Manchester în 3 zile - Ghid complet de călătorie și tur gratuit de cadouri

În ciuda faptului că este al doilea cel mai populat oraș din Regatul Unit, străzile sale transmit liniște. Acest oraș este ideal pentru a te plimba de la un capăt la altul și a cunoaște fiecare dintre colțurile sale de neratat. Ești pregătit pentru acest traseu în jurul orașului Manchester în 3 zile ?

manchester-en-3-dias

Ce să vezi în Manchester în 3 zile

Acest oraș are o ofertă culturală deosebită, deoarece are o mulțime de istorie și a reușit să se reinventeze din trecutul său industrial important într-un mod uimitor.

Odată cu vizita dumneavoastră veți descoperi că Manchester este un oraș care oferă mult mai mult decât fotbal, dar și istorie modernă, arhitectură de avangardă, divertisment și muzică live. Vă va arăta cât de incredibil poate fi.

Manchester a fost un pionier în mișcarea sufragetelor, în vegetarianism și în revoluția industrială sau chiar aici a fost construit primul computer.

Trei zile sunt mai mult decât suficiente pentru a vedea obiectivele turistice obligatorii ale orașului.

Este foarte ușor de vizitat, deoarece este foarte accesibilă datorită dimensiunilor sale mici, dar foarte imensă datorită ofertelor sale nelimitate de agrement și culturale.

Datorită dimensiunilor sale, este perfect pentru a se deplasa pe jos, iar transportul public este foarte bine situat și circulă în mod regulat.

Dintre toate activitățile și tururile pe care le puteți face și pe care acest oraș magnific le are de oferit, vă recomand ca, pentru a-i cunoaște toată istoria și cele mai secrete și fermecătoare colțuri, să faceți un tur gratuit al orașului Manchester . Ideal pentru un prim contact, pentru a începe să vă deplasați prin oraș și apoi să îl cunoașteți în profunzime.
TURUL GRATUIT al orașului Manchester în limba engleză Aici.

Vă recomandăm, de asemenea, să faceți o croazieră pe râul Manchester, au prețuri foarte ieftine și vă vor arăta o altă față a orașului.

Traseul trece prin zone în care se pot aprecia clădirile sale mari, canalele care prezintă clădiri mai tradiționale și toate podurile sale originale și mari.

Ghidul orașului Manchester: Ziua 1

Pentru a cunoaște orașul, prima zi a acestui itinerar va consta în cunoașterea inimii orașului Manchester, vizitând centrul acestuia și toate cele mai importante obiective turistice din această zonă.

Picadilly Gardens

Centrul nervos al orașului. În aceste grădini veți găsi tot felul de spectacole, mâncare internațională la tarabe de joi până duminică și puteți răsfoi magazinele care dau spre piață, unde puteți găsi adevărate minunății și chilipiruri la haine.

picadilly-gardens-manchester

Primăria din Manchester

Această clădire neogotică victoriană este una dintre cele mai importante din oraș. La exterior, se remarcă marele său turn cu ceas, cunoscut sub numele de Marele Abel, cu o înălțime de 87 de metri.

Puteți intra înăuntru, vizita durează o oră și intrarea este gratuită, în Sala Sculpturilor, în care sunt reprezentate cele mai influente figuri ale orașului.

picadilly-gardens-manchester

Manchester Central Library

În același stil neogotic ca și primăria și foarte aproape de aceasta se află această clădire circulară, a cărei formă este inspirată de Panteonul din Roma.

Puteți intra gratuit înăuntru pentru a vedea cupola sa mare, decorată cu citate biblice.

picadilly-gardens-manchester

Galeria de Artă din Manchester

Accesul la Galeria de Artă din Manchester este gratuit și găzduiește una dintre cele mai importante colecții de artă din oraș.

Această galerie este împărțită în mai multe încăperi, unde puteți admira de la picturi care spun povestea orașului Manchester până la expoziții mult mai moderne.

