Miami în 3 zile Miami Di Itinerariu și Ghid de călătorie

Când ne gândim la o excursie la Miami, primul lucru care ne vine în minte este soarele, plaja și imaginea tipică de carte poștală a South Beach... capitala mondială Art Deco, influențată de trăsăturile latine, de arta contemporană și de arhitectura modernă, toate acestea au dus la transformarea capitalei Floridei... Într-o excursie de 3 zile la Miami vom putea vedea că nu este doar plajă și soare, ci că ascunde multe comori și farmece pe care vom fi dornici să le descoperim și că nu este vorba doar de palmieri.

Miami-en-3-dias

Este posibil să călătorești la Miami în 3 zile?

Da, bineînțeles că da, logic că un oraș atât de mare nu vei putea să-l cunoști perfect în doar trei zile, dar vei putea vedea principalele sale atracții turistice, vei descoperi farmecul aparte al vieții în acest oraș, la sfârșitul scurtei tale șederi vei rămâne cu gustul în gură că vrei să te întorci sau chiar că nu te-ar deranja să locuiești o vreme în capitala soarelui.

Ce să vezi în Miami în 3 zile

Vom stabili un itinerar și un ghid perfect pentru 3 zile în Miami, pentru a descoperi esențialul și a vă bucura de stilul de viață al primului oraș din Florida.

Încă nu e niciun hotel în Miami? Am întocmit o listă cu cele mai bune hoteluri din oraș, în funcție de nevoile dumneavoastră:

Ziua 1: Downtown și Miami Beach, zi și noapte.

Centru

Downtown-miami

Primul lucru pe care îl vom face în prima noastră zi va fi să luăm Skytrain (gratuit), o călătorie distractivă prin centrul orașului care ne va permite să ne bucurăm de câteva panorame interesante și să cunoaștem centrul și locația prin care ne vom deplasa.

skytrain-miami

Downtown este centrul financiar, plin de zgârie-nori și de clădiri destul de interesante, arată ca o mică parte din New York extrasă și plasată acolo. Nu se recomandă vizitarea acestuia pe timp de noapte.

În partea de nord-vest a centrului orașului se află Muzeul de Artă Perez din Miami (PAMM), găzduit într-o frumoasă clădire modernă. În interior, ne așteaptă o colecție foarte importantă de artă modernă și contemporană, cu o mare influență a artiștilor din America Latină.

La nord de Downtown se află cartierul de artă Wynwood, un cartier la modă, cu galerii de artă contemporană și picturi murale în aer liber care au transformat estetica și atmosfera cartierului.

wynwood-walls

După primul contact, este timpul să ne îndreptăm spre adevărata inimă a orașului.... Să mergem la Miami Beach!

Miami Beach

Ne îndreptăm spre nava amiral a orașului Miami și spre cartea poștală a Floridei. În timp ce traversăm marele pod care leagă Miami de Miami Beach, întoarceți-vă și bucurați-vă de priveliștea din centrul orașului de acolo, este o imagine panoramică frumoasă și una care vă va plăcea.

La capătul podului am ajuns la destinație și acum vom începe să descoperim adevărata esență a orașului.

miami-beach

Prima oprire va fi pe Ocean Drive, de-a lungul South Beach, traversând cartierul Art Deco între 5th Street și Lincoln Road. Clădirile Deco au fost construite între 1923 și 1943 și au fost restaurate în anii 1980. Pe Ocean Drive se află fosta reședință Versace. Și zeci de localuri în care puteți mânca sau bea ceva, toate cu multă atmosferă, este un loc de vizitat în timpul zilei și mai ales noaptea.

Ocean_Drive_miami

Dacă traversăm Ocean Drive vom vedea imensa plajă din South Beach, vom vedea patinatorii și oamenii care fac sport în aer liber. Fără îndoială, este o atmosferă unică care merită să fie savurată live. Plaja este destul de frumoasă, cu nisip fin, aproape alb, și o apă de o culoare foarte frumoasă.

Mergeți spre Ocean Drive de-a lungul South Beach, trecând prin cartierul Art Deco, care se întinde între 5th Street și Lincoln Road. Restaurate în anii 1980, clădirile Art Deco construite între anii 1923 și 1943 au decăzut în toate nuanțele de pastel. Există nebunii precum Casa Casuarina, fosta reședință a lui Versace, care este o replică a Alhambrei lui Columb din Santo Domingo.

