Sidney în 3 zile Sydney Ghid complet de călătorie în trei zile

Cel mai cunoscut oraș din Australia, visat de mii de călători și vizitat de milioane de turiști în fiecare an, în căutare de plaje deosebite, locuri naturale magice și o cultură vibrantă. Este un oraș ideal pentru a cunoaște timp de 3 zile intense.

sidney-en-3-dias

Ce să vezi în Sydney în 3 zile

Pentru a vă deplasa în Sydney vă recomand să folosiți transportul public, deși este scump. Legăturile sunt excelente, conectând cele mai importante locuri între ele. Cea mai utilizată este autobuzul, deoarece este cea mai completă rețea.

Ghid turistic Sydney: Ziua 1

În prima zi vom vedea unele dintre cele mai importante clădiri și locuri din Sydney, multe dintre ele cunoscute în întreaga lume.

Grădina zoologică Taronga

Taronga-Zoo

Începeți ziua la unul dintre cele mai vizitate locuri din Sydney , populara Grădină zoologică Taronga.

O vizită fascinantă pentru a vedea aproape 3000 de specii de animale indigene, de la gorile și tigri la canguri și koala, animale foarte caracteristice țării.

Taxa de intrare este de 20 de euro și include o vizită la grădina zoologică și transportul cu barca până la clădirea care o găzduiește.

Este considerată una dintre cele mai bune grădini zoologice din lume, cu condiții mai bune pentru animale și un tur fascinant pentru vizitatori.

Opera din Sydney

Casa-de-la-Opera-de-Sidney

Aflată în patrimoniul mondial din 2007, este una dintre cele mai faimoase clădiri din Sydney , un simbol iconic al orizontului orașului.

Cel mai caracteristic loc din portul orașului, culoarea sa albă și arhitectura originală îl fac unic și cunoscut în întreaga lume.

Vă puteți bucura de un tur ghidat în interiorul monumentului, pentru a cunoaște mecanismele interne și a vizita culisele, un must!

Grădinile Botanice

Jardines-Botanicos

Aceste grădini populare, situate lângă Opera din Sydney, sunt locul perfect pentru a vă bucura de spațiile verzi ale orașului , o plimbare plăcută, înconjurată în permanență de un mediu natural.

Un loc uimitor și original, pentru că are o priveliște fascinantă asupra marilor zgârie-nori din jur, oferind o imagine unică vizitatorilor săi.

De asemenea, are și o funcție educațională, deoarece găzduiește Herbarul Național NSW, unde puteți afla mai multe despre plantele din zonă.

Fapt important! De asemenea, este cunoscut pentru colonia mare de lilieci care locuiesc în aceste grădini, în timpul zilei este ușor să-i găsești atârnând de un copac mare, așteptând ca noaptea să înceapă să zboare deasupra orașului.

Sydney Harbour Bridge

Puente-de-la-bahia-de-Sidney

Acest celebru pod traversează portul, făcând legătura între districtul financiar și zona rezidențială și comercială de pe malul mării din Sydney, unul dintre simbolurile orașului , o parte esențială a orizontului!

Cunoscut sub numele de Sydney Harbour Bridge, arhitectura sa este o minune, cu forma sa caracteristică arcuită.

Nu poți părăsi orașul fără să-l traversezi, o poți face cu bicicleta, cu mașina și pe jos, dar îl poți traversa și într-un mod diferit și special, potrivit doar pentru cei curajoși!

Și dacă îți spun că poți urca pe pod? Puteți lua parte la una dintre cele mai populare ascensiuni ale arcului, cunoscută sub numele de Bridge Climb, un tur de trei ore de mers pe jos până în cea mai înaltă parte a arcului, priveliștile sunt fascinante, iar experiența este o aventură.

Observatory Hill Park

Observatorio-Hill-Park

Un loc popular atât pentru localnici, cât și pentru vizitatori, Observatory Hill Park oferă gratuit priveliști panoramice incredibile ale portului Sydney și ale podului Harbour Bridge .