Chiar dacă nu sunteți un pasionat de artă, vă recomand să îl vizitați, deoarece este foarte interesant și să vedeți cel puțin câteva dintre camerele sale, care merită cu siguranță o vizită.

picadilly-gardens-manchester

Biblioteca John Rylands

Una dintre cele mai interesante vizite pe care le puteți face în Manchester și care vă va plăcea cel mai mult.

Cel mai important sit de patrimoniu din oraș, această clădire uimitoare din secolul al XIX-lea are un stil neogotic, iar în interior adăpostește una dintre cele mai importante colecții de papirusuri din Regatul Unit.

Când intrați în interiorul său, vă va tăia respirația, deoarece decorul său neogotic este incredibil.

picadilly-gardens-manchester

Ghid pentru Manchester. Ziua 2

A doua zi a acestui traseu este dedicată vizitării celui mai fermecător cartier din oraș. Veți vedea ruinele Imperiului Roman, cel mai mare zgârie-nori din Manchester și cea mai atmosferică piață pe care o veți vedea aici. Fără îndoială, o zi mai mult decât rotundă.

Castlefield

Acest cartier din Manchester este cu adevărat uimitor, fiind diferit de restul orașului și cu multe lucruri de oferit, fiind fără îndoială una dintre cele mai frumoase zone ale orașului.

Aici se află cel mai mare zgârie-nori din Manchester, cunoscut sub numele de Hilton Tower, iar în apropiere se află și Liverpool Road, cea mai veche gară din lume.

picadilly-gardens-manchester

Muzeul Științei și Industriei

Istoria acestui muzeu, cunoscut sub numele de MOSI, datează din 1983 și este un loc de vizitat obligatoriu în timpul vizitei în oraș.

Puteți găsi o multitudine de materiale științifice, de la vechi echipamente de producție textilă care încă funcționează, la sisteme de calculatoare și de canalizare.

Într-o clădire de lângă muzeu, cu o fațadă de sticlă incredibilă, puteți admira avioane din cel de-al Doilea Război Mondial.

Intrarea la aceste monumente este gratuită, iar întreaga vizită durează 2 ore.

picadilly-gardens-manchester

Castlefield Fort

Aici veți găsi ruinele romane care dovedesc prezența romanilor în această parte a Angliei.

Puteți vedea cetatea și fortăreața sa romană, ruinele sale originale pot fi încă văzute.

O oprire obligatorie pentru o vizită de revenire în acest trecut.

picadilly-gardens-manchester

Muzeul Național de Fotbal

Sunteți un fan al fotbalului? Atunci acesta este muzeul potrivit pentru dumneavoastră.

Povestește evoluția fotbalului, a jucătorilor, a fanilor, concentrându-se pe fotbalul englezesc, informându-te despre fapte foarte interesante care te vor lăsa uimit.

Chiar dacă nu sunteți un fan al fotbalului vă recomand să o vizitați pentru că spune lucruri foarte curioase și este o vizită foarte rapidă și intrarea este gratuită, este un loc bun pentru a cunoaște cultura orașului sub acest aspect și cum trăiesc ei acest sport.

picadilly-gardens-manchester

Piața Albert

Această piață este un loc ideal pentru a încheia ziua, deoarece este un loc de întâlnire, înconjurat de clădiri uimitoare care au fost declarate patrimoniu istoric.

De obicei are târguri de vechituri sau muzică live, un loc bun pentru a savura bucătăria tipică din Manchester și pentru a merge undeva să dansezi. Este timpul să te distrezi!

picadilly-gardens-manchester

Ghid pentru Manchester în 3 zile. Ziua 3.

În ultima zi a acestui itinerar veți putea să vă bucurați de unele dintre cele mai importante muzee din oraș, să vedeți la fața locului cât de important și semnificativ este fotbalul în Manchester și să vă simțiți ca și cum ați fi fost transportat în Asia datorită incredibilului cartier Chinatown. Să începem!

