Ce să vezi în Toledo Gratis? 7 Lucruri grozave de făcut gratuit în Toledo

Orașul fermecător Toledo a fost declarat de UNESCO ca fiind un sit al Patrimoniului Mondial, datorită numeroaselor culturi care au trecut prin el de-a lungul anilor: musulmani, evrei și creștini. Lăsând în urma sa un centru istoric impresionant, plin de monumente interesante.

De aceea sunteți sigur că vreți să profitați la maximum. Aveți noroc, pentru că are o mare cantitate de lucruri de făcut gratuit .

Descoperă cele mai bune lucruri de făcut gratis în Toledo , pentru a te bucura de oraș în cel mai bun mod, fără să cheltuiești niciun euro.

Pentru călătorii cu buget redus, orașul Toledo are un număr mare de muzee și atracții gratuite . Ideal pentru a economisi bani în timpul călătoriei.

Bucurați-vă de un tur gratuit în Toledo

Un plan ideal pentru a cunoaște cele mai emblematice colțuri ale orașului, cu un tur ghidat al orașului Toledo condus de un ghid specializat care vă va arăta cele mai importante locuri din oraș.

Acest tur gratuit în Toledo este opțiunea perfectă pentru a face acest lucru, un tur de 1 oră și 30 de minute pentru a descoperi cele mai importante locuri din acest oraș fermecător. Minunat!

Punctul de vedere Peña del Rey Moro

Unul dintre cele mai populare și interesante lucruri de făcut în Toledo este să urci pe Peña del Rey Moro, foarte populară printre turiști. De ani de zile, un loc de mare importanță defensivă.

De aici vă puteți bucura de cele mai bune priveliști panoramice ale orașului , obținând diferite priveliști ale râului și ale împrejurimilor naturale ale zonei.

Puteți ajunge la acest punct de belvedere cu autobuzul sau cu trenul, deoarece are rute foarte frecvente din centrul orașului.

Circul Roman din Toledo

Unul dintre cele mai bune lucruri gratuite de făcut în Toledo este să vă plimbați prin vechiul său Circ Roman, situat în ceea ce este cunoscut sub numele de Vega Baja a orașului.

Este o construcție originală din secolul I , în antichitate avea o capacitate de 30.000 de locuri pentru 30.000 de spectatori; în prezent, o mare parte a clădirii este subterană.

Un tur esențial pentru a cunoaște trecutul orașului, deoarece a fost unul dintre cele 6 circuri romane din Toledo, o plimbare de-a lungul vestigiilor arheologice, un tur al trecutului maiestuos al orașului.

Vedere panoramică de la cafeneaua Alcázar

Este adevărat că simbolul orașului Toledo are o taxă de intrare, întrucât Alcázarul este un obiectiv obligatoriu în oraș, însă accesul la cafeneaua monumentului este gratuit.

Motivul pentru care a făcut acest lucru? Are priveliști uluitoare ale orașului Toledo la picioarele tale , foarte asemănătoare cu cele pe care le poți obține de la Alcázar. Puteți intra gratuit și să vă bucurați de priveliștea panoramică, și puteți chiar să serviți o cafea la un preț foarte mic.

Ca o recomandare a stelelor, intrarea la Alcazar este gratuită în fiecare duminică, o ocazie perfectă pentru a avea acces la bijuteria arhitecturală a orașului.

Catedrala din Toledo

Până de curând, intrarea în catedrala orașului era contra cost, dar a permis recent accesul gratuit la templu în anumite momente ale zilei .

Aceste ore sunt De luni până vineri de la 8:00 la 9:30 dimineața , petreceți primele ore ale zilei vizitând acest loc, este o modalitate perfectă de a cunoaște unul dintre marile monumente emblematice din Toledo, și fără a cheltui un euro.

Prețul normal este de 10 €, ceea ce reprezintă o economie considerabilă în timpul vizitei în oraș.

Muzeul El Greco

Intrare gratuită la singurul muzeu din Spania dedicat faimosului pictor El Greco . Intrarea este gratuită în cea mai mare parte a săptămânii, dar puțini călători știu că sâmbăta, de la ora 14.00, și duminica, intrarea este gratuită.

Toledo-Museo-del-Greco

Profitați de ocazia de a vizita acest muzeu în aceste zile, pentru a vă cufunda în operele lui Greco și pentru a afla mai multe curiozități despre pictor.

Sinagoga din El Tránsito

Muzeul Sefardic este una dintre cele mai interesante vizite din Toledo , situat în importanta clădire a Sinagogii din El Tránsito, în inima cartierului evreiesc.

Toledo-Sinagoga-del-Transito

Puteți afla despre obiceiurile din trecutul evreiesc din țara noastră, despre unele aspecte religioase și istorice ale acestei date.

În mod normal, există o taxă de intrare, dar puteți intra gratuit sâmbăta de la ora 14:00 și duminica.

Ce părere aveți? Atunci nu ratați Ghidul nostru complet pentru Toledo în 3 zile.

Cele mai vizualizate pagini