San Francisco în 3 zile

Orașul San Francisco din California este un oraș minunat, cu multă viață și atracții turistice. În mod logic, 3 zile poate nu sunt suficiente pentru a-l vedea, trăi și savura, dar ei bine... dacă aveți la dispoziție doar aceste 3 zile, vă vom explica cum puteți să vă bucurați și să cunoașteți orașul și să profitați la maximum de șederea de 3 zile în San Francisco. Este un itinerar perfect pentru prima dată când vizitați orașul. Dacă vă veți îndrăgosti de el (ceea ce este foarte probabil), veți reveni cu mai mult timp data viitoare.

San-Francisco-en-3-dias

Ce să vezi în San Francisco în 3 zile?

Timpul ne presează, avem un weekend în San Francisco și vom profita la maximum de el. Vom vedea cele mai importante puncte de interes din oraș. Nu veți rămâne cu sentimentul că ați ratat multe, singurul sentiment pe care îl veți avea este că veți dori să vă întoarceți cu mai mult timp pentru a experimenta orașul, pentru a-l cunoaște și pentru a deveni un expert în domeniu. Dacă da, scopul escapadei dumneavoastră la San Francisco va fi fost atins.

Cadou FREETOUR San Francisco: Începeți călătoria cu un cadou, sau mai degrabă un CADOU, un tur gratuit al orașului San Francisco cu un expert local. Complet gratuit și în limba spaniolă. Vă recomand ca în prima zi, dacă aveți posibilitatea, să vă rezervați acest tur pietonal gratuit pentru a cunoaște istoria orașului. Rezervați-vă turul GRATUIT al orașului San Francisco aici.

Ziua 1 în San Francisco

Astăzi este ziua în care veți vedea cel mai faimos San Francisco, ceea ce toată lumea știe chiar și fără să fi fost acolo, este ziua cea mai turistică și, de asemenea, cea mai aglomerată, dar apoi vom avea timp să continuăm să vedem orașul.

Podul Golden Gate

golden-gate

Podul Golden Gate este, fără îndoială, unul dintre cele mai faimoase monumente din San Francisco, sau mai degrabă cel mai faimos, fiind o capodoperă inginerească.
Puteți traversa podul pe jos (foarte recomandat), dar îl puteți vedea și din toate perspectivele posibile și puteți face una dintre cele mai memorabile fotografii din vizita dumneavoastră în San Francisco.
Are o zonă de recreere unde se oferă informații, excursii și plimbări cu barca și trasee de drumeție. În parc se află un muzeu Walt Disney (ideal pentru cei mici... și mai puțin mici).

Crissy Field

Crissy-fields-Que-ver-en-San-Francisco

În apropiere de Golden Gate spre centrul orașului se află acest celebru parc cu o plajă, restaurante, un debarcader de pescuit... este, de asemenea, o zonă în care oamenii practică sporturi în aer liber, alergare, frisbee,.... Se bucură de o priveliște frumoasă asupra întregului golf.

Palacio de Bellas Artes

Palace-of-Fine-Arts-San-Francisco-en-3-dias

Înconjurat de un frumos lac cu rațe și păsări, se află Palacio de Bellas Artes, unul dintre cele mai fotografiate monumente din oraș. Este un loc unde vă puteți bucura de o plimbare plăcută.

Alcatraz Tour

Alcatraz-Prision-Tour

Cine nu a auzit de închisoarea Alcatraz? Această închisoare situată pe Insula Alcatraz a fost locul ales pentru a-i găzdui pe cei mai răi infractori din SUA în timp ce își ispășeau pedeapsa pentru crimele lor. A fost închis în anii 1970 și de atunci a devenit o atracție turistică populară. Insula poate fi vizitată GRATUIT, singurul lucru pe care trebuie să îl plătiți este transportul până la insulă.

Există tururi foarte interesante în care veți primi multe informații despre istoria uneia dintre cele mai faimoase închisori din lume.

Vă puteți rezerva turul Alcatraz, precum și multe alte activități de interes, beneficiind de cele mai bune prețuri de pe piață. Vezi activități în San Francisco.

Feribotul spre insulă trebuie rezervat sau sosit în avans, deoarece este de obicei destul de plin.

Relaxați-vă la Mission

Mision-Sanfrancisco

Districtul Mission este un loc splendid pentru a încheia prima noastră zi în San Francisco. A fost o zi plină de experiențe și de vizite, așa că se cuvine puțină relaxare.
În special în Parcul Dolores, unde priveliștea orașului este foarte frumoasă. Este, de asemenea, o zonă plină de baruri, discoteci și restaurante. Mâncarea mexicană din Mission este foarte renumită.

Ce să vizitezi în San Francisco Ziua 2

Am cunoscut deja principalele icoane ale orașului, acum vom cunoaște orașul pe dinăuntru, îi vom descoperi farmecul și magia.

Plimbare cu tramvaiul

San-Francisco-tranvia-turismo-en-3-dias

Tramvaiele clasice din San Francisco reprezintă o modalitate excelentă de a vizita orașul și de a cunoaște cele mai renumite cartiere. Acestea sunt opere de artă autentice în mișcare adaptate la turism pentru o experiență de ținut minte și de savurat în timpul scurtei noastre șederi de 3 zile în San Francisco.

De asemenea, ne va economisi mult timp de mers pe străzile accidentate și abrupte din San Francisco.

Vizitați Lombard Street

Lombard-street-San-Francisco

În timpul turului nostru cu tramvaiul este foarte important să facem o oprire pe Lombard Street, una dintre cele mai emblematice străzi din oraș și din întreaga SUA. Este o pantă atât de abruptă încât a trebuit să se facă un traseu foarte sinuos, cu multe curbe, pentru ca mașinile și vehiculele să o poată traversa. Nu o ratați.

