Ce să vezi în New York Free? 15 lucruri uimitoare de făcut în New York!

New York este una dintre cele mai aclamate și populare destinații pentru turiștii din întreaga lume, care caută să vadă zgârie-norii amețitori ai orașului, monumentele încărcate de istorie și atmosfera newyorkeză.

NYC are reputația de a avea prețuri mari, deși este adevărat în unele privințe, oferă o mulțime de atracții, muzee și monumente care pot fi vizitate gratuit.

Descoperă cele mai bune lucruri gratuite de făcut în New York , pentru a te bucura de oraș în cel mai bun mod, fără să cheltuiești niciun euro.

Pentru călătorii cu buget redus, New York are o mulțime de muzee și atracții gratuite, ideale pentru a economisi bani în călătoria în Marele Oraș.

Bucurați-vă de un tur gratuit în New York

Un plan ideal pentru a descoperi cele mai emblematice colțuri ale New York-ului este să vă bucurați de un tur ghidat al orașului, astfel încât un ghid specializat să vă învețe câteva curiozități despre orașul cunoscut sub numele de 'orașul care nu doarme niciodată'.

Acest tur gratuit în New York este o opțiune ideală pentru a face acest lucru, un tur de două ore în care un ghid vă va conduce în cele mai importante locuri din New York. Total gratuit!

Mergeți cu feribotul din Staten Island

Ferry-de-Staten-Island

Călătoria între Staten Island și Manhattan durează aproximativ 25 de minute și este complet gratuită. Vă veți bucura de priveliști ale Insulei Ellis, ale Statuii Libertății și ale orizontului din partea de jos a Manhattanului.

Evaluat de experți ca fiind unul dintre cele mai bune lucruri gratuite de făcut în New York , economisind costul ridicat al unei plimbări cu barca în port.

În cadrul acestui tur, veți ajunge aproape de faimoasa Statuie a Libertății și chiar veți coborî în Ellis Island, unde se află aceasta.

Deși există un cost pentru a urca pe puntea de observație din vârful statuii, vă puteți bucura de ea de aproape gratuit!

Battery Park

Ferry-de-Staten-Island

Mulți oameni trec cu vederea acest loc, situat în apropierea Statuii Libertății, din Battery Park puteți găsi priveliști uimitoare ale portului și ale celei mai faimoase statui din New York .

Este un loc perfect pentru a vă plimba și a vă plimba pe cărările sale pline de natură, de-a lungul drumului, veți găsi numeroase monumente și atracții turistice.

Încheiați plimbarea la poarta care coincide cu Broadway și profitați de ocazie pentru a descoperi această zonă populară a orașului.

Plimbare prin Central Park

Ferry-de-Staten-Island

Central Park este, fără îndoială, unul dintre marile simboluri ale New York-ului , unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orașului și este gratuit!

Este atât de mare încât vizitarea lui poate dura o dimineață întreagă, deoarece are o lungime de peste 8 kilometri. Cel mai frecvent mod de a-l vizita este cu bicicleta, dar dacă nu doriți să cheltuiți bani pentru a închiria una, puteți merge pe jos în jurul parcului.

Nu ratați unele dintre cele mai populare comori din Central Park, cum ar fi Grădina Shakespeare, unde veți găsi plante menționate în opera scriitorului, faimosul mozaic Imagine și Castelul Belvedere, cu stilul său victorian deosebit.

Traversați podul Brooklyn

puente-brookling-nueva-york

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute poduri din New York , fiind totodată și decorul pentru multe filme populare la nivel internațional. Este un pod preferat atât de turiști, cât și de localnici, oferind priveliști spectaculoase ale orașului New York și ale portului. Traversarea podului Brooklyn Bridge este gratuită, indiferent dacă mergeți pe jos sau cu mașina.

Puteți traversa din Brooklyn în Manhattan sau din Manhattan în Brooklyn, deși vă recomand prima variantă, pentru că astfel veți avea cele mai spectaculoase priveliști.

Memorialul 9/11

nueva-york-3-dias-world-trade-center

Un alt lucru gratuit de făcut în New York este vizitarea binecunoscutului Ground Zero, situat în Lower Manhattan, unul dintre cele mai importante obiective turistice din oraș.

Aceasta este zona în care se aflau celebrele turnuri gemene , care au suferit teribilul atac de la 11 septembrie 2001.

Este un loc de comemorare a victimelor care și-au pierdut viața în urma atacurilor teroriste din acea zi.

Este un loc cu o atmosferă liniștită, unde domnește liniștea, pe care milioane de turiști îl vizitează în fiecare an pentru a-și prezenta omagiile.

Alături se află Muzeul 9/11, deși intrarea este cu taxă, marțea seara este gratuită.

Linia înaltă

Ferry-de-Staten-Island

Acesta este unul dintre cele mai neobișnuite parcuri urbane , construit pe o cale ferată supraetajată abandonată. O plimbare de neratat, plină de plante și priveliști fascinante.

