New York în 3 zile

călătorești la New York într-un weekend de 3 zile ar putea fi prea puțin timp, deoarece este unul dintre cele mai mari orașe din lume și unul dintre cele mai interesante pentru turiști, deoarece există multe atracții care au făcut din el una dintre cele mai populare destinații din lume.
Dar dacă aveți doar 3 zile la dispoziție pentru a vă bucura de orașul care nu doarme niciodată, aici veți găsi ghidul perfect pentru a profita la maximum de aceste 3 zile .

nueva-york-en-3-dias

Să călătorim la New York în trei zile, este posibil sau vom muri încercând?

Este posibil, nu va fi o călătorie relaxată și nu vom ajunge să cunoaștem Big Apple la perfecție (dar nici măcar într-o lună nu am putea ajunge să îl cunoaștem la perfecție, ca să nu mai vorbim de aspectul economic, deoarece nu este cel mai ieftin oraș în care poți călători, necesită un buget bun de călătorie pentru a nu pierde ocazia de a-l experimenta). Ideal ar fi să călătorim între 5 și 7 zile la New York, dar dacă timpul pe care îl avem la dispoziție este de aproximativ 3 zile... putem să ne bucurăm de călătorie și să cunoaștem orașul destul de bine, trebuie doar să fim bine organizați și să avem un ghid de New York în trei zile ca acesta pe care l-am pregătit. Să mergem acolo!

Timpul nostru înseamnă bani și de aceea vom începe cu un tur gratuit de 2 ore și jumătate în centrul orașului Manhattan, ne vor explica lucruri foarte interesante și ne va servi ca punct de plecare pentru călătoria noastră, acesta va fi cel mai bun punct de plecare pentru călătoria dumneavoastră și GRATUIT. Înscrieți-vă pentru turul gratuit aici.

Ce să vezi în New York în 3 zile

Pentru a ne bucura de călătoria în New York trebuie să ne concentrăm pe principalele locuri de interes ale orașului și să urmăm acest plan de 3 zile în New York . Haideți să mergem cu planificarea ideală, astfel încât să nu ratați nimic în timpul weekend-ului vostru la New York.

O modalitate de a economisi bani în călătoria noastră la New York (Ce surpriză... Acesta include până la 65 de atracții (multe dintre ele incluse în ghidul nostru) complet gratuite, printre care: Muzeul 9/11, Empire State Building, Observatorul Top of The Rock, Statuia Libertății și Ellis Island, Muzeul de Artă Modernă (MoMA), Muzeul Metropolitan de Artă (MET), Muzeul Madame Tussauds, Muzeul Guggenheim, Madison Square Garden, Rockefeller Center, New York Sightseeing Bus (Big Bus). Plus reduceri la toate celelalte atracții care vă interesează. REZERVAȚI ABONAMENTUL PENTRU NEW YORK.

Ziua 1 în New York.

Prima zi va fi foarte profitabilă și ne vom concentra asupra unei zone foarte specifice din Manhattan, sudul insulei, cunoscută și sub numele de 'Lower Mahnatan'.

Statuia Libertății

Estatua-libertad-que-ver-nueva-york-3-dias

Nu putem merge la New York și să nu vizităm Statuia Libertății, nu este obligatoriu să urcăm până la ea, dar ar trebui măcar să mergem foarte aproape și să ne bucurăm de ea măcar de pe feribot.
Statuia Libertății se află pe o insulă și este necesar să luați un feribot care vă oferă o priveliște excepțională și asupra orașului. Statuia Libertății este una dintre cele mai importante embleme ale New York-ului, un cadou din partea Franței pentru cea de-a 100-a aniversare a Statelor Unite a fost inaugurată în 1886 și este un simbol al libertății mondiale.
Există, de asemenea, tururi pentru a vedea Statuia Libertății și pentru a urca în vârf, dar dacă aveți la dispoziție doar un weekend pentru a vedea New York-ul nu vi le recomandăm, deoarece trebuie să aveți suficiente ore pentru cozile lungi care se formează pentru a o vizita.

Podul Brooklyn

puente-brookling-nueva-york

După ce ajungem în Manhattan și coborâm de pe feribotul care ne-a permis să ne bucurăm de Statuia Libertății, este timpul să traversăm cel mai faimos pod din New York și să ne bucurăm de priveliștea spectaculoasă.
Acest pod leagă orașul Manhattan de Brooklyn, partea superioară a podului este destinată pietonilor și bicicliștilor, aveți grijă să nu invadați pista de biciclete, deoarece sunt mulți bicicliști care circulă pe ea.

