Rías Baixas în 3 zile

Cei mai mulți oameni preferă să viziteze Rías Baixas în timpul verii, dar trebuie să țineți cont de faptul că vremea bună nu este garantată . Cu toate acestea, este o zonă fantastică, pe care nu trebuie să o ratați sub nicio formă, cel puțin o dată pe an, pentru că are un farmec unic.

Dar, ca să puteți profita la maximum de călătoria de 3 zile în Rías Baixas , am pregătit astăzi un itinerar pe care nu trebuie să-l ratați dacă vreți să profitați la maximum de timpul dumneavoastră. Așadar, dacă vă gândiți să faceți o escapadă de 3 zile în Rías Baixas, nu trebuie să vă opriți din citit, pentru că aici veți găsi cea mai eficientă modalitate de a face acest lucru.

Rias-Baixas-en-3-dias

În acest fel, veți profita la maximum de călătoria dumneavoastră, și vă asigur că veți avea o experiență minunată.

Ce sunt Rías Baixas?

Rías Baixas sunt cunoscute sub numele de zonele dintre Capul Finisterre și granița cu Portugalia . Cu alte cuvinte, va fi practic întreaga linie de coastă din Pontevedra, ocupând ceva mai mult de 300 de kilometri de coastă, cu mai multe estuare pe parcurs.

Acestea oferă o gamă largă de posibilități , și sunt fantastice pentru toate tipurile de călători, vă puteți bucura de diferite tipuri de turism în zonă și puteți avea o experiență deosebită. Tonurile albastre ale Oceanului Atlantic se vor amesteca cu verdele Galiciei, oferindu-vă o atmosferă unică de pace și relaxare. Din acest motiv, este o zonă foarte căutată de turiști, în special pentru frumusețea sa enormă și pentru peisajele sale unice.

Ce să vezi în Rías Baixas în 3 zile?

Sunt multe lucruri pe care le puteți vedea în Rías Baixas, dar din cauza timpului limitat de care dispuneți într-o excursie de 3 zile în Rías Baixas, va trebui să vă optimizați călătoria la maximum pentru a vă bucura de tot ceea ce au de oferit. Așadar, fără a mai da alte ocolișuri, vom începe să cunoaștem itinerariul care vă va asigura succesul.

Ghid pentru Rías Baixas în 3 zile. Ziua 1

În prima zi vom începe cu câteva obiective turistice obligatorii care nu trebuie să lipsească din itinerariul dumneavoastră pentru ca turul dumneavoastră să fie un succes deplin. Așadar, nu ar trebui să ratați această vizită:

Cambados

Cambados

Aceasta este, fără îndoială, o vizită foarte plăcută pentru a petrece câteva ore . Aceasta este cunoscută ca fiind capitala Albariño din Rías Baixas. Se remarcă prin faptul că are o mulțime de colțuri realizate din piatră galiciană și un sat în care se poate face o plimbare foarte plăcută.

Vă puteți pierde pe toate străduțele sale înguste pentru a avea o experiență foarte plăcută și a vă bucura de farmecul acestei zone. În plus, veți găsi câteva restaurante de fructe de mare unde puteți mânca foarte proaspăt și ieftin, ceea ce va fi, fără îndoială, o experiență cu adevărat unică.

Vizitați o cramă

Cramele noastre preferate sunt

Martin Codax

Dacă sunteți un iubitor de vinuri, ar trebui neapărat să vizitați această cramă situată în Cambados . Unul dintre punctele de referință în turismul viticol, cramele sale sunt la fel de excepționale ca și vinul său. Puteți face degustarea cu brânzeturi și conserve gourmet.

Acolo puteți avea o experiență cu adevărat unică și puteți profita de ocazia de a cumpăra unele dintre cele mai bune vinuri pe care le puteți găsi în Galicia . Cu siguranță merită întreaga experiență, mai ales dacă aveți de gând să faceți o plimbare prin Rías Baixas.

Lagar de Costa

Bodega-Lagar-de-Costa

Este o cramă de familie cu o istorie îndelungată, cu trei generații legate de producția de vinuri de foarte bună calitate.

Acolo veți găsi vinuri recunoscute la nivel internațional pentru calitatea lor înaltă și pentru caracteristicile lor care îl fac un vin complet incomparabil.

Bodegas Gran Bazán

Situată în regiunea Salnés, aceasta este o cramă foarte renumită unde vă puteți bucura de aroma și gustul de Albariño înconjurat de podgorii.

Playa de la Lanzada

Playa-de-la-Lanzada

Dacă doriți să vă bucurați de o experiență plină de plajă, soare și nisip , nu există nicio îndoială că aceasta este una dintre cele mai bune plaje din Rías Bajas pe care le puteți găsi. Așadar, va fi o experiență care nu trebuie ratată, mai ales dacă mergeți cu familia și copiii pentru a vă bucura de un timp cu adevărat incredibil.