Vă recomand o oprire la Chelsea Market, o mare piață acoperită, care are magazine cu delicatese culinare unice, precum și magazine de vânzare cu amănuntul fermecător de elegante.

Plimbați-vă prin cele mai populare cartiere din New York

Turul celor mai populare zone ale orașului este gratuit și este modalitatea perfectă de a descoperi cultura fiecărui cartier , toate fiind diferite unele de altele.

Începeți cu o vizită în Harlem, renumit pentru cultura afro-americană.

Plimbați-vă prin Bronx, cunoscut pentru că a fost locul de naștere al hip-hop-ului și al rap-ului, vizitați Grădina Botanică din New York, cea mai importantă din oraș și gratuită.

Nu ratați cartierul Queens, care a fost scena multor filme internaționale, și, în sfârșit, Brooklyn, una dintre cele mai populare zone din New York și locul de naștere al unor vedete precum Michael Jordan și Woody Allen.

Liturghie gospel

În cartierul Harlem sau chiar în Brooklyn există numeroase biserici care organizează popularele liturghii gospel, cunoscute pentru cântecele lor vesele.

Miercurea și duminica își deschid porțile, unde turiștii sunt bineveniți, nu percep taxă de intrare, dar donațiile sunt binevenite. Una dintre experiențele care trebuie neapărat văzute în New York.

Casa Vânătorilor de fantome

New York este o destinație perfectă pentru iubitorii de film , cu numeroase locuri care au făcut parte din filme sau seriale mitice, cum ar fi Vânătorii de fantome.

Această locație populară este situată în cartierul TriBeCa, la numărul 14 Moore Street, și este o adevărată stație de pompieri, păstrându-și încă aspectul original din film. Sute de turiști vizitează zilnic locul pentru a se fotografia în fața acestei case celebre.

Muzeul de Istorie Naturală

Acest muzeu este unul dintre cele mai populare printre turiștii din New York , una dintre atracțiile obligatorii ale orașului.

museo-historia-natural-nueva-york

Este considerată cea mai cuprinzătoare colecție de istorie din lume, cele mai importante săli fiind dinozaurii, fosilele și biodiversitatea. Aici a fost filmat celebrul film 'Noaptea la muzeu' și veți recunoaște oasele marelui T-Rex de la intrare imediat ce intrați.

Mulți oameni cred că intrarea în muzeu costă 23 de dolari, dar acest lucru nu este în întregime adevărat.

Aceasta este taxa de intrare recomandată și prețul pe care va trebui să îl plătiți dacă vă cumpărați biletul online.

Pentru a intra gratuit trebuie să stai la coadă timp de aproximativ 50 de minute și să ceri să plătești cât vrei, fie că e vorba de 10 dolari, 5 dolari sau nimic. Acum știi acest mic secret!

Să participi la o emisiune TV în calitate de spectator

Cine nu a plâns de râs la Jimmy Fallon sau nu a visat să participe la Late Night în calitate de spectator? Dacă este posibil să participați pentru a-i vedea live, este minunat!

Unele dintre cele mai faimoase spectacole care sunt filmate la New York vă permit să participați gratuit , este adevărat că trebuie să vă procurați un bilet în avans, dar cu o bună organizare este posibil.

Cel mai popular și, prin urmare, cel mai dificil de obținut bilete pentru The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, de luni până vineri, biletele sunt disponibile cu o lună înainte. Mergi pe site-ul lor și fă rost de ele!

Vizitați Grand Central Terminal

Ferry-de-Staten-Island

De la imensul său tavan ceresc până la 'galeria secretă a șoaptelor', nu există în lume o gară ca aceasta. O bijuterie arhitecturală newyorkeză care nu trebuie ratată, un loc care și-a păstrat stilul original în ciuda faptului că are peste un secol.

Înainte de a vizita acest loc, vă recomand să vă informați despre toate particularitățile arhitecturale pe care le are, motiv pentru care este un loc de vizitat pentru turiști.

Descoperiți Catedrala din New York

Vizitați gratuit acest simbol al New York-ului, considerat o adevărată comoară și situat în centrul orașului.

Este un templu dedicat sfântului patron al Irlandei, proiectat în stil neogotic, fiind cel mai mare templu în acest stil din toată America de Nord .

Se remarcă prin faptul că și-a păstrat starea inițială, o antichitate înconjurată de mari zgârie-nori, neatinsă de timp.

Plimbați-vă noaptea prin Times Square

Acesta este un loc pe care trebuie să-l vizitați noaptea. Atunci, luminile strălucitoare și panourile publicitare sunt pline de energie.

Locul perfect pentru privitul oamenilor, așa că stați pe treptele roșii ale TKTS și admirați inima care bate în inima orașului New York .

Asigură-te că ești aici la miezul nopții. În fiecare seară, de la ora 23:57 până la miezul nopții, puteți asista la cea mai mare expoziție de artă digitală din lume.

Nu uitați să consultați Ghidul orașului New York.

Cele mai vizualizate pagini