Los Angeles în 3 zile

Orașul îngerilor este, fără îndoială, un loc al contrastelor, al plimbărilor cu vedete și al viselor frânte. Este un oraș pe care trebuie să-l cunoașteți înainte de a-l vizita. Glamour, plaje, artă, design și un număr nesfârșit de aventuri sunt ceea ce are de oferit acest oraș, iar noi vă vom prezenta pentru a face din călătoria dvs. în Los Angeles în 3 zile una de neuitat.

los-angeles-en-3-dias

Să călătoresc la Los Angeles în 3 zile, este posibil?

Los Angeles este un oraș uriaș. Atât de mare încât ai nevoie de mai multe zile pentru a o cunoaște. Dar dacă aveți doar 3 zile la dispoziție în Los Angeles, acestea vor fi suficiente pentru a vă arăta tot ce este mai bun în acest oraș și veți fi foarte bucuroși să vă întoarceți.

Câteva sfaturi pentru a vedea Los Angeles în trei zile

Cel mai important lucru de știut despre Los Angeles este că se poate ajunge peste tot pe jos. Însă multe dintre atracții tind să fie la o distanță considerabilă, așa că, dacă folosiți transportul public sau mergeți pe jos, vă va lua mult timp și s-ar putea să pierdeți unele dintre atracții. Așadar, vă recomandăm să închiriați o mașină și să nu vă faceți griji cu privire la găsirea transportului public.

Ce să vezi în Los Angeles în 3 zile

Vom vizita cele mai importante locuri, cum ar fi Los Angeles Village, Hollywood, Skid Row, Little Tokyo, Santa Monica, Venice și multe altele.

Ghidul L.A. în 3 zile: Ziua 1

Prima zi va fi dedicată în totalitate oamenilor din Los Angeles, culturii și amestecului de alte culturi.

Los Angeles Village sau Downtown


Turul nostru începe în Los Angeles Village, care reprezintă originea orașului Los Angeles și o inimă hrănită de creuzetul de culturi care îl locuiește.

Doar plimbându-vă pe străzile sale, veți vedea un număr nesfârșit de clădiri istorice, case de adobe sau Old Plaza și piața mexicană de purici care, fără îndoială, captează toată atenția și fotografiile din cartier.

Pe Broadway Street se află teatre din anii 1920 și clădirea Bradbury, unde au fost turnate multe filme (cum ar fi Blade Runner).

Bradbury_Building

Continuând pe Broadway St. veți vedea Primăria, Catedrala Doamnei Noastre a Îngerilor, Grand Park, Disney Concert Hall și, foarte aproape, Muzeul de Artă Contemporană MOCA.

Catedrala Doamnei Noastre a Îngerilor

Catedral-de-Nuestra-Senora-de-los-angeleswalt-disney-center

Un alt loc care nu trebuie ratat în Downtown este Arts District , cunoscut pentru arta sa stradală. Acolo veți vedea adevărate piese artistice pe care mulți artiști le-au lăsat acolo pentru a fi admirate.

Art_District_in_Los_Angeles_2

Little Tokyo

O adevărată bucățică de Tokyo în L.A.! Dacă vă place cultura japoneză și gastronomia japoneză, acesta este un loc ideal pentru a mânca sushi sau pentru o gustare. temple budiste, Muzeul Național Japonez American sau Turnul de veghe din Little Tokyo , sunt câteva dintre locurile pe care nu trebuie să le ratați.

Acest cartier japonez are un spațiu verde magnific: Grădina Japoneză Jamés Irvine. O reconstituire minunată a celebrei grădini japoneze. Vă invităm să vă delectați cu florile, plantele și cascadele sale.

Faceți o plimbare prin primul templu budist din Statele Unite, templul Koyasan este una dintre cele mai interesante atracții.

Chinatown

Primul cartier chinezesc din Los Angeles, care în timp a câștigat teren în cadrul Little Italy. Veți vedea unele dintre primele clădiri care au fost construite, cum ar fi casa Avila Adobe (1818), casa primului primar al orașului, care reflectă casele tipice din secolul al XIX-lea din Los Angeles.

L.A. în 3 zile: Ziua 2

În această zi vom face multe lucruri clișeice și amuzante pe care deja abia așteptați să le citiți și să le faceți.

