Munchen în 3 zile Ruta de weekend către Munchen TUR GRATUIT

Capitala bavareză are o frumusețe care își uimește vizitatorii și o bere care încântă datorită grâului prăjit. Dintre cele mai importante orașe germane, München este unul dintre cele mai vizitate. Se remarcă prin conservarea frumuseții, istoriei și modernismului.

munich-en-3-dias

Este recomandabil să călătorești la München în 3 zile?

Da, este un oraș în care este ușor de parcurs pe jos. De asemenea, este foarte bine conectat cu toate mijloacele de transport în comun. Iar pentru distanțe mai lungi puteți lua oricând trenul, care este foarte bun ca frecvență și servicii.

Câteva sfaturi pentru 3 zile în München

Iată câteva sfaturi utile pentru șederea dumneavoastră în oraș.
- Închirierea unei mașini sau transport public ? Dacă intenționați să mergeți mai departe de Munchen, este recomandabil, dar dacă intenționați doar să rămâneți în oraș, nu este cazul. Închirierile nu sunt ieftine, iar transportul public funcționează foarte bine. Pentru sejururi de mai multe zile în München, City Tour Card oferă călătorii gratuite timp de 1 sau 3 zile și intrări la preț redus la peste 70 de atracții.
- Când să călătoriți la München ? Septembrie și octombrie sunt lunile de vârf pentru turiștii care vin la Oktoberfest. Dacă intenționați să participați la Oktoberfest, este recomandabil să încercați să vă rezervați o masă în avans sau să ajungeți mai devreme în piața Oktoberfest, deoarece aceste sărbători sunt foarte aglomerate de localnici și turiști și este posibil să nu reușiți să obțineți un loc.
- Mâncatul este de obicei scump, dar există locuri numite Beer Gardens, unde vă puteți aduce propria mâncare și puteți cumpăra doar bere.

Cadou FREETOUR München: Începeți călătoria cu un cadou, sau mai bine zis un CADOU, un tur gratuit al orașului München cu un expert local în limba engleză. Gratuit. Începeți-vă călătoria cu acest TUR GRATUIT. Rezervați aici turul GRATUIT al orașului München.

Ce să vezi într-o excursie la München

München este un oraș în care sunt multe de văzut și de descoperit. De aceea, organizarea călătoriei este crucială pentru a putea vedea totul. În aceste trei zile vă invităm să vă bucurați de Münchenul clasic, Münchenul celui de-al Treilea Reich și Münchenul magic al castelelor.

Ghid turistic München: Ziua 1

În prima zi în acest oraș incredibil, vom vizita inima orașului și unele dintre clădirile care au fost folosite de cel de-al Treilea Reich.

Marienplatz, Primăria Nouă și Veche

Cunoscută ca fiind inima întregului oraș Marienplatz găzduiește cele mai multe monumente și clădiri istorice din oraș: cum ar fi Noua Primărie sau Neues Rathaus. Această clădire din secolul al XIX-lea, situată la nord de piață, este ușor de recunoscut datorită stilului său neogotic și a turnului său înalt de 85 de metri, pe care puteți urca dacă aveți chef. De asemenea, pe fațada sa se află numeroase sculpturi, precum și un ceas cu 43 de clopote și figuri mecanice care recreează scene istorice ale orașului la orele 11, 12 și 17. Acest ceas se numește Glockenspiele.

town-hall-tower-383405_1920tORRE-DEL-RELOJ-NUEVO-AYUNTAMIENTOfIGURAS-TORRE-DEL-RELOJvirgen-marianuestra-senora-de-munich

Vechiul Primărie sau Spielzeugmuseum im Alten Rathausturm , această clădire veche a fost distrusă de două ori: după un incendiu în 1460 și în timpul celui de-al doilea război mondial. Acum servește ca muzeu de jucării

În centrul pieței veți vedea Coloana Sfintei Maria , o statuie aurită în cinstea Fecioarei după încheierea invaziei suedeze. Fântâna Fischbrunnen este o altă atracție aici, care a fost reconstruită după cel de-al Doilea Război Mondial.

Isartor_-_Una_de_las_puertas_de_Munich_-_panoramio

Program de vizitare a primăriilor: de luni până vineri, între orele 9:30 și 19:30. Sâmbătă de la 9:00 la 16:00 și duminică de la 10:00 la 14:00.