De asemenea, o plimbare plăcută de 10 minute pe Lincoln Drive, inspirată de Rodeo Drive din L.A., o stradă cu un bulevard, multe magazine la modă și restaurante la modă.

Lincoln-Road-Miami

Alături se află Española Way, care a fost inițial spaniolă, dar care acum este plină de restaurante etnice din toată lumea, în special latino.

Ziua 2: Coconut Grove, Coral Gables și Little Havana

Astăzi este ziua în care vom cunoaște sufletul și spiritul orașului Miami și vom înțelege ce am spus la început că nu este doar soare și plajă. Astăzi vom cunoaște o mare parte din ceea ce are de oferit. Pentru astăzi vă recomandăm să închiriați o mașină și să vă deplasați singuri, deoarece transportul public în acest oraș nu este deosebit de bun pentru turiști.

Putem începe prin a vizita grădinile din Vizcaya, care sunt destul de impresionante, o vilă în stil renascentist construită la începutul secolului XX.

jardines-de-vizcaya

Ne vom scufunda în Coral Gables, ne vom putea bucura de frumoasele case și vile, de parcurile sale și vom putea vedea chiar și faimosul hotel Biltmore, unde a locuit Al Capone însuși.

Coral-glabes-miami

Vom vizita, de asemenea, zona Coconut Grove.

După masa de prânz, ne vom relua ziua vizitând Grădina Tropicală Fairchild (8 km la sud de Coral Gables). Dacă doriți, vă puteți bucura de câteva muzee din Coral Gables, cum ar fi Muzeul Civilizației și Muzeul de Artă Lowe. Depinde de interesele dumneavoastră.

La nord de Coral Gables începe ceea ce este cunoscut sub numele de 'Little Havana', unde este concentrată o mare parte a comunității latino-americane. Epicentrul acestui cartier este 'Calle 8' (SW 8th Street). În jurul său veți găsi multe restaurante și magazine latinești. Și aici veți vedea atmosfera latină, care este atât de influentă. Persoane prietenoase, deschise și sociabile.

little-havana-miami

După cum probabil știți, Miami a primit mulți refugiați cubanezi după revoluția lui Fidel Castro.

Putem continua să ne bucurăm de Little Havana până la sfârșitul zilei. (Puteți vedea ghidul foarte complet pe care l-am realizat despre Călătoria în Havana)

Ziua 3: Everglades și cumpărături la mall

Everglades

Everglades-miami

Ultima zi a traseului, am văzut deja cele mai importante lucruri, dar nu putem pleca fără să vizităm Everglades, mlaștinile fantastice peste care bărcile aeriene vă vor face un tur pentru a putea retrăi cele mai faimoase urmăriri din serialul 'Corupție în Miami'. O activitate foarte distractivă, în plus, cele mai multe dintre locurile de vizitare a Everglades au tururi pentru a putea învăța despre flora și fauna din Everglades, veți vedea țestoase și șopârle uriașe. Și, bineînțeles... veți vedea aligatori foarte aproape. Este cu siguranță o vizită obligatorie.

Trebuie să aveți o mașină sau să angajați un șofer. Vă recomandăm să închiriați o mașină pentru a o cunoaște destul de bine.

Cumpărături la Dolphin Mall

dolphin-mall-miami

Miami este unul dintre cele mai faimoase orașe de shopping din SUA. Mulți turiști merg doar pentru a vizita mall-urile sale cu magazine de tip outlet, unde se pot găsi chilipiruri foarte bune, cel mai apropiat, mai mare și mai bine conectat mall este Dolphin Mall. Depinde de tine să decizi câte ore vrei să petreci în această vizită, sau poate că buzunarul tău este cel care decide.

Mai multe plaje în Key Biscayne

KeyBiscayne-beach

O altă opțiune pentru cei care caută soarele și nisipul este o vizită la frumoasa plajă Bill's Beach de la capătul insulei Key Biscayne. Mult mai liniștită decât South Beach, dar trebuie să aveți o mașină la dispoziție. În cazul în care nu e clar pentru tine.... Va trebui să efectuați un bun itinerar de 3 zile în Miami .

Utilizatorii care au văzut ghidul nostru pentru Miami în 3 zile au fost interesați și de:

Cele mai vizualizate pagini