Ce să vezi gratuit la Londra? 15 Activități 100% gratuite la Londra

Londra este unul dintre cele mai contrastante și multiculturale locuri din lume, fiind unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa.

Acest lucru se datorează numărului mare de monumente, culturi și cartiere care sunt distincte și ușor de recunoscut datorită personalităților lor diferite.

Orașul Londra are reputația de a fi o destinație cu prețuri ridicate, dar acest lucru nu este în întregime adevărat.

Este posibil să faci multe lucruri gratis în Londra, există numeroase muzee, spectacole și experiențe de neratat în oraș pentru care nu va trebui să plătești niciun euro.

Consultați cele mai bune lucruri gratuite de făcut în Londra și profitați la maximum de această capitală multiculturală.

Doamnelor, domnilor și iubitorilor economi, sunteți gata să aflați toate lucrurile pe care le puteți face gratuit în Londra? Capitala britanică nu trebuie să fie scumpă, chiar și majoritatea muzeelor sale sunt gratuite.

Destinația perfectă pentru călătorii care doresc să economisească bani în călătoria lor în oraș.

Bucurați-vă de un tur gratuit al Londrei

Una dintre cele mai bune modalități de a cunoaște Londra este cu ajutorul unui ghid specializat, care vă va ajuta să descoperiți unele dintre cele mai importante locuri și istoria din spatele lor.

O opțiune ideală este să vă bucurați de un tur gratuit al Londrei, care durează 3 ore, iar un ghid specializat vă va însoți complet gratuit. Minunat!

Muzeul Britanic

Museo-Britanico

Una dintre atracțiile de top ale Londrei , considerată o destinație obligatorie în orice tur.

Plin de artefacte fascinante din întreaga lume, de la mumii egiptene la armuri de samurai și comori funerare anglo-saxone.

Peste 80.000 de obiecte expuse, cele mai cuprinzătoare colecții, care adăpostesc pietre prețioase autentice din întreaga lume.

Galeria Națională

Galeria-Nacional

Considerată una dintre cele mai importante colecții de artă din lume , găzduiește atât colecții permanente, cât și temporare.

Colecțiile permanente sunt gratuite, unde vă puteți bucura de opere de artă ale unor artiști renumiți precum Van Gogh, Da Vinci, Renoir și Michelangelo.

Fiind un loc de mare prestigiu și având în vedere că primește aproape 7 milioane de turiști pe an, există cozi lungi pentru a intra înăuntru. Pentru a evita acest lucru, vizitați-l dimineața de luni până vineri sau vineri seara, evitând astfel aglomerația mare de turiști.

Muzee gratuite

Cele două muzee menționate mai sus sunt obiective importante care trebuie vizitate în orice tur al Londrei, așa că merită o mențiune specială.

Deși mai sunt multe alte muzee gratuite în Londra , de aceea, le voi menționa pe cele mai importante pentru ca tu să le poți alege, în funcție de preferințele tale și de zilele pe care le vei petrece în oraș.

  • Muzeul de Științe. Cu mari curiozități, cum ar fi camerele de explorare spațială.
  • Muzeul de Istorie Naturală. Locul în care a fost filmat unul dintre filmele 'Noaptea la muzeu', cu numeroase expoziții despre dinozauri și evoluția Pământului.
  • Victoria and Albert Museum. Muzeu în stil victorian, decorat în stil de epocă.
  • Colecția Wallace. Cu picturi ale unor artiști precum Rembrandt și Velázquez.
  • Muzeul Național Maritim. Colecție de artefacte valoroase din istoria maritimă a națiunii, precum și Observatorul Regal și Casa Reginei.
  • Muzeul Imperial de Război. Istoria Primului Război Mondial.
  • Muzeul și grădinile Horniman.
  • Muzeul Ciocolatei.

Spectacole gratuite în Londra

De la cântăreții ambulanți din Oxford Circus, până la coridoarele Operei Regale, muzica circulă liber prin Londra .

În tot orașul, există piane stradale, unde magia se întâmplă brusc cu cineva care vine să cânte, bucurați-vă de un concert regulat și gratuit la St Martin-in-the-Fields sau de spectacolele gratuite de la Old Blue Last.

Urmăriți unul dintre spectacolele gratuite 'Live at Lunch' de la Royal Opera House.

Ce zici de un monolog liber? La Angel Comey sau la Top Secret Comedy Club puteți avea o seară distractivă și diferită, pe gratis!

Camerele Parlamentului

Casas-del-Parlamento

Casa celui mai faimos ceas din Londra , popularul Big Ben, aceste Camere ale Parlamentului sunt alcătuite din două camere: Camera Comunelor și Camera Lorzilor.

Puteți obține intrarea gratuită în avans sau vă puteți încerca norocul la casa de bilete, puteți vizita această minune neogotică din secolul al XIX-lea și puteți vedea democrația britanică în acțiune.

Borough Market

Deschisă de luni până sâmbătă, Borough Market este locul perfect pentru iubitorii de mâncare, cu preparate din toate colțurile lumii. Este una dintre cele mai populare piețe londoneze , s-ar putea să nu vă puteți abține să nu cumpărați prânzul datorită amestecului de mirosuri din local, dar... fiți atenți la mostrele gratuite!