Viktualienmarkt

Foarte aproape de Marienplatz se află cea mai mare piață de vechituri în aer liber din München, Rindermarkt. Aici puteți cumpăra orice, de la produse proaspete la suveniruri.

Piața este deschisă de luni până vineri între orele 8.00 și 20.00 (tarabele se închid la ora 18.00) și sâmbăta între orele 10.00 și 18.00 (tarabele se închid la ora 15.00).

Catedrala din München sau Frauenkirche

Una dintre cele mai faimoase și emblematice clădiri din centrul orașului. Construită într-un stil gotic rafinat, clădirea are o înălțime de 110 metri și o lățime de 40 de metri. Cele două turnuri de 99 de metri înălțime se remarcă prin faptul că sunt construite în mare parte din cărămidă roșie expusă.

Sendlinger-Tor

În interior, decorat cu opere de artă din secolele al XVIII-lea și al XIV-lea, puteți vedea Teufelstritt sau Amprenta Diavolului, o urmă pe care legenda spune că a fost lăsată de diavol în timpul trecerii sale prin templu.

Catedrala poate fi vizitată în fiecare zi între orele 7:30 și 20:00.

Cele trei porți ale orașului München: Karlstor, Sendlinger Tor, Isartor

În Evul Mediu, orașul era protejat de un zid de incintă, care a fost demolat în fața expansiunii continue din secolul al XVIII-lea. Dintre cele 4 porți, doar 3 mai există astăzi, acestea fiind Karlstor, Isator și Sendlinger Tor.

Munich_Karlstor_-_panoramioCervecería-HofbräuhausCervecera-Hofbrauhaus-2Feldherrnhalle_Munichnymphenburg-745242_1920

Fabrica de bere Hofbräuhaus

Cea mai cunoscută fabrică de bere din inima orașului Altstadt. Cu milioane de vizitatori în fiecare an, această fabrică de bere cu trei etaje este o destinație obligatorie pentru degustarea berii locale. Un alt fapt important este că unul dintre primele discursuri ale lui Hitler a avut loc aici, în februarie 1920. Acesta a fost considerat actul fondator al Partidului Nazist

castle-2345692_1920bavaria-1693951_1920

Residenz

Este cel mai mare palat din Germania, un complex de clădiri cu 10 curți și 130 de camere, construit în 1385 ca un castel. Din 1508 până în 1918 a fost reședința regală bavareză, iar astăzi este un muzeu, unul dintre cele mai importante.

Are una dintre cele mai frumoase grădini din München pentru o scurtă pauză.

Odeonsplatz

Cea mai istorică piață din oraș, aici au avut loc ciocnirile după lovitura de stat de la München din 9 noiembrie 1923. În fața Feldherrnhalle , monumentul sau Porticul Mareșalului, construit între 1841 și 1844 la ordinul regelui Ludovic I ca un omagiu adus armatei bavareze, membrii Partidului Nazist și forțele bavareze de ordine s-au ciocnit sângeros.

olympic-stadium-2612237_1920

În timpul celui de-al Treilea Reich, locul a devenit un loc pentru omagii și parade militare, de obicei în memoria celor șaisprezece militanți NSDAP uciși în ziua de 23.

Cele trei galerii de artă: Alte Pinakothek, Pinakothek der Moderne și Neue Pinakothek

Construită pentru a găzdui marea colecție de artă a ducilor și regilor Bavariei. În cele trei clădiri poate fi admirată o colecție mare de piese spaniole, germane și italiene din secolele XV-XVII, precum și alte piese de artă modernă.

Ghid turistic München: Ziua 2

Astăzi ne vom bucura de cel mai clasic München și de magia Oktoberfest.

Palatul Nymphenburg

Construit în secolul al XVII-lea, este unul dintre cele mai mari complexe de palate din Europa și a fost reședința de vară a familiei regale Wittelsbacher din Bavaria. Palatul este un complex eclectic în stil baroc, care găzduiește mai multe muzee și o imensă grădină în stil englezesc.

jardin-ingledHaus_der_Kunst_-_Munich_-_2013

Münchner Oktoberfest

Acesta este locul unde mii de oameni vin în fiecare an pentru a se bucura de această sărbătoare.

Vă recomandăm să aruncați o privire. Dar dacă mergeți în timpul festivalului, ar trebui să petreceți cel puțin o zi acolo.

