6 Lucruri esențiale de făcut în Sevilla Gratuit Nu le pierdeți!

Sevilla este capitala Andaluziei, unul dintre cele mai vizitate orașe din sudul Spaniei, plin de tradiții, artă și cultură andaluză.

Un loc de inspirație pentru artiști și chiar un cadru pentru filme și seriale de renume internațional.

Are un număr mare de monumente de mare importanță culturală și istorică, orașul Sevilla nu are prețuri ridicate, astfel încât este posibil să se viziteze majoritatea acestor locuri de mare interes turistic.

Mai este și mai mult! În Sevilla se pot face multe lucruri gratis, se oferă o mare varietate de atracții și monumente cu intrare gratuită, fiind posibil să le vizitați fără să cheltuiți un euro.

Consultați cele mai bune lucruri gratuite de făcut în Sevilla și profitați la maximum de această capitală andaluză.

Sevilla are o multitudine de muzee și atracții turistice gratuite, ideale pentru călătorii care doresc să economisească bani în timpul călătoriei lor prin oraș. Simboluri autentice ale Sevillei, precum Plaza de España sau cele mai renumite biserici din Săptămâna Mare.

Bucurați-vă de un tur gratuit în Sevilla

Un plan ideal pentru a cunoaște cele mai emblematice colțuri ale orașului, cu un tur ghidat al orașului Sevilla condus de un ghid specializat care vă va arăta cele mai importante locuri din oraș.

Acest tur gratuit în Sevilla este opțiunea perfectă pentru a face acest lucru, un tur de două ore pentru a descoperi cele mai importante locuri din Sevilla. Minunat!

Vizitați Plaza de España

plza-de-espana

În interiorul Parcului Maria Luisa, veți găsi faimoasa Plaza de España, unul dintre cele mai vizitate locuri din oraș , fără îndoială, o emblemă a Sevillei.

Este popular să te bucuri de decorarea sa colorată, cu dale viu colorate care arată provinciile Spaniei, și este obișnuit să o cauți pe cea a locului tău de origine și să te fotografiezi acolo.

Are un mic lac artificial unde se poate face o plimbare cu barca în jurul pieței mari.

Dar mai există și partea cea mai uimitoare: într-una dintre zonele din Plaza de España a fost filmată o parte din popularul film Star Wars.

Gustați gastronomia Sevillei în Piața Triana

Piața Triana este cea mai cunoscută piață din oraș , fiind și una dintre cele mai vechi, unde este posibil să o vizitați pentru a descoperi cele mai tipice produse ale gastronomiei sevillane.

Plimbarea prin el este gratuită, deși va fi dificil să rezistați tentației de a cheltui câțiva euro pentru a încerca unele dintre produsele sale proaspete și rafinate.

Descoperă Săptămâna Sfântă în Sevilla

Săptămâna Sfântă din Sevilla este cunoscută în toată lumea, motiv pentru care există zeci de biserici și sfinți de vizitat, pentru a descoperi partea cea mai evlavioasă a orașului .

În cartierul Triana se află majoritatea celor mai cunoscute biserici, de unde ies în fiecare an sfinții care sunt venerați în Săptămâna Mare.

Intrarea în aceste biserici este gratuită, cele mai importante fiind Biserica Frăției Țiganilor, Biserica Santa Ana și Biserica Macarena.

Vizitați Parcul María Luisa

parque-maria-luisa

Considerat plămânul verde al Sevillei , situat la câțiva metri de centru, este un refugiu de liniște departe de agitația orașului.

Acest parc este un simbol al Sevillei, bucurați-vă de faimoasele sale fântâni, sculpturi, unde este obișnuit să faceți turul parcului într-una dintre trăsurile colorate din Sevilla, trase de cai.

De asemenea, găzduiește Muzeul Arheologic, tot cu intrare gratuită, o vizită esențială pentru a cunoaște latura mai culturală a parcului.

Plimbare de-a lungul râului Guadalquivir și a podului Triana

torre-oro

Râul Guadalquivir este o parte esențială a orașului, bucurați-vă de o plimbare plăcută de-a lungul malurilor râului, unde veți găsi o atmosferă liniștită, chiar și locuitorii Sevillei se plimbă pe aici. Noaptea, este un loc plin de viață, fiind unul dintre cele mai în vogă locuri pentru tineri.

Mai târziu, treceți podul Triana, de aici veți avea cea mai bună priveliște a râului Guadalquivir, a Torre del Oro și a fațadelor caselor din cartierul Triana, locul perfect pentru a vedea apusul de soare!

Pe scurt, știi deja ce lucruri să faci gratis în Sevilla , fără să cheltuiești bani, chiar și vizitând unele dintre cele mai emblematice monumente ale orașului. Bucură-te gratuit de farmecul Sevillei!

Vă recomandăm să vizitați Ghidul nostru pentru Sevilla în 3 zile

Cele mai vizualizate pagini