Ce este mai bine să vizitați Tenerife sau Lanzarote?

Nu există nicio îndoială că Insulele Norocoase sunt o alegere excelentă pentru o vacanță, pentru că veți avea parte de o experiență unică în paradis. Cu toate acestea, poate fi dificil să alegi dacă să vizitezi Tenerife sau Lanzarote , mai ales că ambele sunt paradisuri fantastice, dar dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, probabil că vei dori să optezi pentru una singură dintre aceste insule.

Așadar, astăzi vom vorbi despre tot ceea ce trebuie să știți pentru a decide pe care dintre ele să o vizitați. În orice caz, dacă nu știi care este cea mai bună opțiune de luat în considerare, te invit să citești mai departe, pentru că aici vei găsi câteva sfaturi practice pentru a alege o insulă sau alta ca viitoare destinație turistică.

Motive pentru a vizita Tenerife

Tenerife

Tenerife se remarcă prin faptul că este cea mai mare dintre Insulele Canare din Spania , și veți avea multe de făcut acolo. Există multe motive pentru care ați putea alege această insulă pentru o escapadă rapidă, printre care se numără:

 • Puteți găsi o mulțime de atracții turistice de vizitat, dar acest lucru poate fi un dezavantaj dacă aveți puțin timp la dispoziție, deoarece se recomandă o călătorie de cel puțin o săptămână.
 • Veți găsi trasee variate și ușoare, cu vulcani și păduri de lauri, care vă vor oferi o experiență cu adevărat unică.
 • Veți găsi o mare varietate de plaje și piscine naturale pe toată insula pentru a vă bucura de o experiență unică și relaxantă.
 • Vă puteți bucura de o gamă largă de stațiuni, ceea ce o face o destinație ideală dacă doriți să vizitați această insulă cu copii. Acest lucru îl face o opțiune excelentă atunci când vizitați insula.
 • Aceasta este insula pe care veți găsi cea mai mare ofertă de agrement din toate Insulele Canare.
 • Dacă vă place să petreceți, aceasta este una dintre cele mai bune insule pe care le puteți găsi și vă puteți bucura de o atmosferă foarte animată. În plus, pentru petrecerea timpului liber, această insulă va fi, de asemenea, o opțiune mai bună.

Ce părere aveți? Dacă v-ați hotărât pentru Tenerife, puteți consulta ghidul nostru Tenerife în 3 zile pentru a nu pierde nimic.

Motive pentru a vizita Lanzarote

Lanzarote

În schimb, aceasta este o insulă mai mică, care vă va oferi o climă caldă pe tot parcursul anului, cu plaje și peisaje vulcanice pur și simplu unice. Printre motivele pentru a vizita această insulă se numără:

 • Aceasta este o insulă mică și ușor de parcurs, ceea ce o face o destinație turistică ideală dacă aveți puțin timp la dispoziție pentru a o vizita.
 • Veți găsi trasee între vulcani care sunt ușor de vizitat cu familia dumneavoastră.
 • Plajele sunt foarte liniștite și paradisiace, ceea ce vă permite să aveți parte de o experiență minunată, mai ales dacă vizitați coasta La Graciosa.
 • Veți găsi o gamă bună de stațiuni pentru familii.
 • Vă puteți bucura de o bună varietate de activități și parcuri tematice, deși această ofertă este mai limitată decât în Tenerife.
 • În ceea ce privește plajele, aceasta oferă o experiență mai bună, mai ales dacă vizitați La Graciosa, pentru că veți avea parte de o experiență cu adevărat unică.
 • În cazul în care nu aveți mult timp la dispoziție, această insulă va fi mult mai ușor de parcurs, ceea ce o face ideală dacă doriți să faceți o escapadă rapidă.

Lanzarote este minunată, nu-i așa? Dacă în cele din urmă credeți că Lanzarote este cea mai bună opțiune pentru călătoria dumneavoastră, puteți consulta ghidul nostru despre Tenerife în 3 zile și nu veți rata nimic.

Concluzie: Vizitați Tenerife sau Lanzarote

 • Dacă aveți suficient timp la dispoziție, Lanzarote va fi, fără îndoială, o opțiune excelentă, pentru că veți găsi o gamă largă de atracții turistice.
 • Va fi, de asemenea, o opțiune excelentă dacă doriți să vă bucurați de o atmosferă mai petrecăreață, unde vă puteți bucura de o experiență deosebită.
 • Pentru sejururi mai scurte, Lanzarote poate fi o soluție excelentă, deoarece este mai ușor de parcurs datorită dimensiunilor sale mai mici.
 • De asemenea, va fi o destinație excelentă pentru cei care călătoresc cu copii, pentru că veți găsi un mediu mult mai liniștit și unde cei mici vor putea face mai ușor tururile.

Cele mai vizualizate pagini