oxford Street

Cu aproximativ 300 de magazine, Oxford Street este cea mai importantă stradă comercială din Europa și găzduiește o serie de mari magazine și multe magazine de marcă. Dacă cumpărăturile în Londra se află pe lista ta de lucruri de făcut în acest oraș, atunci districtul comercial care se intersectează cu Regent Street și Bond Street te va încânta cu siguranță.

Situată în cartierul West End din Londra, Oxford Street are o lungime de aproximativ 2,5 km și făcea parte din drumul Londra-Oxford. Acesta urmează de fapt traseul unui drum roman care lega Hampshire de Colchester. Zona este adesea aglomerată de cumpărători și turiști și devine uneori destul de poluată din cauza numărului de autobuze care o traversează, dar merită cu siguranță o vizită.

În această primă zi am profitat de ocazia de a vedea marile simboluri ale Londrei, cum ar fi Big Ben, Trafalgar Square sau Piccadilly Circus... Deci a fost o zi bine petrecută... Acum este timpul să ne odihnim pentru a doua zi, care va fi la fel de interesantă!

Ghidul celor 3 zile la Londra: Ziua 2

După ce ne-am trezit, am luat un mic dejun londonez bun și am reluat de unde am rămas ieri, prima zi s-a încheiat și a fost în Oxford. Prima zi s-a încheiat pe Oxford Street. Astăzi vom avea ocazia să vedem câteva locuri foarte interesante pentru toți călătorii.

Covent Garden

Covent-Garden-Londres

Zona Covent Garden este situată în apropiere de Oxford Street, la aproximativ 10 minute de mers pe jos sau la câteva stații de metrou distanță, este o zonă foarte interesantă pentru călători , are o atmosferă specială și multe atracții, fără îndoială cea mai interesantă este Covent Garden Market. Are o atmosferă încântătoare și mai multe magazine și tarabe de unde puteți cumpăra bijuterii, săpunuri de casă sau delicatese, printre altele. Și, cu puțin noroc, vă puteți bucura de spectacole live ale cântăreților și jonglerilor. Foarte amuzant.
În imediata vecinătate veți găsi Muzeul Transporturilor și Royal Opera House, printre multe alte atracții de interes....

British Museum

british-museum-londres

Deschis zilnic cu intrare gratuită (donație de 5 lire sterline opțională) are colecții impresionante de relicve din aproape toate civilizațiile, o călătorie prin istorie de acum 2 milioane de ani. Deosebit de interesantă este secțiunea de artă egipteană, unde veți găsi și Piatra Rosetta, datorită căreia cunoaștem istoria Egiptului de astăzi.
O vizită obligatorie!

Camden Town

camden-town-Londres-comida

Am terminat vizita la British Museum și e timpul să luăm prânzul? e timpul să mergem la Camden!
Camden Town a devenit una dintre opririle obligatorii pentru oricine vizitează capitala Angliei, este un cartier alternativ, cu magazine de toate felurile, unde vei găsi lucruri pe care nu ți-ai fi imaginat că există... dar are și o piață internațională de alimente impresionantă, te poți plimba în timp ce îți dau să guști din mâncăruri din diferite țări până te decizi ce să mănânci... În cele din urmă veți ajunge să încercați câte puțin din toate, pentru că nimeni nu poate rezista la atâta varietate.

Cu siguranță un loc unde te poți pierde pentru câteva ore și te poți bucura de ceva diferit și unic în Londra.

Hyde Park

Marele parc al Londrei, o modalitate fantastică de a încheia această a doua zi este să vă plimbați prin Hyde Park, care este imens și are diferite zone foarte interesante în interiorul său. O plimbare de câteva ore în cel mai mare și mai vechi parc din oraș este un mod relaxant de a încheia o zi atât de interesantă ca cea de astăzi.
În interiorul Hyde Park vom găsi ca principale atracții turistice statuia lui Peter Pan , sau monumentul comemorativ al Prințesei Diana de Wales...
A doua noastră zi se încheie și este timpul să mergem să ne bucurăm de o cină bună și, de ce nu, de o halbă de bere.

Ghidul celor 3 zile la Londra: Ziua 3

Ultima zi a escapadei noastre la Londra este, de asemenea, plină de locuri de văzut, așa că sperăm că v-ați odihnit puțin în ziua precedentă. În orice caz, chiar dacă nu ați făcut-o, veți avea timp să vă odihniți când veți ajunge acasă, așa că profitați de el!

