Zurich în 3 zile Ghid pentru o escapadă de 3 zile la Zurich

Zurich este cel mai populat și cel mai activ oraș din punct de vedere economic din Elveția. Este sediul principalelor bănci din lume și este considerat cel mai scump oraș din Europa , dar salariile sale sunt și cele mai mari (5.000 de euro pe lună). Zurich este unul dintre cele mai puțin poluate orașe din lume.
Zurich este un oraș fermecător, unde vă puteți bucura de monumente minunate, piețe, grădini, dacă sunteți interesați să călătoriți la Zurich în trei zile urmați sfaturile noastre.

zurich-en-tres-dias

Ce să vezi în Zurich în 3 zile?

V-am pregătit ghidul ideal pentru a vedea Zurich în trei zile , vom petrece într-adevăr 2 zile în Zurich, care ne vor permite să vedem cele mai emblematice și interesante monumente și locuri turistice, iar în a treia zi vom vizita Cascada Rinului, un adevărat spectacol. Cu toate acestea, există mai multe alternative pentru această a treia zi, chiar dacă nu ați avut timp să vedeți tot ceea ce vă propunem, puteți profita de ea pentru a completa restul de lucruri de văzut în Zurich .

Începem ghidul cu un cadou... și nu este un cadou obișnuit... după cum am menționat deja Zurich este cunoscut ca fiind cel mai scump oraș din Europa și vă oferim posibilitatea de a face un tur gratuit al orașului Zurich în limba spaniolă cu un ghid expert în oraș care vă va orienta și va servi ca punct de plecare pentru călătoria dumneavoastră. Rezervați turul GRATUIT al orașului Zurich

Excursie la Zurich: Ziua 1

Vechea Grădină Botanică

Există două locații diferite: una este vechea Grădină Botanică inaugurată în 1833, despre care vorbim acum, și cealaltă este grădina botanică inaugurată în 1987, despre care vom vorbi mai târziu.
Vechea Grădină Botanică se află lângă vechiul bastion 'zur Katz' din centrul orașului.

viejo-jardin-botanico-de-zurich

Grădina Botanică face parte din Institut für systematische und evolutionäre botanik. În acest scop, ea furnizează plante pentru cercetare și predare la Universitatea din Zurich, servește la conservarea plantelor pe cale de dispariție și este o zonă de recreere pentru populație.

Biserica Sfântul Petru (St. Peterskirche)

Există documente arheologice care arată că pe locul unde se află astăzi această biserică barocă, sfințită în 1706, exista deja o capelă în secolul al VIII-lea sau al IX-lea, care a fost înlocuită cu o biserică romanică în jurul anului 1000, care, la rândul ei, a fost înlocuită în jurul anului 1230 cu o clădire romanică târzie, din care au supraviețuit corul și turnul.

Iglesia-de-San-Pedro-Zurich

În timpul Reformei protestante elvețiene, această biserică a avut o mare importanță ca biserică parohială a orașului Zurich, deoarece, din 1522 și timp de douăzeci de ani, Leo Jud, un prieten apropiat al lui Ulrich Zwingli, a fost preotul ei. Biserica a fost restaurată între anii 1970 și 1975.

Lindenhofplatz

Acest loc oferă o priveliște magnifică asupra bisericii Grossmünster, a primăriei, a râului Limmat, a universității și a Institutului Federal Elvețian de Tehnologie.

Plaza-de-los-tilos-vista-de-zurich

Gara centrală din Zurich (Zürich Hauptbahnhof)

Gara centrală din Zurich este cea mai mare gară din Elveția și este un nod pentru trenurile interne și pentru trenurile din țările limitrofe Elveției (Germania, Italia, Franța și Austria).

estacion-central-de-zurich

Sub conducerea arhitectului Gustav Albert Wegmann, stația Bahnhof Zürich a fost construită în 1847 și extinsă în 1871 sub conducerea arhitectului Jakob Friedrich Wanner pentru a răspunde cererii tot mai mari de trafic.
În 1893, denumirea Bahnhof Zürich (gara din Zurich) a fost schimbată în denumirea actuală Zürich Hauptbahnhof (Gara din Zurich).
La sfârșitul anului 1970 au fost finalizate lucrările de construcție a pieței gării, Bahnhofplatz, și a pasajelor pietonale subterane.

Bulevardul Gării (Bahnhofstrasse)

Acest bulevard comercial lung de 1,4 km leagă Lacul Zurich de Gara Centrală din Zurich.

Bahnhofstrasse-bulevard

Aici sunt concentrate numeroase buticuri, magazine și magazine de ceasuri. Pe acest bulevard se află, de asemenea, Paradeplatz, unde se află centrul bancar elvețian.