Amplasat în centrul orașului, unul dintre obiectivele turistice de neratat ale zilei. Bucurați-vă de apusul de soare în acest loc este minunat, contemplați jocul uimitor de culori care luminează clădirile orașului.

Ghid turistic Sydney: Ziua 2

A doua zi în oraș este dedicată vizitării celor mai uimitoare zone naturale din Australia, în apropiere de Sydney.

Parcul Național Regal

Royal-National-Park

Începeți ziua îndreptându-vă spre sud din centrul orașului Sydney, una dintre pietrele ascunse ale orașului .

Între orașele Sydney și Wollongong se află Parcul Național Regal, care se mândrește cu plaje excelente pentru surfing, ochiuri de apă potrivite pentru familii și plimbări scurte și lungi - un must-see, frumusețea naturală a orașului Sydney!

Puteți face drumeții până la priveliștile fascinante din vârful stâncilor, vă puteți plimba de-a lungul plajei sale paradisiace, puteți închiria o bicicletă sau vă puteți plimba cu barca pe apă. Profitați din plin de ea, este o adevărată comoară.

Această vizită vă va ocupa întreaga dimineață, pentru că odată ajunși în acest loc magic și plin de farmec nu veți dori să plecați fără să vă bucurați din plin de el.

Bondi Beach

Bondi-Beach

O întindere emblematică de nisip fin și valuri uimitoare, ideală pentru surfing și una dintre cele mai renumite destinații de plajă din lume .

Bondi Beach se află la 30 de minute cu trenul și cu autobuzul de Town Hall Station și oferă vizitatorilor o mostră din cultura de plajă relaxată specifică Australiei.

Practicați câteva sporturi nautice, plimbați-vă pe nisipul său fin și puteți merge chiar la observarea balenelor, unul dintre cele mai mitice locuri pentru observarea acestor animale mari.

Această vizită vă va lua aproape toată după-amiaza, aproape toată, plajele Australiei sunt o mare atracție pentru cei care le vizitează, scufundați-vă liniștiți în apele lor și bucurați-vă de fiecare colțișor al lor.

Bondi to Coogee Coastal Walk

Paseo-costero-desde-Bondi-a-Coogee

Bondi to Coogee Walk este o plimbare de coastă populară care oferă priveliști frumoase de coastă, plaje primitoare și cafenele pentru a vă reîncărca bateriile după efort - ocazia perfectă de a face ceea ce fac localnicii!

Are o lungime de șase kilometri și durează aproximativ două ore într-un ritm bun, dar de ce să nu întrerupeți traseul cu o cafea relaxantă sau să terminați cu o baie la Coogee Beach?

Cimitirul Waverley

Cementerio-de-Waverley

Plimbarea trece prin unul dintre cele mai pitorești cimitire din lume , Cimitirul Waverley, unde se află mormintele unor australieni celebri, precum Henry Lawson, unul dintre cei mai cunoscuți poeți australieni, scriitoarea Dorothea Mackellar și cei căzuți în Primul și Al Doilea Război Mondial, unde au fost filmate chiar și multe filme!

Datorită amplasării sale pe vârful stâncilor Brote și a numeroaselor monumente victoriene, este considerat unul dintre cele mai frumoase cimitire din lume, iar priveliștile panoramice sunt minunate.

Coogee Beach

Coogee-Beach

Încheiați ziua încheind acest traseu de coastă la populara Coogee Beach, o destinație populară pentru localnici. Bucurați-vă de apusul soarelui pe această plajă frumoasă, jocul de culori din acest moment al zilei face din ea o experiență unică.

Profitați de ocazia de a bea un pahar în numeroasele baruri și restaurante, viața de noapte din zonă este minunată.