Catedrala Sfântul Paul

st-pauls-catedral-londres

O catedrală albă imensă și cel mai înalt punct din oraș este, de asemenea, sediul episcopului Londrei. Actuala biserică a fost construită de Sir Christopher Wren, unul dintre cei mai renumiți arhitecți englezi, după Marele Incendiu din Londra. Nu trebuie să ratați această faimoasă clădire religioasă, cu interioarele sale elaborate și criptele sale misterioase.

Teatrul Globe

the-globe-londres

Teatrul Globe este o replică modernă a teatrului în care au fost puse în scenă pentru prima dată unele dintre piesele lui Shakespeare. Teatrul original a fost construit în 1599 de către Lord Chamberlain's men, compania lui Shakespeare. Dacă doriți să profitați de această ocazie pentru a vedea o piesă de teatru, nu uitați să vă rezervați biletele cu mult timp înainte. Alternativ, puteți face un tur ghidat pentru a afla mai multe despre Shakespeare și despre clădire.

Muzeul Tate Modern

Cel mai important muzeu de artă modernă. Dacă sunteți interesați de acest tip de artă, este o vizită obligatorie, dar dacă arta nu este unul dintre principalele dumneavoastră interese, este bine de știut că există un tur gratuit care durează aproximativ 30 de minute și este foarte interesant. Așadar, nu trebuie să plătiți intrarea pentru a vă bucura de puțină artă modernă 🙂

Monumentul Marelui Incendiu din Londra

Acest monument comemorează Marele Incendiu din Londra, care a distrus centrul Londrei în 1666. A fost proiectat de Sir Christopher Wren. Există o punte de observare în partea de sus, așa că este o ocazie excelentă pentru a face câteva fotografii!

London Bridge

puente-de-londres

Acest pod fascinant este unul dintre reperele emblematice ale Londrei. Priveliștile din vârf sunt incredibile și este o priveliște deosebită să vezi podul deschizându-se pentru trecerea bărcilor. În cele două turnuri există o expoziție gratuită dedicată istoriei podului. Un alt loc bun pentru a face câteva fotografii și a te face invidios pe călătoria ta la Londra în 3 zile.

Turnul Londrei

london-tower

Cunoscut și sub numele de Palatul și Fortăreața Regală a Majestății Sale, complexul a fost folosit în trecut ca închisoare. Multe personalități notabile au fost trimise aici, cum ar fi Sir Walter Raleigh împreună cu soția sa, Elizabeth Throckmorton, și chiar Elizabeth I înainte de a deveni regină. Acum este o celebră atracție turistică și găzduiește bijuteriile coroanei .

St. Catherine's Docks

Ultima noastră oprire este St. În trecut, navele obișnuiau să ancoreze aici. Acum, această zonă este un loc minunat pentru a petrece timpul, datorită diverselor facilități din jur, inclusiv numeroase magazine, baruri și restaurante. Un loc perfect pentru a încheia itinerariul nostru londonez în trei zile.

Alte recomandări de vizitat în cele 3 zile petrecute în Londra

V-am pregătit un itinerar excelent, dar știm că, în funcție de tipul de călător pe care îl sunteți, poate doriți să profitați la maximum de o zi (pur și simplu pentru că vedeți mai repede locurile sau vă distrează mai puțin anumite tipuri de lucruri sau preferați să evitați anumite locuri mai agitate...) și că poate doriți să vizitați mai multe locuri în cele 3 zile de călătorie, așa că vom adăuga noi atracții turistice de vizitat în escapada dumneavoastră la Londra.

Castelul Windsor

Luați un mijloc de transport în comun și mergeți la Castelul Windsor.
Acest castel medieval este unul dintre reperele emblematice ale Regatului Unit, precum și o casă de vacanță pentru regină. Mulți regi au folosit acest palat încă din vremea lui Henric I, al patrulea fiu al lui William Cuceritorul. Pe lângă faptul că este casa reginei, castelul găzduiește vizite oficiale și este folosit pentru ceremonii.

O parte din colecția regală este adăpostită aici. Castelul medieval combină stilul georgian și victorian cu unele elemente gotice. Camerele au fost proiectate de Jeffry Wyatville în secolul al XIX-lea și combină stilul rococo și gotic victorian. La intrarea în zona castelului, veți fi supus unui control de securitate de tip aeroportuar. În castel nu este permis să se mănânce și să se bea, iar fotografiile și filmările sunt permise doar în anumite zone.

