Singapore în 3 zile Ghid cu tot ce să vezi Singapore în trei zile

Descoperiți Singapore este o țară mai mult decât tânără și cu o creștere enormă. O țară care îmbină culturile într-o armonie aproape extremă și o viziune futuristă care vă va face să regândiți multe lucruri despre propria țară. Pur și simplu nu mai avem cuvinte pentru a descrie ceea ce am trăit aici, așa că vă invităm rapid să citiți și să vă planificați o excursie de 3 zile în Singapore.

singapur-en-tres-dias

Este suficient să călătorești până la Sigapur în 3 zile?

Răspunsul este da, 3 zile sunt suficiente pentru a cunoaște Singapore, poate că este întotdeauna bine să ai o zi în plus pentru a nu te grăbi și pentru a putea descoperi mult mai multe despre cultură. Dar Singapore în 3 zile este suficient.

Ce să vezi în Singapore în trei zile

Acest ghid a fost elaborat pe baza așteptărilor noastre și a lucrurilor pe care am vrut să le vedem și, deși Singapore este o țară destul de tânără în comparație cu altele, ne-am axat mai mult pe contraste decât pe cele coloniale. Adică, ne-am uitat mai degrabă la arhitectura futuristă în contrast cu templele, decât la tribunal.

Cadou FREETOUR Singapore: Am uitat, este esențial ca în timpul călătoriei tale să angajezi unul dintre fantasticele Free Tours pe care le oferă Singapore. Vizite fantastice cu un ghid expert în oraș. Acestea oferă mai multe, astfel încât să puteți alege pe cel care vă interesează cel mai mult. Rezervați aici turul GRATUIT al orașului Singapore.

Turul Singapore: Ziua 1

Ne vom concentra pe contraste și pe Chinatown. Vom vedea niște lucruri uimitoare. Așa că pregătiți-vă, pentru că prima zi în Singapore începe în forță.

Moscheea Sultan

În Kampong Glam se află frumoasa moschee Sultan. Un loc care, fără îndoială, ne-a lăsat fermecați. Veți recunoaște această moschee, nu numai pentru palmierii care o înconjoară, ci și pentru cupola sa aurită impunătoare.
Mezquita-del-Sultan

Intrarea în moschee este gratuită și este deschisă de sâmbătă până joi, de la 10.00 la 12.00 și de la 14.00 la 16.00. Iar vinerea, de la 14:00 la 16:00. Bineînțeles, accesul este limitat la exterior, interiorul fiind rezervat celor religioși. Astfel, deși nu am putut intra, am putut să-i admirăm măreția din exterior.

Haji Lane St.

Foarte aproape de moschee se află una dintre cele mai renumite străzi din Singapore pentru arta stradală incredibilă. Aceasta este zona în care își petrec timpul tinerii din Singapore, așa că, dacă nu v-ați bucurat deja de o cafea și de o gustare, vă puteți opri pentru a vă reîncărca bateriile și a admira împrejurimile.
Haji-Lane-St

Cartierul chinezesc

Aproape ca o regulă generală, dacă un oraș are un cartier chinezesc, este aproape obligatoriu să îl vizitezi. Iar Singapore nu face excepție de la regulă, Chinatown este un cartier frumos, cu o mulțime de locuri în care puteți savura mâncăruri foarte gustoase și servi o 'cofi' autentică, cafeaua tradițională din Singapore.
chinatown


Acest cartier modest este alcătuit din magazine de suveniruri, case tradiționale și Templul Relicvelor dinților lui Buddha.

Buddha Tooth Relicic Temple

Acest templu budist, inspirat de dinastia Tang, a fost construit în 2007. Pentru că întotdeauna te aștepți să vezi lucruri vechi de milenii și milenii, dar nu este cazul. Templul este situat în incredibilul Chinatown. În interiorul templului puteți vedea nenumărate figuri de Buddha și relicva dintelui lui Buddha. Stupa care conține dintele lui Buddha este construită din aproximativ 400 kg de aur.

Buddha-Tooth-Relic-Temple

Puteți vizita acest minunat templu în fiecare zi între orele 7.00 și 19.00, iar intrarea este gratuită.