Bavaria

La un capăt al Theresienwiese și la câțiva metri deasupra câmpului, se află sculptura alegorică bavareză, o statuie de bronz înaltă de aproape 20 de metri. O figură alegorică simbolizând Bavaria. Există, de asemenea, Ruhmeshalle, o clădire neoclasică proiectată de Ludovic I pentru a găzdui busturile unor bavarezi iluștri din toate epocile.

Linderhof

Olympiapark

Parcul Olimpic a fost construit pentru Jocurile Olimpice din 1972. Un loc perfect pentru a vă recrea mintea în timp ce vă bucurați de un tur prin timp și istorie.

linderhof-palace-266039_1920

Are și un punct de belvedere, turnul olimpic înalt de 181 de metri, pentru a surprinde alte priveliști ale orașului.

English Garden

Unul dintre cele mai mari parcuri din lume care merită văzut. Acolo unde verdele s-a amestecat în oraș reprezintă un punct de deconectare foarte important.

neuschwanstein-532850_1920

Haus der Kunst

Singurul muzeu de artă construit de cel de-al Treilea Reich și care a servit și ca birou al Fuhrerului. Construcția sa a fost menită să facă din München capitala culturală nazistă. În prezent, a fost dezbrăcat de elementele sale naționaliste și transformat într-un muzeu de artă contemporană.

hohenschwangau-2500261_1920

Ghid turistic München: Ziua 3

Pentru această ultimă zi vă sugerăm să faceți o excursie ceva mai lungă, mai întâi la Palatul Linderhof, apoi la Castelul Neuschwanstein. Situat la 100 km sud-est de München. O excursie de o zi perfectă din München.

Palatul Linderhof

Aici puteți ajunge cu mașina, după o oră și ceva de condus. Sau luați trenul, cea mai apropiată stație este Oberammergau și luați un autobuz de acolo.

Palatul este situat în mijlocul pădurii, în apropiere de Alpi. Acest palat a aparținut regelui Ludovic al II-lea al Bavariei, cunoscut sub numele de 'Regele Nebun', datorită fascinației sale pentru basme și fantezie.

[#Z]

Acest palat impresionant în stil Rococo a început să fie construit în 1869 pe un fost teren de vânătoare. Splendoarea acestei vizite nu se termină cu magnificul castel. Trebuie să vă pierdeți în minunatele grădini cu fântâni, logii, grote și multe altele.

[#Z]

Castelul Hohenschwangau și Castelul Neuschwanstein

Pentru a ajunge la castel, luați trenul și coborâți la Schwangau Neuschwanstein, apoi mergeți pe jos pe o distanță scurtă (20 de minute). În acest caz, este întotdeauna mai bine să mergeți cu mașina sau să faceți un tur care include ambele castele. Castelul se află la aproximativ 5 km de Austria.

Castelul Neuschwanstein sau Castelul Regelui Nebun vă va fi foarte familiar, deoarece este același castel care a inspirat castelul mitic al lui Disney. A fost construit în 1866, într-un stil medieval idealizat de propriile fantezii, total atemporal pentru epoca în care a fost construit. Amintiți-vă că v-am spus că regele nu era în regulă. În interior se găsesc picturi inspirate din operele lui Richard Wagner, pe care Ludovic al II-lea îl admira și care era pe punctul de a-și părăsi tronul și de a-l urma pe artist.

[#Z]

Castelul Hohenschwangau, este foarte aproape de Neuschwanstein, așa că vă recomandăm să îl vizitați împreună cu un bilet combinat. Castelul a fost construit în 1837 și a devenit reședința de vară a regelui Maximilian (II) al Bavariei, tatăl regelui nostru nebun. Aici Ludovic (al II-lea) și-a petrecut întreaga copilărie și a fost încoronat rege la vârsta de 18 ani.

[#Z]

Acest castel, oarecum umbrit de vecinul său Castelul Neuschwanstein, merită văzut. Grădinile și decorațiunile sale nu trebuie ratate.

Aceasta a fost călătoria noastră: Munchen în trei zile Ce părere aveți? Aveți mai mult timp? Vizitați lagărele de concentrare din Dachau, la aproximativ 20 de kilometri de München. Împreună cu Auswitch, este una dintre cele mai înfricoșătoare cărți poștale ale Europei.

Cele mai vizualizate pagini