Muzeul Național Maritim

Dacă doriți să vă familiarizați cu istoria marinei britanice și a întregii Europe, ați ajuns la muzeul potrivit. De fapt, este unul dintre cele mai mari muzee maritime din lume. Acesta prezintă numeroase artefacte legate de mare și navigație, cum ar fi modele de nave, instrumente folosite pentru navigație și picturi. Uniforma amiralului Nelson este, de asemenea, expusă aici.

Linia Meridianului Greenwich

meridiano-greenwich-londres

Observatorul Regal de la Greenwich este un pic plictisitor dacă nu ești pasionat de astronomie, dar Linia Meridianului Greenwich este cu siguranță un loc pe care ar trebui să îl vizitezi. Rareori ai șansa de a fi în două emisfere în același timp!

A fost înființat în 1851 de Sir George Biddell Airy, un matematician și astronom englez. Meridianul Greenwich cu longitudinea 0° este linia de referință a meridianului Greenwich; acest lucru înseamnă că fiecare an nou începe pe această linie.

Harrods

harrods-londres

Ceea ce a început ca o mică băcănie în estul Londrei a devenit astăzi unul dintre cele mai emblematice și distincte magazine din lume. Sinonim cu luxul, Harrods oferă o experiență unică de cumpărături. Este, de asemenea, un punct de referință pentru turiști, deoarece, chiar dacă nu cumpărați nimic, o plimbare printr-un astfel de magazin este un suvenir fantastic al vizitei la Londra.

Muzeul de Istorie Naturală

museo-historia-natural

Când vizitați Muzeul de Istorie Naturală, primul lucru pe care îl vedeți este o clădire impresionantă, dar și mai impresionantă este intrarea și scheletul mare de dinozaur care vă așteaptă în hol. Scări impresionante vă conduc la un ghid foarte interesant prin natură. Un site foarte recomandat pentru adulți și copii .

Notting Hill și Portobello Market

Faimos mai ales datorită filmului cu Hugh Grant și Julia Roberts, este un cartier rezidențial londonez cu case frumoase în diferite nuanțe pastelate, o plimbare plăcută prin cartierul Notting Hill, unde puteți savura un mic dejun sau un prânz delicios, înconjurat de cea mai pură atmosferă londoneză.

Orice vizită în această zonă ar trebui să se încheie cu o plimbare prin Portobello Market, o stradă lungă cu magazine și tarabe pe ambele părți, unde poți găsi de toate, foarte interesantă pentru cei cărora le plac relicvele și antichitățile. La capătul străzii se află o piață de produse proaspete, unde veți vedea esența piețelor londoneze.

În vizită la Londra în 3 zile. Concluzii

Cum vedeți? Vi s-a părut interesant planul nostru de a vizita Londra în 3 zile? Dacă sunteți pregătit pentru o excursie la Londra în trei zile , un weekend sau o escapadă de weekend prelungit, vă va servi drept ghid pentru a nu uita lucrurile esențiale de văzut în Londra.

Dacă aveți puțin timp la dispoziție pentru a călători la Londra, puteți profita la maximum de aceste zile și vizita emblemele capitalei engleze și unul dintre simbolurile prin excelență pentru toți călătorii. Un loc de vizitat pentru orice turist care se respectă. Dacă nu aveți mai multe zile la dispoziție, nu vă faceți griji, aveți un itinerar perfect pentru a vă bucura de Londra într-un weekend.

Evident, nu veți putea învăța toate detaliile Londrei într-o călătorie atât de scurtă și nici nu veți avea timp să vă bucurați de cultura abundentă a Londrei. Dar pentru a trăi experiența Londrei și a o cunoaște la perfecție vei avea nevoie de mult mai mult timp sau chiar să mergi și să locuiești acolo pentru o vreme... cine știe dacă nu cumva această escapadă nu ar putea fi la originea a așa ceva...

Londra în 3 zile PDF

Descărcați Ghidul de 3 zile pentru Londra în format PDF pentru a-l putea imprima și lua cu dumneavoastră în călătorie.
DESCARCĂ LONDRA ÎN 3 ZILE PDF

Utilizatorii care au vizionat ghidul Londra în 3 zile au fost de asemenea interesați de:

Cele mai vizualizate pagini