Wall Street

wall-street-nueva-york-3-dias

După ce terminăm de vizitat podul, la câteva străzi spre nord se află cel mai mare cartier financiar din lume, Wall Street. Aici se află sediul central al Bursei de Valori din New York, cea mai importantă bursă de valori din lume, și un simbol foarte cunoscut al Wall Street, taurul, pe care milioane de turiști îl fotografiază în fiecare an.
[block id='valoracion3']

World Trade Center Memorial (Turnurile Gemene)

nueva-york-3-dias-world-trade-center

Ne aflăm la sud de insula Manhattan, așa că vom profita de ocazie pentru a vizita Ground Zero, unde se aflau Turnurile Gemene care au dispărut în urma atacului din 11 septembrie.

A fost construit Turnul Libertății, care este cea mai înaltă clădire din oraș. În memoria victimelor atacului.

Nu este necesar să facem turul complet în această excursie, deoarece ne va lua mai mult de o oră din timpul nostru prețios pentru a continua să vedem minunile din Big Apple.

China Town

Cum a decurs ziua? Sunteți obosiți? dacă nu, să încheiem ziua cu o vizită în China Town, este foarte interesant să te plimbi prin acest cartier și să te muți într-o țară total diferită, cum ar fi China, poți savura mâncare orientală autentică sau poți cumpăra unul dintre ceasurile de imitație pe care ți le oferă în timp ce te plimbi prin el.
[block id='valoracion3']

Soho

Soho-Nueva-York-3-dias

Dacă mai avem destulă energie, vom merge mai la nord, în Soho, pe South Houston Street. Un cartier tipic din Manhattan, cu o atmosferă plină de viață și o arhitectură tipică newyorkeză, precum și magazine și galerii de artă populare.

Ziua 2 în New York: Midtown Manhattan

Aceasta este cea mai populară și cunoscută zonă și probabil cea care generează cele mai multe așteptări în rândul tuturor vizitatorilor. Pregătiți-vă pentru astăzi vom vedea locuri precum.... Time Square, Broadway, Empire State Building sau Grand Central Station din New York... Va fi o zi distractivă.

Time Square și Broadway

Time-square-nueva-york-en-3-dias

Vom începe și vom încheia ziua în Times Square, viața și luminile sale merită văzute atât în plină zi, cât și pe timp de noapte. Acesta este locul unde newyorkezii sărbătoresc sfârșitul anului și celebra numărătoare inversă.
Unul dintre cele mai aglomerate standuri din Time Square este chioșcul TKTS, care oferă bilete mult mai ieftine la musicalurile de pe Broadway. Sunt destul de multe rânduri, dar merită reducerea pe care o obțineți.
Faimoasa stradă Broadway, plină de teatre, duce în Time Square, așa că ne putem plimba puțin pe această zonă (fiind una dintre cele mai lungi străzi, deoarece merge până la capătul Manhattanului)

Empire State Building

empire-state-nueva-york

Faimosul simbol al orașului New York este una dintre cele mai înalte clădiri din lume și are o priveliște fabuloasă din vârf. Dacă aveți timp, puteți urca până la observator pentru o priveliște fantastică și pentru o mică parte din istoria New York-ului. Această experiență este, de asemenea, minunată la sfârșitul zilei pentru a vă bucura de căderea nopții, când luminile din Manhattan se aprind și soarele apune peste râu.

EMPIRE STATE ENTRANCE AND RISE - NO QUEUES - 32€ - Rezervați acum >

Chrysler Building

Chrysler-building-Nueva-York

Aceasta este o clădire Art Deco foarte interesantă și atractivă din punct de vedere vizual. Merită o vizită pentru a vedea mai îndeaproape și a face câteva fotografii.

Grand Central Station

grand-central-station-nueva-york

Cea mai faimoasă gară din lume, care a apărut în foarte multe filme. Este o gară imensă și funcțională, cu detalii arhitecturale frumoase. Sunt posibile și tururi ghidate ale stației, care sunt recomandate în funcție de timp și buget.

Fifth Avenue

quinta-avenida-nueva-york

Acesta este unul dintre cele mai strălucitoare bulevarde din Manhattan. Să ne facem timp să ne plimbăm pe acest bulevard și să ne bucurăm de vitrinele magazinelor de lux, cum ar fi Tiffany & Co, impresionantul magazin Apple... printre altele. Sărbătorile sunt unele dintre cele mai bune momente pentru a te plimba de-a lungul acestui bulevard și a te bucura de exponatele incredibile pe care ni le oferă magazinele de lux. În aceste magazine se pot face și cumpărături, dacă buzunarele noastre ne permit (nu vă lăsați păcăliți, sunt tot felul de magazine, există și H&M sau Zara...).

O fotografie frumoasă a Bisericii Sfântul Patrick este o necesitate, deoarece fațada sa este foarte frumoasă.

Rockefeller Center

rockefeller-center-nueva-york

Cel mai mare complex privat din lume, un proiect care a fost un pionier în integrarea arhitecturii, a grădinilor și a magazinelor alimentare. Are unul dintre cele mai bune observatoare (pentru mine cel mai bun) din New York, TOP OF THE ROCK, de unde se poate vedea întregul Central Park.