Muzeul Imperial de Război

Acest muzeu imperial de război prezintă istoria războiului și repercusiunile pe care le-a avut asupra populației, fiind, fără îndoială, una dintre cele mai importante atracții turistice din oraș.

Interiorul său este uimitor, iar intrarea este gratuită, dar o altă mare atracție este clădirea în sine.

Acest lucru se datorează structurii de aluminiu care îl înconjoară, concepută pentru a impresiona privitorul și, cu siguranță, au reușit să facă acest lucru.

picadilly-gardens-manchester

Chinatown Manchester

Aceasta este o mică zonă a orașului în care puteți găsi afaceri, restaurante, magazine și produse nu numai din China, ci din toată Asia.

Este un loc ideal pentru a mânca sau pentru a încerca o mâncare diferită, atmosfera de aici este minunată și cel mai frumos lucru este ușa pe care o ai la intrare în acest cartier, fiind un mare arc chinezesc.

picadilly-gardens-manchester

The Lowry

Situată în apropiere de Salford Quays, fațada și forma acestei clădiri este unică și uimitoare.

În interior, Muzeul Lowry găzduiește o colecție de artă contemporană, vizitată de milioane de vizitatori în fiecare an.

Aceste picturi ale lui Laurence Stephen înfățișează scene de viață din districtele industriale din nord-vestul Angliei în secolul XX. Modul său de a picta este foarte curios.

Intrarea în clădire este gratuită.

picadilly-gardens-manchester

Stadioanele Old Trafford sau Etihad

Sunt două stadioane foarte importante în oraș, dacă preferați să vizitați doar unul, vă las la latitudinea dumneavoastră, dar vă recomand să faceți cel puțin un tur al unuia dintre cele două, pentru că este tipic și important în oraș.

picadilly-gardens-manchester

Pe stadionul Old Trafford puteți face un tur de 2 ore în care vă puteți cufunda în istoria lui Manchester United, vizitând vestiarele, banca de rezerve a jucătorilor și un întreg muzeu.

Pe de altă parte, dacă vă decideți să vizitați stadionul Etihad, veți descoperi detalii despre jucătorii lor, veți vizita muzeul, vestiarele și banca de rezerve a jucătorilor. Turul stadionului Etihad durează o oră.

Ambele tururi costă 20 de euro și veți fi însoțiți de un ghid care vă va explica perfect fiecare detaliu.

picadilly-gardens-manchester

Cartierul de Nord

Acest cartier este ideal pentru a vă plimba pe străzile sale și a fi uimit de picturile murale de pe fațadele sale. Există numeroase tururi de artă stradală unde puteți cunoaște perfect acest loc.

Pe de altă parte, dacă preferați să o faceți pe cont propriu și să vă bucurați de atmosfera, barurile și cluburile pe care le oferă străzile sale, aveți și opțiunea de a vă bucura de ea.

În acest cartier, puteți vizita și străzile pe care se află vechile fabrici industriale din Manchester.

picadilly-gardens-manchester

Pe scurt, este un oraș surprinzător, după cum veți putea constata odată ce îl vizitați, datorită ofertei sale culturale deosebite, istoriei și colțurilor sale fermecătoare.

Cu acest ghid pentru Manchester în 3 zile , vă asigur că nu veți rata niciuna dintre cele mai esențiale atracții turistice, profitând la maximum de acest oraș uimitor.

Manchester PDF GUIDE - DOWNLOAD

Puteți descărca acest ghid de călătorie pentru frumosul oraș Manchester în format PDF pentru a-l avea la îndemână în timpul călătoriei dumneavoastră.

DOWNLOAD MANCHESTER PDF GUIDE

Utilizatorii care au văzut ghidul nostru pentru Manchester în 3 zile au fost de asemenea interesați de:

Cele mai vizualizate pagini