Cele mai frumoase 10 sate din Malaga

Malaga este o provincie care se remarcă prin faptul că are câteva sate foarte frumoase pe care le puteți vizita și din acest motiv are o mare atracție turistică. Din ce în ce mai mulți turiști sunt captivați de locurile pline de mare frumusețe pe care le are această provincie și Sierra de Málaga.

Din acest motiv, astăzi am pregătit o listă cu cele mai frumoase sate pe care Malaga le are de oferit. Acestea sunt cu siguranță de neratat dacă aveți de gând să vizitați obiectivele turistice din provincia Andaluzia, astfel încât să puteți avea parte de o experiență cu adevărat unică . Din acest motiv, vă recomand să citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ele și pentru a evita să ratați vreuna dintre ele.

Ronda

Ronda

Sunt mulți artiști care s-au îndrăgostit de Ronda , și nu e de mirare, deoarece acesta este un oraș din Malaga în care se respiră frumusețe peste tot. Este un oraș considerat sit istoric-artistic și este unul dintre cele mai importante din întreaga provincie Malaga.

Poate fi considerat un muzeu în aer liber, pentru că veți avea multe lucruri de văzut, cum ar fi Puente Nuevo, Palacio del Rey Moro, precum și Casa de San Juan Bosco. Veți găsi, de asemenea, câteva biserici pe care nu le puteți rata, precum și băile sale arabe, deci este o destinație unde veți găsi o mulțime de lucruri de făcut.

Frigiliana

Frigiliana

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase sate pe care le veți găsi , și vă puteți plimba pe străzile sinuoase, vopsite în alb. Acestea alcătuiesc orașul vechi și vă vor oferi o experiență cu adevărat unică atunci când vizitați acest sat.

Muzeul Arqueológico de la Axarquía , care se află în oraș, merită o vizită. De asemenea, are spații perfecte pentru iubitorii de natură, cum ar fi Grădina Botanică Santa Fiora sau Rezervația naturală Sierras de Almijara, care vă vor oferi o experiență cu adevărat unică.

Nerja

Nerja

Este unul dintre satele care vă va oferi cele mai incredibile priveliști ale Mării Mediterane, datorită locației sale privilegiate între plajele din Calahonda și El Salón . Este un sat foarte pitoresc și nu puteți rata traseul prin Cahorros del río Chillar, unde vă veți bucura de flora și fauna locală.

Pe de altă parte, nu puteți rata faimoasele peșteri din Nerja, care au o vechime de peste 42 de mii de ani și au cea mai mare stalactită din lume. Acolo veți găsi, de asemenea, toate informațiile despre acestea. În plus, vă puteți bucura de un total de 10 plaje paradisiace, care vă vor oferi o experiență deosebită.

Antequera

Antequera

Acesta este unul dintre cele mai frumoase sate din Malaga și, în general, din toată Andaluzia. Se remarcă prin arena de tauri, care este foarte asemănătoare cu cea din Sevilla, precum și prin Arco de los Gigantes și Alcazaba. Acestea sunt cele mai frumoase și mai importante situri istorice pe care orașul le are de oferit.

De asemenea, puteți face o plimbare prin Plaza del Coso Viejo, unde veți găsi două mănăstiri și muzeul orașului. Nu puteți uita nici de Dolmens din Antequera, care formează trei monumente megalitice situate în mijlocul naturii, și veți avea parte de peisaje pur și simplu unice.

Mijas

Mijas

Este un sat foarte pitoresc și foarte aproape de Malaga , unde se află Plaza de la Constitucion și arena de tauri a orașului. Biserica Imaculatei Concepții este un alt punct de interes, fiind construită între secolele al XVI-lea și al XII-lea.

Punctul său de belvedere situat în apropierea zidurilor , este unul dintre cele mai frumoase din această zonă a coastei și vă permite să aveți priveliști incredibile. De asemenea, ar trebui să vizitați Cuevas de la Antigua Fragua (Peșterile vechii forje) din acest sat, care este o vizită caracteristică în zonă.

Ojén

Ojen

Este un sat pur și simplu unic de unde vă puteți bucura de cele mai bune priveliști ale Mediteranei și ale Sierra de las Nieves, ceea ce îl face un sat magic. Puteți găsi un farmec deosebit în acest sat și în toate colțurile sale ascunse.

În acest sat nu puteți rata muzeul Molino , precum și peșterile și biserica Encarnación. Acesta este, fără îndoială, un sat care nu trebuie ratat, mai ales pentru că are un farmec deosebit care vă va atrage și vă va face să vă bucurați de o experiență pur și simplu unică.

Archidona

Archidona

Acesta este un orășel care este plin de istorie în fiecare colț , iar străzile sale ascund o moștenire istorică impresionantă. Puteți începe cu o vizită în piața Ochavada, care este centrul vieții orașului și un punct de referință pentru barocul andaluz.

Castelul său și zidurile sunt alte vizite care trebuie neapărat , iar acest oraș se va remarca în mare parte prin arhitectura sa religioasă. Muzeul Municipal nu trebuie ratat, deoarece este o clădire pur și simplu unică.

Casabermeja

Casabermeja

Pentru iubitorii de drumeții, acesta va fi un paradis , deoarece este un sat cu un mediu natural privilegiat. Aceasta include o parte din Munții Malaga și din lanțurile muntoase Torcal și Las Cabras, ceea ce face ca această vizită să fie cu adevărat unică, de care vă puteți bucura.

Localitatea are un cimitir care a fost considerat un bun de interes cultural pentru că este atât de unic. Aici morții sunt îngropați în picioare. Nu puteți rata nici biserica parohială Nuestra Señora del Socorro.

Casares

Casares

Acesta este un sat andaluz tipic , și vă puteți plimba pe străzile sale înguste pline de case vopsite în alb. Ar trebui să profitați de sejurul dumneavoastră pentru a vizita partea cea mai înaltă a orașului, unde veți găsi Plaza España, biserica La Encarnación și ruinele unei cetăți maure. De asemenea, veți putea face câteva fotografii panoramice unice ale orașului.

De asemenea, acest are 2 km de plajă unde puteți face plajă și vă puteți relaxa . De asemenea, trebuie să vizitați casa în care s-a născut Blas Infante, părintele națiunii andaluze, care este o oprire obligatorie în călătoria dumneavoastră pentru a afla mai multe despre istoria Andaluziei.

Genalguacil

Genalguacil

Genalguacil este un sat cu o locație privilegiată , care se află la numai 40 km de Ronda și la mai puțin de o oră de plajele din Estepona. Este un sat cu străzi înclinate și vopsite în alb, ceea ce îl face un sat pur și simplu fantastic.

În acest sat puteți să profitați de diferite trasee de drumeție și să descoperiți patrimoniul său natural . Are o zonă numită 'satul muzeu', unde veți găsi diverse opere de artă integrate în peisaj. Acesta este un oraș care va avea o personalitate unică și unde veți găsi multe atracții pe care să le vizitați și să vă bucurați din plin.

Cele mai vizualizate pagini