Templul Thian Hock Keng

În apropiere, templul dedicat lui Mazu, zeița mării, este cel mai vechi templu chinezesc din Singapore. Numit și Templul Fericirii Cerești, a fost construit în 1839 cu sprijinul unor membri proeminenți ai comunității Hokkien. Templul are o arhitectură tradițională din sudul Chinei. Puteți vedea sculpturi de dragoni și zeități care vă vor lăsa fără cuvinte.

Templul Sri Mariamman

Sri-Mariamman-Temple-2

Tot în Chinatown se află și cel mai vechi templu hindus din Singapore, care datează din 1827 și este unul dintre cele mai vizitate de turiștii din întreaga lume.
Templul Sri Mariamman este dedicat zeiței Mariamman, vindecătoarea de boli. Înăuntru veți vedea un turn numit: gopuram, este atât de impresionant și plin de statui care recreează scene, încât vă va lăsa aproape fără cuvinte.

În interiorul templului, dacă doriți să faceți fotografii, va trebui să plătiți o contribuție de aproximativ 5 dolari SGD și, bineînțeles, să vă descălțați și să vă îmbrăcați corespunzător.

Marina Bay

Marina-Bay

Sunteți gata să vizitați cea mai faimoasă parte a orașului? Bine ați venit la Marina Bay, aici se află cele mai luxoase hoteluri, cazinoul și chiar și locul de desfășurare a curselor de Formula 1. În fiecare seară, între orele 20:00 și 21:30, puteți vedea spectacolul audiovizual proiectat pe un ecran de apă creat de fântâni puternice, un lucru pe care nu trebuie să ratați ocazia de a-l vedea. Locul de desfășurare se află în fața hotelului Marina Bay Sands.

Parcul Merlion

Parque-de-Merlion

Un alt punct de atracție din Singapore este faimoasa statuie Mermaid Lion, așa cum ne place să o numim. Ei bine, această statuie jumătate leu, jumătate pește este ceva ce puteți vedea în Singapore în timp ce vă plimbați prin zona Marina Bay și prin Garden Rhapsody. Acest loc este o ocazie excelentă pentru a vă odihni și poate pentru a vă răcori.

Rapsodie în grădină

Garden-Rhapsody-2

Ei bine, a venit timpul să plătim niște taxe de intrare și înțelegem că nu toată lumea vrea să o facă. De aceea, vă lăsăm întotdeauna locuri care sunt complet libere și locuri care nu sunt. Garden Rhapsody este unul dintre locurile mega-spectaculoase din Singapore.
Ocupând o suprafață de 100 de hectare, Gardens by the Bay este un plămân futurist, iar acest lucru îl veți înțelege când veți vedea exact unde se află.

Deschis în 2012, acesta prezintă sute de specii de plante în cupola de flori, care este o seră. De asemenea, are o pădure de nori, unde alte specii se găsesc în condiții climatice diferite pentru a-și face viața posibilă.
Taxa de intrare este de aproximativ 28 SGD (noi estimăm aproximativ 16 euro) și merită.

OCBC SKYWAY

O pasarelă înaltă de 22 de metri, de unde puteți admira priveliștea panoramică a grădinilor, a Golfului Marina și a altor zone. Ne-a plăcut foarte mult această plimbare. 100% recomandabil.
Prețul este de 8 SGD pentru adulți și de 5 SGD pentru copii și merită cu adevărat.

garden-by-the-bayGarden-Rhapsody

Călătorie în Singapore: Ziua 2

Astăzi este ziua Little India și alte câteva lucruri care vă vor plăcea.

Muzeul de Artă și Știință

Întorcându-ne în zona Marina Bay, vom vedea ultimul lucru care ne-a mai rămas, Muzeul de Artă și Știință, care se află într-o clădire frumoasă în formă de floare de lotus.
Aici puteți vedea diferite expoziții, cum ar fi Future World, iar taxa de intrare depinde de numărul de expoziții pe care doriți să le vedeți.
ArtScience-Museum


Dacă aveți timp și bani, vi-l recomandăm. Dar dacă nu, este ceva ce puteți lăsa pentru mai târziu sau nu mergeți deloc.

Little India

Little-India

Unul dintre cele mai impresionante lucruri despre Little India este cartierul în sine, plimbarea pe străzi, fotografiile și energia pe care o simți sunt neprețuite. Aproape că ne-am simțit ca și cum ne-am plimba chiar în Bombay, înconjurați de culori, magazine, piețe și locuri la fel de unice ca cele despre care vă vom povesti mai jos.

