Rías Altas în 3 zile

Nu există nicio îndoială că Galicia este un ținut plin de farmec și că are multe de oferit dacă mergeți într-o excursie turistică. Poate că vreți să cunoașteți cele Rías altas în 3 zile , dar nu știți de unde să începeți, mai ales că veți avea atât de multe lucruri de făcut și nu vreți să ratați vizitele esențiale.

rias-altas-en-3-dias

Este posibil să aveți nevoie de o săptămână întreagă pentru a vizita Rías Altas , dar nu veți avea întotdeauna atât de mult timp la dispoziție pentru a le descoperi. Dacă intenționați să faceți o escapadă de 3 zile la Rias Altas, am cel mai bun itinerar pentru a vă face călătoria un succes.

Așadar, dacă vrei să afli care sunt cele locuri pe care nu trebuie să le ratezi în călătoria ta, te invit să continui să citești cu atenție această postare.

La fel ca și Rías Baixas , Rías Altas au un farmec deosebit pe care nu îl poți rata. Pentru ca excursia dvs. de 3 zile să fie un succes deplin , vă invit să urmați acest itinerar, astfel încât să puteți profita la maximum de călătoria dvs:

Ghid pentru Rías Altas în 3 zile. Ziua 1

Nu puteți pierde timpul, iar din prima zi vom începe cu un tur fantastic , astfel încât să puteți profita la maximum de călătoria dumneavoastră:

Finisterre

Finisterre

Acesta este un loc unde romanii credeau că se termină pământul , și din acest motiv va fi un traseu de luat în considerare. Mulți pelerini cred că drumul Sfântului Iacob se termină în Santiago de Compostela, dar în realitate se termină în Finisterre.

În această zonă nu puteți rata Capul Finisterre , la care se poate ajunge pe jos din sat și care este o vizită obligatorie. Trebuie să vizitați Farul din Finisterre, un far octogonal, care veghează asupra bărcilor de pescuit din mările de pe Costa da Morte.

În această zonă veți găsi una dintre cele mai sălbatice plaje ale Atlanticului care este plaja Mar de Fora . De acolo veți putea să vă bucurați de un apus de soare pur și simplu unic, urmărind soarele căzând la orizont, ceea ce vă va permite să vă bucurați de o experiență deosebită .

După ce ați terminat de vizitat Finisterre, puteți opta pentru două rute diferite despre care vom vorbi mai jos.

Cascada Ézaro

Cascada-de-Ezaro

Dacă sunteți în căutarea unui loc care se remarcă printr-o frumusețe naturală pur și simplu unică, nu există nicio îndoială că Cascada Ézaro va fi o opțiune excelentă pentru dumneavoastră. Acesta este singurul din Europa care se varsă direct în mare, ceea ce garantează că veți avea parte de priveliști cu adevărat unice.

Puteți profita de ocazie pentru a ajunge la O Pinto , și pentru a face o fotografie a acestui mic sat care va fi fantastică. Fără îndoială, aceasta este o zonă în care puteți face fotografii unice, pe care le veți păstra în amintiri mulți ani de acum încolo.

Corcubión - CEE

Corcubion-

Aceasta va fi cea de-a doua opțiune și constă într-o plimbare de-a lungul coastei care mărginește estuarul , fiind un traseu care merită din plin. De-a lungul acestui traseu vă puteți continua călătoria spre cele mai frumoase plaje pe care Costa da Morte le are de oferit. Acolo, valurile puternice fac din ele un paradis pentru surferi, așa că, dacă sunteți pasionați de acest sport, acesta va fi locul ideal pentru dumneavoastră.

Puteți opta pentru oricare dintre cele două opțiuni, care reprezintă o alternativă excelentă pentru a vă bucura de o experiență deosebită. În orice caz, vă veți putea bucura de o experiență cu adevărat unică în ambele cazuri și vă puteți bucura de un apus de soare magnific.

Ghid pentru Rías Altas în 3 zile. Ziua 2

În cea de-a doua zi, veți putea să vă adânciți și mai mult în frumusețea pe care această zonă o are de oferit . De aceea, vom începe turul după cum urmează:

Muxía

Muxia

Veți putea descoperi Muxía și împrejurimile sale, deoarece veți găsi multe de făcut acolo. Ar trebui să începeți traseul în direcția Caldeiras do Costo , care este un peisaj natural cu o cascadă pur și simplu frumoasă și cu piscine naturale în care vă puteți răcori în timpul verii.

Acolo puteți merge și la Cabo Touriñan , care este cel mai vestic punct al peninsulei și vă va oferi priveliști cu adevărat nesfârșite. Nu puteți rata Sanctuarul Fecioarei de la A Barca și ar trebui să vizitați și uscăturile tradiționale de anghilă.

