Ce să vezi San Juan de Puerto Rico în 3 zile

Capitala acestei insule uimitoare este plină de plaje paradisiace, mâncare rafinată, istorie caraibiană și locuri uimitoare. Este, de asemenea, unul dintre punctele din misteriosul Triunghi al Bermudelor, evadați din rutina dumneavoastră pentru a vă bucura de cea mai bună climă și de atmosfera caraibiană.
În acest ghid despre San Juan de Puerto Rico în 3 zile vei descoperi cele mai incredibile locuri pe care nu ai voie să le ratezi dacă vizitezi acest oraș. Ești pregătit pentru 3 zile în San Juan de intensitate maximă?

san-juan-puerto-rico-en-3-dias

Ce să vezi în San Juan în 3 zile

Este ușor să te deplasezi în acest mare oraș, în ciuda mărimii sale, majoritatea monumentelor turistice putând fi vizitate pe jos.

Dar trebuie să țineți cont de un lucru foarte important și special despre San Juan, deoarece transportul public pe această insulă nu este foarte utilizat, majoritatea locuitorilor săi deplasându-se cu propriile vehicule.

Acest lucru nu este un dezavantaj pentru dumneavoastră, pentru că, fiind capitala insulei, există transport public care circulă în tot orașul.

Deși insula Puerto Rico este un teritoriu liber, aceasta este asociată cu Statele Unite.

Acest lucru înseamnă că călătorii trebuie să respecte aceleași reguli pentru a avea acces în Statele Unite, astfel că pentru a călători în San Juan este necesar să se obțină o viză .

Moneda folosită în Puerto Rico este dolarul american , așa că vă recomand să schimbați banii în orașul dumneavoastră înainte de a pleca pentru a evita comisioanele mari.

În orice caz, nu este necesar să călătoriți cu mulți bani lichizi, deoarece cardurile de credit sunt utilizate pe scară largă în capitală și puteți plăti cu ele în majoritatea instituțiilor.

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este faptul că, datorită climatului tropical, este plin de țânțari, iar dacă nu sunteți obișnuiți cu ei, pot fi puțin enervanți, așa că este important să aveți la dumneavoastră un bun repelent.

Ghidul San Juan: Ziua 1

Cadou FREETOUR San Juan: Vă recomand să faceți un tur gratuit al orașului San Juan în prima zi, pentru a vă face o idee despre oraș și pentru a-i cunoaște istoria și cultura. Bucurați-vă de acest oraș frumos!
Rezervați aici turul GRATUIT al orașului San Juan.

Prima zi în acest oraș frumos este pentru a cunoaște cele mai emblematice locuri din capitala Puerto Rico pe care nu trebuie să le ratați dacă vizitați acest loc.

Fortul San Felipe del Morro

fuerte-del-morro

Astăzi, principala atracție turistică a orașului San Juan, acest castel impunător întâmpină toate navele care intră în golf.

Această maiestuoasă fortăreață de piatră a fost construită de coloniștii spanioli pentru a se apăra împotriva atacurilor venite dinspre mare, iar acum este inclusă în Patrimoniul Mondial și primește milioane de turiști în fiecare an.

Programul de funcționare este între orele 9:00 și 18:00, iar taxa de intrare este de 5$.

De asemenea, adăpostește și farul care ghida navele, ceea ce reprezintă o notă finală perfectă pentru această vizită.

Cimitirul Santa María Magdalena de Pazzi

Cementerio-Santa-María-Magdalena-de-Pazzi

Acest cimitir marin de mare stil și vechime, situat foarte aproape de Fortul Morro, trece uneori neobservat, deoarece este situat atât de aproape de bijuteria turistică a orașului, dar merită cu siguranță o vizită.

Situat la marginea mării și pe câmpul cu iarbă care precede fortul, un loc de o atracție uimitoare.

Sculpturi de îngeri în care marmura este protagonista. Politicieni, artiști, scriitori și pictori celebri își găsesc aici odihna. Chiar și un spaniol, poetul spaniol al Generației din '27, Pedro Salinas, a ales acest loc.