Casa Tang Teng Niah

Această frumoasă căsuță este situată în inima Micii Indii, a aparținut unui negustor chinez numit Tag Teng Niah, combinația de culori, detaliile arhitecturii sale o fac unică și singulară.

Tang-Teng-Niah-House

Nu se poate intra în casă, dar este totuși un loc frumos pe unde să treci, să te uiți în jur și să faci câteva fotografii frumoase.

Templul Sri Veeramakaliamman

Sri-Veeramakaliamman-Temple

Credem că vizitarea acestui templu a fost una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe pe care le-am avut. Acest templu a fost construit în 1881 și trebuie neapărat văzut.

Plimbare cu barca pe râul Singapore

Urmând New Bridge Road, puteți traversa podul peste râul Singapore. Este, de asemenea, locul perfect pentru o plimbare cu barca. Pentru aproximativ 25 de dolari SGD, vă puteți urca pe una dintre bărci și vă puteți plimba cu barca pe râul Singapore. Este într-adevăr o experiență foarte frumoasă de făcut. Bărcile pleacă la fiecare 40 de minute și, sincer, ne-a plăcut foarte mult.

Călătorie în Singapore: Ziua 3

Vă vom oferi două opțiuni. Prima opțiune, dacă călătoriți singur sau în cuplu, este cea pe care v-o recomandăm, iar cea de-a doua, dacă călătoriți cu copii... Sunt sigur că vă puteți imagina deja ce este...

Opțiunea 1: Insula Sentosa

Pentru ultima zi am rezervat cea mai bună. O zi întreagă pe insula Sentosa. Această insulă este legată de Singapore. Petrecerea unei zile aici merită din plin.

Insula Sentosa
Pe hartă veți găsi locurile pe care le-am vizitat. Am stat câteva ore pe fiecare plajă. Noi am fost acolo în timpul săptămânii, așa că, dacă mergeți ca noi, plaja este numai a voastră. Dar știm că în timpul weekend-urilor este puțin aglomerat.

Isla-sentosa-1

Pe insulă se află, de asemenea, parcul de distracții Universal Studios. Noi nu am avut timp să intrăm, dar dacă sunteți mai interesați de acest plan decât să vă relaxați pe plajă, este o alternativă excelentă.
Isla-sentosa-2

De aici puteți rezerva o excursie de o zi la Sentosa pentru numai 47 €. Acesta include mai multe activități distractive, cum ar fi o vizită la acvariu.

Opțiunea 2: Parcuri tematice.

Vizitați unul dintre parcurile tematice din Singapore.
Disneyland Singapore: Cel mai nou dintre parcurile tematice Disney. Un succes sigur.

Universal Studios Singapore: Acest fantastic parc de distracții este situat în Sentosa. Una dintre cele mai moderne din lume.
Rezervați o excursie de o zi la Universal Studios din Santosa pentru numai 52 de euro. Include transferuri la hotel și intrarea în parc.

Concluzii: Singapore în 3 zile, descoperirea Asiei de Sud-Est
Această călătorie a fost poarta de intrare pentru a vizita mai mult din această cultură și, fără îndoială, pentru a ieși din mediul turistic și a pleca în căutarea aventurii. Sperăm că v-ați bucurat de ea la fel de mult sau chiar mai mult decât ne-am bucurat noi.

Ați luat deja avionul spre Singapore?

Știi deja ce să vezi în Singapore, ți-am arătat și cele mai bune hoteluri... Acum avem nevoie de recomandarea noastră pentru zborul dumneavoastră. Dacă încă nu v-ați rezervat zborul sau doriți să știți cât vă costă un zbor către Singapore, vă sfătuim să folosiți cel mai bun motor de căutare de zboruri. Puteți căuta chiar aici și să vă găsiți zborul.

Singapore în 3 zile PDF

Descărcați ghidul de călătorie Singapore în 3 zile PDF pentru a-l putea urmări în timpul călătoriei.

Utilizatorii care au vizionat ghidul nostru Singapore în 3 zile au fost interesați și de:

Cele mai vizualizate pagini