Sky Garden

Este dificil, dar nu imposibil, să obții priveliști spectaculoase ale orașului fără să plătești niciun euro.

Vizitați Sky Garden, este gratuită, deși trebuie să vă rezervați biletul în avans, considerat unul dintre cele mai speciale locuri pentru a vă bucura de cele mai bune priveliști panoramice ale Londrei .

Este o zonă acoperită, plină de plante frumoase și câteva cafenele unde poți bea ceva cu orașul la picioare.

Bucurați-vă de Schimbarea Regală a Gărzii

Nu puteți părăsi Londra fără să vă bucurați de cea mai bună ceremonie gratuită din oraș . Are loc lunea, miercurea, vinerea și duminica, la ora 10:30, în fața Palatului Buckingham.

Va trebui să mergeți din timp, locul este plin de turiști care vor să se bucure de gărzile regale care merg în ritm susținut, nici să nu vă gândiți să le tăiați calea, vor nimici pe oricine!

Grădinile Kensington

Jardines-de-Kensington

Unul dintre cele mai bune locuri pentru a face o plimbare liniștită și a scăpa de agitația acestui mare oraș, cu trasee naturale care traversează parcul de la un capăt la altul.

Plin de monumente importante, cum ar fi Statuia lui Peter Pan, Galeria Serpentine și Iazul Rotund.

Puteți vizita, de asemenea, parcuri cu acces liber de mare interes turistic, cum ar fi Hyde Park, Green Park sau Regent's Park.

În James's Park puteți vedea pelicani hrănindu-se sau chiar numeroase păsări de apă.

Piccadilly Circus

Picadilly-Circus

Unul dintre marile simboluri ale orașului , plin de turiști și londonezi care se plimbă.

Locul unde se află faimoasele ecrane Piccadilly și numeroase spoturi publicitare, acest loc este foarte diferit ziua și noaptea, vizitați-l în ambele momente pentru a descoperi o nouă față.

Little Venice și China Town

Little-Venice

O zonă liniștită a Londrei pentru plimbări, cu un farmec aparte. De-a lungul canalului sunt amplasate numeroase pub-uri, cafenele și restaurante, iar bărcile mici se plimbă pe râu, amintind de Veneția, de unde și numele.

Dacă doriți să vă bucurați de o latură necunoscută a Londrei, acesta este locul perfect pentru a o face.

Popularul Chinatown din Londra a devenit un clasic pe orice itinerar prin oraș , așa că nu îl puteți rata.

Vizitați piețele sale ciudate, magazinele originale și atmosfera deosebită și, pentru o clipă, veți uita că vă aflați în Londra.

Cele mai fermecătoare locuri din oraș

Londra are o mulțime de locuri pline de farmec, străduțe colorate și cartiere cu o culoare specială , fiind unele dintre cele mai fotogenice locuri din oraș.

Puteți să vă plimbați pe străzile vesele din Notting Hill sau să descoperiți o comoară ascunsă a orașului, Neal's Yard, plin de clădiri înguste, pline de picturi murale și culori și care găzduiește cafenele și magazine originale.

Vă puteți plimba prin tunelul King's Cross, care leagă stațiile St Pancras International și King's Cross de Granary Square, ai cărui pereți sunt căptușite cu lumini LED.

Templul hindus din Londra

Templo-Hindu-de-Londres

Nu o să vă vină să credeți când o să-l descoperiți, Londra are un mare templu hindus necunoscut de majoritatea turiștilor.

Cunoscut sub numele de BAPS Shri Swaminarayan Mandir, departe de centrul orașului, veți găsi această operă de artă arhitecturală gratuită.

Bucurați-vă de împrejurimile acestei clădiri fascinante și apoi intrați înăuntru.

Descoperiți numeroasele sale sculpturi și sanctuarele pentru fiecare zeitate, un loc diferit și special de vizitat în Londra.

Programul de funcționare este de la 9.00 la 18.00, în fiecare zi a săptămânii, așa că nu uitați să vă luați o eșarfă pentru a vă acoperi umerii și picioarele.

Fotografii mitice în Londra

Londra a fost decorul unora dintre cele mai emblematice filme, seriale și fotografii din lume. Ce ziceți de un tur al acestor locații populare?

Începeți prin a vizita Platforma 9¾ de la King's Cross , locul fictiv în care Harry Potter s-a urcat în celebrul Expres Hogwarts. Veți găsi o coadă lungă pentru a ajunge la un semn cu platforma și un cărucior cu bagaje Hogwarts, venim!

Mergeți la Abbey Road, unde veți găsi populara trecere de pietoni unde The Beatles au fost fotografiați pentru coperta albumului lor, o imagine care a rămas în istorie. Imortalizați momentul.

Dacă doriți să profitați la maximum de călătoria dumneavoastră, nu ratați ghidul nostru despre Londra în 3 zile.

Cele mai vizualizate pagini