Dacă vă place surfing-ul, puteți face o oprire în Malpica , iar dacă vă plac drumețiile, puteți opta pentru Ruta dos Faros. După ce ați terminat experiența în acest domeniu, va fi timpul să vă continuați călătoria.

A Coruña

A-Coruna

Ar trebui să vă petreceți după-amiaza vizitând partea veche a orașului, unde se află Turnul lui Hercule , plaja Riazor și menirele. Aceasta este o zonă foarte frumoasă pe care ar trebui să o luați în considerare, mai ales pentru că vă veți bucura de o experiență deosebită cu peisaje cu adevărat unice.

O alternativă foarte interesantă este de a face un TUR GRATUIT al orașului A Coruña pentru a descoperi cele mai interesante atracții ale orașului timp de două ore cu un ghid expert. În acest fel, veți profita la maximum de timpul petrecut în oraș. Puteți rezerva turul GRATUIT al A CORUÑA AICI

Vă puteți continua călătoria spre Parcul Natural Fragas de Eume , care vă va întâmpina cu o vastă pădure de coastă atlantică. Fără îndoială, una dintre cele mai bune opțiuni de cazare din zonă va fi Casa Piñeiro, care va fi un hotel fantastic pentru o escapadă în familie.

Mugardos

Mugardos

Dacă v-a mai rămas energie după a doua zi de călătorie, faceți o plimbare de 30 de kilometri pentru a descoperi frumosul sat de pescari Mugardos . Aici veți găsi un peisaj cu adevărat unic, unde veți putea face fotografii fantastice.

Acolo vă puteți bucura, de asemenea, de una dintre cele mai bune caracatițe pe care le veți găsi în Galicia, ceea ce face ca experiența să merite. Nu plecați fără să gustați caracatița a la mugardesa, pentru că va fi o specialitate gastronomică cu adevărat unică. Prin urmare, va fi o experiență unică și veți ajunge să cunoașteți mai multe despre această zonă, bucurându-vă de o experiență minunată și profitând la maximum de călătoria dumneavoastră.

Ghid pentru Rías Altas în 3 zile. Ziua 3

În ultima zi vom lua lucrurile mai încet , astfel încât să vă puteți bucura de un final de călătorie foarte calm. Printre activitățile pe care le vom face se numără:

Playa de las catedrales

Playa-de-las-catedrales

Aceasta este o destinație esențială pentru excursia de 3 zile prin Rías altas , mai ales pentru că este un loc cu adevărat impresionant. Puteți urca în interior sau de-a lungul coastei, aceasta din urmă fiind o călătorie de până la 3 ore, dar care merită. Acest lucru se datorează faptului că puteți profita de ocazie pentru a vizita diferitele sate pe care le veți găsi în această zonă.

Nu ratați Stâncile Loiba , de unde veți avea o priveliște cu adevărat unică și spectaculoasă asupra mării. Asta în timp ce vă așezați pe o bancă pentru a vă odihni și a privi orizontul. Traseul până la plaja catedralelor ar trebui să fie bine planificat și, în funcție de maree, vă veți putea bucura de diferite opțiuni.

Deși vizita este gratuită, de câțiva ani încoace este obligatorie rezervarea vizitei. Așadar, nu uitați să vă rezervați accesul cu mult timp înainte , pentru că veți întâlni un număr mare de vizitatori, mai ales primăvara și vara. Vă puteți rezerva accesul gratuit aici: https://ascatedrais.xunta.gal/monatr/inicio?lang=es

Aceasta este cu siguranță o experiență care nu trebuie ratată și care va fi savurată foarte diferit dacă mergeți dimineața sau după-amiaza, deoarece depinde foarte mult de maree. De asemenea, poate fi interesant dacă vizitați plaja dinspre mare, având parte de priveliști foarte frumoase. Există excursii cu barca pentru a vă bucura de ele.

Ribadeo

Ribadeo

După plimbarea pe plaja catedralelor , vă puteți încheia călătoria în Ribadeo, unde puteți avea parte de o gastronomie fără egal. Acolo puteți obține o combinație perfectă de bucătărie galiciană și asturiană, cu o mare diversitate de fructe de mare și o fasole faba spectaculoasă cu scoici.

Este foarte recomandat să faceți o plimbare prin interiorul orașului , pentru a-l cunoaște mai bine. Nu puteți rata farul din Isla Pancha, de unde veți avea parte de priveliști cu adevărat unice și de unde puteți face câteva fotografii uimitoare . În acest punct vom încheia turul nostru de 3 zile în Rias Altas, astfel încât veți avea o experiență deosebită.

Când este cel mai bine să călătoriți în Rias Altas?