Coit Tower

Coit-Tower

Coit Tower, un alt simbol al orașului. Acesta este situat în vârful dealului Telegraph Hill. Construit în 1933. Are 27 de picturi murale realizate de diferiți artiști.

Urcarea pe observatorul turnului vă oferă cea mai bună vedere panoramică a orașului. Urcarea costă aproximativ 10 USD.

Chinatown

chinatown-san-francisco

Cel mai faimos cartier chinezesc după New York City. Aici vă puteți bucura de câteva restaurante chinezești bune și de delicioase dim sum.

Primii imigranți chinezi au sosit pe coasta de vest a SUA și s-au stabilit în San Francisco, de unde și importanța acestui cartier și faptul că este al doilea ca mărime din țară.

Opțiuni pentru a încheia cea de-a doua zi

Ziua de până acum a fost destul de interesantă și distractivă, acum după-amiază merităm puțină relaxare, iată două opțiuni distractive și liniștite pentru a încheia cea de-a doua zi în San Francisco.

O croazieră în golful San Francisco
Bucurați-vă de priveliștea orașului de pe apă, faceți fotografii frumoase, descoperiți istoria golfului și învățați despre viața sălbatică a golfului.

Puteți închiria o croazieră de la o companie privată sau puteți lua un feribot public pentru mai puțin de 8 dolari. Avem ambele opțiuni care se potrivesc bugetului nostru.

O plimbare prin Castro

San-Francisco-Castro


Castro este cartierul gay din San Francisco și găzduiește o multitudine de restaurante la modă și mâncare etnică. Este, de asemenea, un loc distractiv pentru a ieși și a bea câteva pahare, indiferent de orientarea ta sexuală.

Ghidul orașului San Francisco Ziua 3

Ultima noastră zi, cunoaștem deja o mare parte din oraș, dar astăzi este ziua în care trebuie să ne îndrăgostim de el și să ne bucurăm de stilul de viață și de atmosfera sa unică.

Faceți un tur pe jos

Există tururi pe jos foarte interesante pentru a descoperi lucruri despre oraș care sunt greu de descoperit pe cont propriu. Aceste tururi pot fi rezervate prin intermediul companiilor locale din oraș. Durata este de aproximativ 3 ore.

Mâncare în Ferry Building

Ferry-Building-Food-tour

Un loc de mâncat pe care gurmanzii îl vor adora, deoarece există multe tarabe de mâncare în jurul clădirii, iar în interiorul acesteia există multe restaurante și puncte de vânzare de mâncare și băuturi gourmet. Un adevărat deliciu.

Explorați parcul Golden Gate

golden-gate-park-san-francisco-dia-3

Parcul Golden Gate este un parc mare, cu un muzeu, o grădină botanică și trasee de plimbare. Este mai mare decât Central Park (NYC). Îți va lua o jumătate de zi să mergi pe jos de la un capăt la altul al parcului, așa că nu încerca să vezi totul, ci doar să te relaxezi și să te bucuri de atmosferă.

Vizitați Fisherman Wharf Pier 39 și Ghirardelli Square

Wisherman-San-Francisco

Zonă turistică foarte populară, cu multe de făcut. Bucurați-vă de arta stradală, de cumpărături și de restaurante. Un loc bun pentru plimbare și pentru a privi oamenii. Mâncarea este destul de scumpă și nu este cea mai bună din oraș. Bucurați-vă de plimbare.

Relaxați-vă cu o băutură

Se apropie sfârșitul călătoriei noastre și ce mod mai bun de a sărbători decât într-una dintre grădinile de bere din oraș. Cartierele Mission și Castro sunt cele mai bune locuri pentru a face acest lucru (le știm deja), dar veți găsi o mulțime de opțiuni în tot orașul.

Mai ai timp? Iată și alte lucruri de făcut

Iată o listă cu cele mai interesante muzee din San Francisco, acestea nu sunt incluse în itinerar deoarece depinde de interesele fiecăruia, dar nu puteau lipsi din ghid, așa că acestea sunt cele principale:

Principalele muzee din San Francisco

The Beat Museum
Cable Car Museum
Exploratorium
Young Art Museum
Wax Museum

San Francisco Food and Leisure

  • Japantown explore - Savurați sushi, Mâncare japoneză, mâncare coreeană și ingrediente pentru gătit.
  • Urmăriți un eveniment sportiv - Sportul preferat în San Francisco este baseball-ul (Giants), dar vă puteți bucura și de spectacolul unui meci de fotbal sau de orice alt sport, sunt foarte fanatici și fiecare meci este un spectacol, indiferent de sport.
  • Napa și Sonoma. Dacă vă place vinul și aveți timp să ieșiți din oraș, aceasta este o alternativă minunată pentru călătoria dumneavoastră. Unele companii oferă excursii de o zi în Napa Valley.
  • Vizitați Muir Woods , Muir Woods este cel mai apropiat loc de golf unde puteți vedea sequoia gigant. Nu veți găsi cei mai mari Sequoia, deoarece aceștia se află departe, în Parcul Național Sequoia. Excursie de o zi în Muir Woods - O plimbare printre sequoias gigantice din Muir Woods și un tur distractiv al podgoriilor din California, cu degustare de vinuri și o vizită în văile Napa și Sonoma. RRP - 112€ - Rezervați acum >

Orașul San Francisco are o mulțime de lucruri de făcut, atracții de văzut și locuri de mâncat. Sunt atât de multe de văzut și de făcut aici încât trei zile nu sunt suficiente. Dar, datorită acestui ghid, veți fi profitat la maximum de șederea de 3 zile în San Francisco. Dacă este prima dată... cu siguranță vei dori să te întorci din nou pentru că vei dori mai mult.

Cele mai vizualizate pagini