Apele sale cristaline și nisipul limpede fac din acest loc o experiență de care trebuie să vă bucurați dacă călătoriți în 3 zile. Puteți oricând să profitați din plin de ea pentru a avea o experiență minunată și a vă bucura de o experiență de familie cu adevărat relaxantă. Astfel, vă puteți bucura de o călătorie cu adevărat unică și specială.

Combarro

Combarro

Acesta este unul dintre cele mai frumoase sate din Rías Baixas și este situat între Sanxenxo și Pontevedra . Modalitatea ideală de a ajunge în acest sat este pe drumul de coastă, pentru că vă veți putea bucura de priveliști cu adevărat incredibile, deoarece nu veți putea aprecia frumusețea coastei pe drumul rapid.

De-a lungul traseului de coastă, veți întâlni numeroase sate și veți avea parte de priveliști fantastice asupra estuarului și a Batei. Acestea sunt zonele în care se cultivă midii, care reprezintă una dintre delicatesele locale pe care le puteți savura. Acest oraș a fost declarat sit istoric de interes cultural.

Puteți vizita zona veche care se află lângă port și este o minune , plină de străduțe înguste, hórreos (grânare) și cruci de piatră tipice zonei. Este un sat pe care îl veți vizita rapid, dar pe care nu-l puteți rata sub nicio formă, pentru că are un farmec deosebit și este foarte vizitat de turiști.

Ghid pentru Rías Baixas în 3 zile. Ziua 2

Continuăm turul nostru și în a doua zi , pentru a vă bucura de o experiență maximă. În cea de-a doua zi trebuie să vă treziți devreme pentru a începe turul:

Orașul vechi din Pontevedra

Casco-antiguo-de-Pontevedra

Nu puteți face o excursie în Rías Baixas fără să vizitați Pontevedra , deoarece acesta este unul dintre cele mai frumoase orașe din Galicia. Trebuie să vă asigurați că vizitați orașul său vechi, pentru că veți găsi o zonă care este complet unică și care vă va atrage, fără îndoială, atenția, deoarece va fi plină de istorie.

Vă puteți bucura mai mult de oraș dacă rezervați un TUR GRATUIT al orașului Pontevedra și al centrului său vechi.

Acesta este un oraș pietonal , și veți avea nevoie de cel puțin o jumătate de zi pentru a profita la maximum de el. Aici veți găsi o mulțime de baruri și restaurante și este o parte foarte centrală a turului dumneavoastră.

Este un oraș mic care are mult farmec și va fi ideal pentru a vă bucura de o experiență minunată. Dacă vreți să cunoașteți mai în profunzime acest oraș frumos, nu ezitați să închiriați un tur gratuit, pentru că astfel veți putea profita la maximum de el și îl veți cunoaște mai în profunzime.

Cabo Home

Cabo-Home

Dacă doriți să obțineți o fotografie cu adevărat unică , nu există nicio îndoială că aceasta este o oprire obligatorie pe care trebuie să o faceți în timpul călătoriei dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că este unul dintre cele mai frumoase puncte de belvedere pe care le veți găsi în toată Galicia.

Din acest punct de vedere se pot vedea în prim-plan Insulele Cíes , astfel încât vă puteți bucura de o priveliște fantastică a mării și a acestor insule. În această zonă vă puteți bucura de unele dintre cele mai frumoase apusuri de soare din regiune și veți obține fotografii cu adevărat unice. Fără îndoială că o fotografie făcută aici va fi o amintire pe care ar trebui să o păstrați pentru posteritate.

Plaja Nerga

Playa-de-Nerga

Fără îndoială, aceasta este o plajă foarte frumoasă pe care nu o puteți rata , și care are un nisip cu adevărat unic, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență minunată. Este una dintre puținele plaje care este mărginită de păduri de pini și eucalipt, așa că veți avea parte de o experiență cu adevărat unică și irepetabilă.

De pe această plajă se pot vedea, de asemenea, Insulele Cíes, astfel încât se pot face fotografii fantastice. Este o plajă gigantică, cu o lungime de 780 de metri, care oferă un nisip alb și fin incomparabil. Apele sale cristaline și turcoaz o fac o plajă foarte frumoasă pentru a fi vizitată cu familia.

Una dintre marile sale atracții este complexul de dune , iar aici puteți găsi un bar pe plajă unde puteți contempla un apus de soare frumos în timp ce savurați o băutură răcoroasă. Este cu siguranță o plajă care merită vizitată, mai ales pentru că are o atracție deosebită și vă va permite să aveți parte de o experiență deosebită.