Paseo del Morro

paseo-del-morro

Această promenadă se întinde de-a lungul întregii zone de plajă, de la Fortăreața Morro până la Old San Juan.

Este ideal pentru plimbări, cu priveliștile sale de pe coastă, și vă puteți bucura, de asemenea, de diverse monumente și locuri de interes din oraș.

De exemplu, Bateria Santa Elena, sau casa populară cu fațada sa roz, cunoscută sub numele de Corpul de Gardă al Bastionului Santa Elena, și încheiați urcând pe Bastionul San Agustín, cu priveliștile sale care îți taie respirația.

Vechiul San Juan

san-juan-puerto-rico-en-3-dias

Cel mai popular pentru localnici și turiști deopotrivă. Este unul dintre cele mai vechi orașe din Lumea Nouă, cunoscut sub numele de oraș cu ziduri.

Acest lucru se datorează faptului că este înconjurată de ziduri și structuri de apărare impunătoare, caracterizată de străzi înguste cu pavele albastre și clădiri coloniale impresionante din secolul al XVI-lea. Excelent pentru a cunoaște San Juan!

Plazas del Viejo San Juan

Acest cartier se remarcă prin străzile și piețele sale pline de viață, unde trebuie neapărat să vă plimbați pentru a absorbi cultura magică a acestui oraș.

plaza-de-san-juan

Mai presus de toate, trebuie să vizitați cele mai populare piețe, dintre care unele sunt puncte de întâlnire pentru locuitorii din San Juan. Cele mai populare dintre ele, cunoscute sub numele de Plaza de Armas, Plaza de San José sau Plaza de Colón, ies în evidență.

Întregul cartier a fost declarat patrimoniu mondial pentru frumusețea sa incomparabilă.

Este un loc minunat pentru a încheia ziua, deoarece veți găsi numeroase localuri.

Ghidul orașului San Juan: Ziua 2

În cea de-a doua zi veți descoperi cealaltă față a capitalei, cele mai turistice și emblematice locuri pe care orașul le are de oferit și pe care nu le-ați vizitat încă.

Castelul San Cristóbal

Cea mai mare fortificație construită de spanioli în Lumea Nouă, construită în 1783.

CastilloDeSanCristobal

Mai mult, chiar și după ce și-a pierdut o parte din apărarea exterioară din cauza demolării unor segmente de ziduri pentru a face loc dezvoltării orașului, San Cristobal este cea mai mare fortificație europeană din America.

Această dimensiune mare se datorează ambiției de a preveni atacul piraților și corsarilor.

Intrarea la această fortăreață este inclusă în Fortaleza del Morro, deoarece au o intrare comună. Un castel de descoperit!

Peña Beach

playa-san-juan

Nu puteți pleca din San Juan fără să vizitați una dintre plajele sale. Aceasta este o plajă naturală, ușor accesibilă și foarte aproape de Castelul San Cristóbal.

Pe măsură ce coborâți treptele, vă puteți bucura de tonurile albastre ale apelor sale, care contrastează cu culoarea brun-roșiatică a rocilor de pe mal.

Departe de agitația orașului, unde nu se aude decât sunetul valurilor care se izbesc de stânci - o adevărată bijuterie!

Barrio La Perla de San Juan

Acest cartier este unul dintre cele mai umile din vechiul San Juan, cu străzile sale viu colorate.

BarrioLaPerla

Situat chiar la marginea zidului vechi al orașului, locuitorii săi au luptat pentru dreptul lor de a-și păstra locuințele umile aici, în ciuda eforturilor de a-l transforma în ceva mult mai turistic.

Aici a fost filmată piesa Despacito, videoclipul celui mai difuzat cântec al momentului, pentru că aici îți intră ritmul în vene.

Museum of the Americas

Un muzeu spectaculos care prezintă istoria și obiceiurile oamenilor din trecut.