Ghid turistic Sydney: Ziua 3

Sydney are încă multe de oferit, așa că a treia zi este dedicată cunoașterii unora dintre cele mai populare cartiere, precum și a unora dintre cele mai importante muzee ale orașului.

Art Gallery of New South Wales

Art-Gallery-of-New-South-Wales

Începeți prin a vizita unul dintre cele mai populare muzee de artă din Australia , situat într-un parc frumos cu vedere la portul Sydney, la doar 10 minute de mers pe jos de oraș.

Bucurați-vă de o colecție vastă de artă australiană, inclusiv una dintre cele mai mari galerii de artă aborigenă din țară, alături de maeștri europeni, comori asiatice și artă contemporană locală și internațională - un tur foarte cuprinzător și interesant!

Zilnic sunt disponibile tururi ghidate gratuite în diferite limbi.

Hyde Park

Hyde-Park

Hyde Park este cel mai vechi parc din Australia și unul dintre cele mai cunoscute. Cu puțin peste 16 hectare de spațiu deschis în inima centrului orașului Sydney.

Mai multe monumente stau de pază în Hyde Park North, dintre care cel mai important este Fântâna Archibald, un Apollo din bronz înconjurat de capete de cai, delfini și broaște țestoase.

Dacă sunteți pasionați de istorie, vă recomand să vă îndreptați spre Hyde Park South, unde veți găsi Monumentul Anzac și Bazinul de Reflecție, printre alte monumente și statui - un loc obligatoriu pe traseul dumneavoastră pentru o zi!

Piața de pește

Mercado-del-pescado

În ciuda faptului că este situată puțin în afara centrului, este unul dintre cele mai vizitate locuri pe tot parcursul anului , perfect pentru a degusta pește proaspăt, atât de important în gastronomia din Sydney.

Una dintre cele mai renumite piețe de pește din lume, nu numai că puteți cumpăra o mare varietate de fructe de mare și pește, dar puteți gusta și mâncăruri rafinate pregătite cu aceste produse proaspete de bucătari talentați. Bucurați-vă de atmosferă, un loc minunat pentru a mânca!

Cartierul chinezesc din Sydney

Chinatown-de-Sydney

Vizitarea Cartierului chinezesc din Sydney poate fi o experiență interesantă și plină de satisfacții pentru orice turist. În acest cartier puteți găsi unele dintre cele mai bune culturi chinezești. Acestea oferă unele dintre cele mai bune festivaluri, cumpărături, istorie și chiar mâncare.

Este un loc perfect pentru a vă plimba pe îndelete, pentru a vă bucura de micile tarabe, de mâncare și de atmosfera vibrantă a numeroaselor piețe.

Sydney Tower Eye

Sydney-Tower-Eye

Încheiați ziua la cel mai înalt punct de deasupra orașului Sydney pentru priveliști uluitoare de 360 de grade ale frumosului oraș port.

De la plajele aurii până la îndepărtații Blue Mountains, priveliștile vă vor uimi. Un punct de reper al orizontului orașului, privitul apusului de soare de aici este modul perfect de a spune la revedere acestui loc.

Sfaturi pentru un tur de 3 zile în Sydney

Este important ca înainte de a călători să cunoașteți câteva sfaturi utile înainte de a începe turul acestui oraș fascinant.

Moneda folosită în Sydney este dolarul australian , majoritatea unităților permit plata cu cardul de credit, dar vă recomand să aveți la dumneavoastră numerar pentru orice situație neprevăzută.

Pentru a călători în Australia este necesar să obțineți o viză, acest document este necesar odată ce ajungeți la aeroportul din orașul Sydney, procesul de obținere a acesteia este simplu, deși vă recomand să o faceți cu suficient timp înainte.

Vești bune! Vremea din Sydney este plăcută în majoritatea perioadelor din an, așa că orice perioadă a anului este un moment bun pentru a călători în acest oraș vibrant.

Cele mai vizualizate pagini