Castro de Santa Tecla

Castro-de-Santa-Tecla

Aceasta este o oprire absolut obligatorie, mai ales pentru că este una dintre cele mai importante așezări galiciano-romane pe care le veți găsi până în prezent . În orice caz, aceasta este o destinație excelentă care nu trebuie ratată și puteți profita de ocazie pentru a vizita Monte de Santa Tecla.

De acolo se poate avea cea mai bună priveliște a gurii râului Miño . Este un loc minunat pentru a avea parte de un apus de soare cu adevărat uimitor, fiind un loc incredibil care vă va lăsa cu un sentiment minunat și vă va bucura de o aventură extraordinară în această zonă.

Ghid pentru Rías Baixas în 3 zile. Ziua 3

În cea de-a treia zi puteți decide să vizitați Insulele Cíes sau Insulele Ons, deoarece sunt două locuri cu adevărat unice care vă vor permite să vă bucurați de o experiență deosebită. Pentru a vă putea decide între una sau alta, haideți să le cunoaștem, astfel încât să vă puteți decide pe care dintre ele să o vizitați:

Insulele Cíes

Las-islas-Cies

Acestea sunt insulele care sunt cele mai frumoase din punct de vedere peisagistic , și au devenit foarte populare pentru turiști. Pe aceste insule puteți găsi multe opțiuni pentru a vă bucura de o experiență deosebită și pentru a profita la maximum de această experiență.

Cu toate acestea, dacă mergeți în timpul verii, trebuie să știți că aceste insule pot fi aglomerate, astfel încât experiența poate deveni puțin incomodă . Trebuie să țineți cont de faptul că pentru a intra pe aceste insule este necesar un permis, pe care trebuie să-l obțineți înainte de a vă deplasa, altfel intrarea va fi total restricționată.

Insulele Ons

Las-islas-Ons

Pentru cei care caută un loc mai liniștit pentru a se relaxa , aceste insule sunt o minune. Acest lucru se datorează faptului că sunt insule care vor fi mai puțin aglomerate și vă vor permite să vă bucurați de o experiență mult mai plăcută, astfel încât să puteți profita la maximum de vizita dumneavoastră.

Aceste insule nu sunt la fel de spectaculoase din punct de vedere peisagistic ca Insulele Cíes . Cu toate acestea, veți avea parte de o experiență mult mai relaxată. Va fi ideal dacă călătoriți cu copii, ceea ce vă va permite să vă bucurați de insule mai confortabil.

Dacă doriți să găsiți cea mai relaxată experiență posibilă, ar trebui să vizitați în mod ideal Arhipelagul Sálvora. Acesta este situat la capătul Ría de Arousa. Cu toate acestea, peisajele din zonă nu vor fi la fel de frumoase ca cele de pe insule.

Care este cel mai bun moment pentru a vizita Rías Baixas?

Clima din această zonă este mai blândă decât în restul interiorului Galiciei , precum și decât în multe zone din Peninsula Iberică. Temperatura medie este destul de scăzută pe tot parcursul anului, situându-se în jurul valorii de 14°C în cea mai mare parte a timpului.

În timpul iernii, temperatura este de obicei între 8 și 10°C , în timp ce vara poate ajunge la 20-25°C . Cea mai bună opțiune ar fi să vizitați această zonă mai ales în timpul verii , astfel încât să vă puteți plimba prin orașele și localitățile sale într-un mod confortabil, cu o climă destul de plăcută.

Cum se ajunge în Rías Baixas?

Este important de reținut că veți găsi două moduri diferite de a ajunge în Rías Baixas , în funcție de tipul de călătorie pe care o veți face. Acestea vor fi:

  • Pe uscat: puteți merge cu mașina proprie, și astfel vă veți putea bucura de o experiență de călătorie deosebită, cu peisaje paradisiace. Cu toate acestea, nu uitați că drumurile sunt lungi și lente, iar dacă doriți să economisiți bani, puteți opta pentru autobuz sau tren.
  • Cu avionul: dacă veniți de departe, o alternativă mai bună ar putea fi călătoria cu avionul și puteți ajunge la Vigo sau Santiago. Țineți cont de faptul că Pontevedra nu are un aerodrom și vă puteți bucura de o călătorie mult mai rapidă pentru a profita la maximum de experiența dumneavoastră.

Dacă nu călătoriți cu mașina dumneavoastră, cel mai bine este să închiriați o mașină la sosire, mai ales că vă veți putea deplasa mai ușor. În acest fel, vă puteți asigura că veți vedea toate atracțiile în ritmul dumneavoastră și că veți profita la maximum de călătoria dumneavoastră.

Acum știi tot ce poți face în Rías Baixas în 3 zile , și ai un itinerar cu adevărat unic, ceea ce îți va permite o călătorie de vis.

Utilizatorii care au văzut ghidul nostru pentru Rías Baixas în 3 zile au fost interesați și de:

Cele mai vizualizate pagini