Hollywood, Observatorul și Parcul Griffith

Parcul Griffith, situat la nord de oraș, este unul dintre cele mai mari parcuri urbane din Statele Unite. Cu un număr mare de monumente și activități în aer liber, este un loc minunat pentru a face fotografii și pentru a avea o altă perspectivă asupra orașului L.A.

griffith-observatory-849639_1920

De aici puteți vedea emblematicul semn Hollywood, iar dacă urcați pe Beachwood Drive veți ajunge în cartierul Hollywoodland. Acolo puteți avea acces la cele mai bune priveliști ale semnului urcând scările ascunse printre aceste dealuri. Priveliștea este incredibilă, iar fotografiile pe care le veți face sunt și mai frumoase.

hollywood-sign-1598473_1920

Hollywood Bowl și Walk of Fame

Un amfiteatru natural spectaculos și locul unde au avut loc concerte importante precum cele ale trupei Beatles și ale lui Sinatra.

Puteți coborî și vă puteți plimba pe străzi unde veți găsi locuri precum Teatrul Dolby , unde are loc gala Oscar sau Walk of Fame de pe Sunset Boulevard. , unde vă puteți amuza căutând printre stelele de pe pământ cea mai iubită vedetă de la Hollywood.

walk-of-fame-2163255_1920

Un alt plan amuzant este să vizitați Muzeul de Istorie de la Hollywood , unde sunt expuse recuzita și costumele folosite în multe filme.

Santa Monica

După 45 de minute de condus prin Beverly Hills , veți ajunge în Santa Monica. Locul ideal pentru a încheia cea de-a doua zi în L.A.

Puerto-de-Santa-monica

Aici vă puteți bucura de cel mai faimos parc de distracții: Pacific Park. Situat la Santa Monica Pier , intrarea este gratuită și se plătește doar pentru atracțiile pe care le faceți. Santa Monica Pier este o altă atracție pe care o veți remarca, ideală pentru a o vizita la apus și a urmări apusul soarelui împreună cu roata Pacific Park Ferris Wheel, o carte poștală!

muelle-de-santa-monica

De asemenea, vă puteți plimba de-a lungul Ocean Drive , promenada care leagă Santa Monica de Venice. Puteți chiar să decideți pe ce plajă vă veți petrece după-amiaza.

Plajele din Santa Monica sunt excelente pentru o vacanță extraordinară la soare. Vă recomandăm să mergeți la Venice Beach , care este una dintre cele mai bune plaje din L.A. Puteți vedea, de asemenea, arta stradală de la Venice Public Art Walls, unde mulți artiști sunt liberi să se exprime pe pereți. Lângă ea se află Muscle Beach , o plajă renumită pentru particularitatea sa... Are o sală de sport pe plajă!

santa-monica-playas

Ghid L.A. în 3 zile: Ziua 3

În această zi vă recomandăm să mergeți la Universal Studio Amusement Park și să încoronați această vacanță ca fiind cea mai bună din viața dumneavoastră. Fă un tur al studiourilor și locațiilor serialelor tale preferate și distrează-te ca un copil din nou!

Universaluniversal-studio-howarts

Los Angeles în 3 zile, o vacanță de film!

Los Angeles este o destinație incredibilă, atât de mult încât puteți călători cu copii sau vă puteți distra ca și cum ați fi copii. Dacă aveți mai mult timp la dispoziție sau dacă Universal Studio Park nu vă interesează, iată alte recomandări.

Vizitați Farmers Market , o zonă plină de tarabe cu produse alimentare, bunuri de toate felurile și produse agricole de vânzare. Situat la sud de CBS Television City, este un loc istoric și de neratat.

Petreceți o zi în plus în Veneția , bucurați-vă de plimbarea prin acest oraș uimitor de la malul mării. Bucurați-vă de amabilitatea localnicilor, vedeți cel mai faimos skatepark din lume, plimbați-vă pe străzile pline de artă stradală și relaxați-vă pe plaje. Pe drumul de întoarcere vă puteți opri în Beverly Hills și puteți contempla casele gigantice, magazinele și vă puteți plimba pe Rodeo Drive pentru a vedea merele de aur ale faimosului Beverly Hills. Bulevardele sale mărginite de palmieri completează ziua. În cele din urmă, puteți să vă plimbați de-a lungul Santa Monica și Sunset Boulevard, pentru a vă bucura de magazinele de designer și de cumpărăturile de lux.

Și dacă mai aveți timp liber, plajele din Malibu sunt și ele incredibile!

Los Angeles în 3 zile Ghid PDF - Descarcă

Dacă ți-a plăcut ghidul nostru și vrei să-l ai în format PDF pentru a-l imprima sau pentru a-l lua cu tine pe smartphone și a-l consulta în timp ce te bucuri de călătoria ta în L.A., îl poți descărca gratuit.

DOWNLOAD LOS ANGELES GUIDE IN PDF

Cele mai bine cotate ghiduri de către utilizatorii noștri sunt:

Cele mai vizualizate pagini