MuseoDeLasAmericas

Un loc foarte recomandat pentru a cunoaște cultura și istoria orașului, o vizită indiscutabil esențială.

Programul de funcționare este de marți până vineri de la 9:00 la 12:00 și de la 13:00 la 16:00, iar sâmbăta și duminica de la 12:00 la 17:00. Taxa de intrare este de 6$.

Casa Blanca de San Juan

casa-blanca-san-juan

Construită ca reședință a lui Juan Ponce de Leon, primul guvernator și fondator al orașului, dar acesta nu a locuit niciodată acolo, deși familia sa a locuit.

Fortăreața Morro a înlocuit acest loc ca reședință a acestui guvernator.

Casa Blanca este folosită în prezent ca muzeu care găzduiește obiecte tipice din secolele al XVI-lea, al XVII-lea și al XVIII-lea.

Ghidul orașului San Juan: Ziua 3

Ultima zi este cea în care trebuie să profitați la maximum, vizitând locurile pe care nu le-ați descoperit încă și pe care nu le puteți rata în acest minunat tur al orașului.

Pădurea Națională El Yunque

Situat la 40 de minute de portul San Juan, acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai vizitate locuri de pe insulă, atât de turiști, cât și de localnici.

ElYunqueParqueNacional

Este singura pădure tropicală din sistemul național de păduri al Statelor Unite, cunoscută și populară pentru că este unul dintre cele mai ploioase locuri din lume.

Cu peisaje frumoase, înconjurat de natură și faună, un loc perfect pentru a te pierde și a te bucura de acest mediu minunat.

Catedrala San Juan Bautista

CathedralSanJuanBautista

Construită în 1521, a fost distrusă de o furtună și reconstruită în 1529, situată pe Calle del Cristo.

Această catedrală a fost numită bazilică minoră de către Papa Paul al VI-lea.

Acesta conține rămășițele conchistadorului Juan Ponce de León, numeroase relicve ale podoabelor și veșmintelor purtate de Papa Ioan Paul al II-lea atunci când a vizitat Puerto Rico în 1984.

Intrarea în interiorul său este gratuită.

Capitolio

CapitolioSANJUAN

Această clădire reprezintă puterea legislativă și este una dintre cele mai mari structuri de pe insulă.

Această clădire cu trei etaje este realizată din beton și oțel, cu fațade acoperite cu marmură, o clădire impunătoare și maiestuoasă.

Printre bolțile sale, puteți găsi mozaicuri alegorice la evenimente istorice din Puerto Rico, cum ar fi descoperirea, colonizarea sau abolirea sclaviei.

Capilla del Cristo

CapillaDelCristoSanJuan

Își datorează numele și locația unei povești ciudate care a început cu un accident în timpul curselor de cai organizate în onoarea apostolului Sfântul Iacob în 1753.

Unul dintre jochei nu a reușit să își oprească calul și a căzut de pe stâncă, astfel că pentru a evita acest tip de accident în această zonă a fost construită această capelă în cinstea lui Hristos al Sănătății.

În ciuda dimensiunilor sale mici, este o vizită esențială atunci când călătoriți în San Juan.

Paso de la Princesa

Această stradă mare, cu promenadă și grădini, a fost construită în 1854.

PaseoDeLaprincesa

Este un loc plin de viață, cu numeroase activități organizate la sfârșit de săptămână și numeroase magazine cu mâncare și dulciuri tipice orașului, băuturi și artizanat local.

Este un loc ideal pentru a te plimba și a te cufunda în cultura și atmosfera orașului și a oamenilor săi. O plimbare esențială pentru a cunoaște adevăratul San Juan , încheind astfel această excursie prin oraș într-un mod minunat.

În concluzie, capitala Puerto Rico este o destinație ideală, pentru a te implica în cultura oamenilor săi, cu peisaje și povești spectaculoase, odată ce vizitezi San Juan o bucățică din inima ta va rămâne în această parte a insulei, fiind cel mai cosmopolit oraș, o bijuterie a Caraibelor!

Cele mai vizualizate pagini