Muzeul de Artă Modernă (MoMA)

Dacă vă place arta modernă, atunci trebuie să vizitați acest muzeu. Deși este destul de mare, nu este atât de copleșitor de mare încât să nu vă permită să faceți o vizită fără să petreceți o zi întreagă înăuntru. Puteți vedea cu ușurință mai multe expoziții în una sau două ore. Nu uitați să vizitați grădina de sculpturi în aer liber.
Muzeul de Artă Modernă

High Line Park

Nueva-york-3-dias-high-line-park

Este un parc magnific construit pe o veche cale ferată. Este un loc frumos, interesant pentru a petrece un timp de relaxare care ne va face atât de bine în această zi privind turiștii și locurile din jur cu o priveliște foarte frumoasă.
La sfârșitul zilei vă recomandăm să vă întoarceți în Time Square , pentru a o vedea noaptea și a vă bucura de atmosfera magică. Și bucurați-vă de o cină bună în apropiere. Vă recomandăm să luați masa la Hard Rock Café, în inima Time Square.

The Vessel

the-vessel

În ultimele secțiuni ale High Line, îndreptându-vă spre nord, veți găsi această structură incredibilă, plină de scări reflectorizante, este pur și simplu uimitoare, din exterior veți rămâne fără cuvinte, iar dacă vă decideți să urcați vă puteți bucura de priveliște și puteți face o fotografie la fel de mișto ca cea pe care o veți vedea mai jos (trebuie să faceți rezervare online, sau chiar acolo, dar va trebui să așteptați la coadă). Este cu siguranță unul dintre cele mai importante momente ale turului pe munte.

The-vessel-interior

Ziua 3 în New York: Central Park și împrejurimi

Central Park este imens, poți să te plimbi prin el pe îndelete sau să te bucuri de o plimbare cu bicicleta? Nu contează cum o faci, dar trebuie să-l vizitezi și să te bucuri de cel mai plin de viață parc de pe planetă. În plus, există multe locuri interesante în jurul parcului, unde vă puteți opri. Iar dacă mergeți cu copii... aceștia se vor bucura de diferitele parcuri din interiorul parcului.

central-park-nueva-york

Puteți începe vizitarea de la intrarea de sud, cea mai apropiată de 5th Avenue, sau poate de la intrarea de sud-vest, lângă 8th Avenue.

Grădina Zoologică Centrală

Central-Park-Zoo-New-York

Prima oprire este această mică, dar distractivă grădină zoologică. Vizita durează aproximativ o oră și jumătate, dar nu ratați expunerea la pădurea tropicală, unde puteți trăi alături de specii tropicale de păsări, pești și maimuțe.
Grădina Zoologică Centrală

Memorialul John Lenon

Central-park-imagine-memorial

Un memorial în memoria liderului trupei Beatles, care a fost asasinat în apropiere. Memorialul nu este mare lucru, dar dacă vă aflați în zonă este o idee bună să îl vizitați.

Metropolitan Museum of Art

nueva-york-museo-met

Cunoscut și sub numele de MET, acesta este unul dintre numeroasele muzee din New York. Sala egipteană este una dintre expozițiile de neratat ale muzeului. O călătorie prin istorie, cu încăperi impresionante... puteți petrece cât timp doriți, dar veți avea nevoie de cel puțin două ore pentru a-l vedea.

Muzeul de Istorie Naturală

museo-historia-natural-nueva-york

Acesta este un muzeu minunat, în special pentru copii. Acesta este situat în partea de vest a parcului central. Principala sa atracție este sala dinozaurilor și nu veți avea nicio îndoială atunci când veți vedea impresionantul Tyrannosaurus Rex (celebru în filmul 'Noapte la muzeu').

Harlem

Brownstones-Harlem-Nueva-york

La nord de Central Park se află cartierul Harlem, în mare parte afro-american, un loc foarte distinct și distractiv de vizitat. Brownstones (casele tipice din zonă) sunt foarte frumoase. O plimbare prin acest cartier vă va face să vă simțiți ca într-un alt oraș decât cel pe care l-ați cunoscut în zilele trecute.

Ce trebuie să faci în New York

Există un tur care este obligatoriu pentru cei care vizitează New York pentru prima dată și acesta este turul Contraste . Turul Contrasts Tour vă poartă prin Harlem, Bronx, Long Island, Brooklyn, cartierul evreiesc... și veți descoperi adevărata esență a New York-ului. Nu trebuie ratat. REZERVAȚI UN TUR AL CONTRASTELOR.

Lista celor mai recomandate excursii în New York

Utilizatorii care au văzut ghidul nostru New York în 3 zile au fost interesați și de:

Cele mai vizualizate pagini