Este important să vă gândiți când este cel mai bun moment pentru a face o excursie la Rias Altas pentru a vă face experiența mai plăcută . În timpul iernii, veți întâlni vreme foarte ploioasă, așa că nu este cea mai bună alternativă dacă sunteți în căutarea unei excursii liniștite de care să puteți profita la maximum.

Cel mai bun moment pentru a vizita este în timpul sezonului de vară , deoarece vremea va fi mult mai plăcută. Cu toate acestea, nu uitați că aceasta este și perioada în care veți întâlni mai mulți turiști, motiv pentru care totul va fi mult mai aglomerat decât de obicei și ar putea deveni puțin incomod.

Gastronomie

Este important să țineți cont de faptul că puteți găsi o mare varietate de restaurante pe care le puteți vizita , și unde puteți avea parte de o experiență deosebită. În orice caz, puteți profita de ocazie pentru a încerca cele mai bune fructe de mare, mai ales dacă urmați traseul pe care vi l-am arătat.

În acest fel, puteți profita de ocazia de a avea o experiență pur și simplu unică , și nu va trebui să vă faceți deloc griji că nu veți găsi mâncăruri delicioase. Vă asigur că în turul dumneavoastră veți găsi midii, scoici, caracatiță, homar și alte delicatese din mare cu rețete pur și simplu rafinate.

Cum se ajunge la Rías Altas?

Cele Rías Altas sunt distribuite de-a lungul municipiilor de coastă din provinciile A Coruña și Lugo, și veți avea mai multe moduri de a ajunge acolo, în funcție de gusturile dumneavoastră:

  • Cu avionul: pentru a ajunge în această zonă, țineți cont de faptul că aeroporturile din apropiere sunt cele din A Coruña, Santiago de Compostela și Asturias. În orice caz, depinde în mare măsură de traseul pe care îl urmați, ce aeroport ar trebui să alegeți pentru a vă bucura de experiența dumneavoastră.
  • Cu trenul: acesta este un mod foarte convenabil de a ajunge acolo și puteți profita de ruta farului, care este un tren turistic. Trece prin locuri precum insula San Vicente, Capul Ortegal și punctul de belvedere Vixía Herbeira, printre altele. Este, fără îndoială, un traseu fantastic pentru priveliști incredibile.
  • Cu mașina: acesta este cel mai confortabil mod de a călători și de a profita la maximum de experiența dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că acesta va fi cel mai simplu mod de a vă deplasa pe parcursul întregii călătorii.

Indiferent de tipul de mijloc de transport pe care îl alegeți, asigurați-vă că călătoriți în confort. Acest lucru se datorează faptului că vă va face experiența mult mai plăcută.

Alte alternative de văzut în Rias Altas

Dacă aveți mai mult de 3 zile la dispoziție pentru a călători în jurul Rias Altas , nu există nicio îndoială că puteți profita de acest timp pentru a vizita alte destinații fantastice. Printre principalele destinații care nu trebuie ratate se numără:

Orașul Betanzos

Acesta este un oraș mic , care are unul dintre cele mai bine conservate centre istorice din Galicia. Este, de asemenea, unul dintre cele mai frumoase pe care le veți găsi și a fost declarat sit istoric și artistic.

Sanctuarul San Andrés de Teixido

Fără îndoială, acesta este un loc fantastic de luat în considerare, mai ales pentru că veți avea o priveliște fantastică asupra stâncilor . Fără îndoială, dacă aveți de gând să faceți un traseu prin Rías Altas de mai mult de 3 zile, acesta este un punct de bază de luat în considerare. Conform legendei, dacă nu te duci acolo viu, va trebui să te duci de trei ori mort.

Acolo veți putea, de asemenea, să vă bucurați de punctele de belvedere pe care le veți găsi , deoarece vă veți putea bucura de niște peisaje pur și simplu unice și paradisiace. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe cu adevărat unice, nu puteți rata acest tur și îi puteți dedica o bună parte din timp.

Câte zile sunt necesare pentru a parcurge Rías Altas?

Pentru a vizita tot ce aveți de văzut în această zonă, ideal ar fi să faceți un tur de cel puțin 3 zile. Cu toate acestea, dacă doriți să profitați la maximum de experiența dumneavoastră și să o luați ușor, cel mai bine este să faceți o călătorie de 5-7 zile.

În acest fel, veți putea face toate activitățile pe care Rias Altas le are de oferit , și veți avea parte de o experiență deosebită. Fără îndoială, aceasta este o zonă foarte frumoasă pe care trebuie să o vizitați și pe care nu o puteți rata dacă doriți să vizitați Galicia și să aveți parte de un tur cu adevărat unic.

Utilizatorii care au văzut ghidul nostru despre ce să vezi în Rias Altas în 3 zile au fost interesați și de:

Cele mai vizualizate pagini