Muzeul național elvețian

Clădirea muzeului în stil istoricist din 1898, proiectată de arhitectul Gustav Gull pe o peninsulă între râurile Sihl și Limmat, este unul dintre principalele puncte de interes ale orașului.

Museo-Nacional-Suizo-de-Zurich

Navele companiei Zürichsee-Schifffahrtsgesellschaft își încep călătoria dus-întors (Muzeul Național Elvețian-Wollishofen-Zürichhorn) pe Limmat, trecând prin orașul Zürich, la Muzeul Național Elvețian.

Zürichberg

Zürichberg este un deal împădurit situat la est de orașul Zürich, cu vedere spre lacul cu același nume.
Partea inferioară vestică a dealului face parte din cartierul rezidențial al orașului Zurich și, pe lângă vile mari și luxoase, hoteluri și restaurante, aici se află grădina zoologică și sediul FIFA.

Vistas-del-ZurichBerg

Partea superioară a dealului este în mare parte pădure și este o zonă de agrement populară.
Linia 6 de tramvai din Zurich, funicularul Rigiblick și trenul cu cremalieră Dolderbahn circulă de-a lungul diferitelor părți ale dealului.

Călătorie la Zurich: Ziua 2

Grossmunster

Biserica protestantă în stil romanic a fost construită pe locul unei biserici carolingiene, care, potrivit legendei, a fost construită la ordinul lui Carol cel Mare.
Această biserică este unul dintre cele mai importante locuri din istoria Reformei protestante elvețiene, promovată de Ulrich Zwingli

Biserica Fraumünster (Fraumünster kirche)

Renumită pentru vitraliile sale realizate de Marc Chagall și Augusto Giacometti, instalate în anii 1970. Face parte dintr-o veche mănăstire a cărei claustru și clădire a fost distrusă la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Fraumunster-kirche-zurich

Mănăstirea a fost fondată în 853 de regele franc de est Ludovic cel German.
În 1045, regele Henric al III-lea al Sfântului Imperiu Roman a autorizat mănăstirea să gestioneze piețele, taxele de trecere și baterea de monede, oferindu-i stareței un control economic deplin asupra orașului Zurich.
În 1234, împăratul Frederic al II-lea al Sfântului Imperiu Roman a acordat titlul de ducesă stareței, aducând astfel abația la apogeul splendorii sale, splendoare care s-a pierdut treptat în secolul al XIV-lea.
În noiembrie 1524, abația a fost dizolvată ca parte a reformei inițiate de Ulrich Zwingli, liderul Reformei protestante elvețiene.

Muzeul Rietberg (Rietberg Museum)

Situat în Rieterpark și deschis la 24 mai 1952, este format din mai multe clădiri istorice.
Specializat în expoziții de artă asiatică, africană, americană și oceanică, este singurul muzeu de artă din culturi non-europene din Elveția și al treilea muzeu ca mărime din Zurich.

Museo-Rietberg-Zurich

A început la începutul anilor 1940, când orașul Zurich a cumpărat Rieterpark. În 1949, clădirea Wesendonck Villa din parc a fost aleasă pentru a fi transformată într-un muzeu care să găzduiască colecția de artă a lui Eduard von der Heydt, un bancher de origine germană, colecționar de artă și patron al artelor.
În 1976, orașul a achiziționat Vila Schönberg, care fusese amenințată cu demolarea, și a deschis-o în 1978 ca o extensie a muzeului.

Grădina botanică (Botanischer Garten)

Aceasta este cealaltă zonă a grădinii botanice, despre care am spus în prima secțiune că va fi discutată mai târziu. Este vorba despre noul complex construit între 1972 și 1977, conform unui proiect al arhitectului peisagist Fred Eicher, în Zollikerstrasse.

jardin-botanico-zurich

Grădina Botanică face parte din Institut für systematische und evolutionäre botanik. În acest scop, ea furnizează plante pentru cercetare și predare la Universitatea din Zurich, servește la conservarea plantelor pe cale de dispariție și este o zonă de recreere pentru populație.
În 2007 a fost inaugurată o nouă clădire proiectată de arhitecții Alfred Grazioli și Adolf Krischanitz.

Grădina chinezească (Chinesischer garten)

Grădina chinezească este un cadou din partea unui oraș chinez, Kunming, care este înfrățit cu Zurich, ca mulțumire pentru asistența tehnică oferită de Zurich în dezvoltarea sistemului de alimentare cu apă potabilă și de canalizare a orașului.

Jardin-chino-de-Zurich

Inaugurarea sa oficială a avut loc în primăvara anului 1994.

Călătorie la Zurich: Ziua 3

Această zi va fi folosită pentru o excursie la Cascada Rinului. Dar există multe opțiuni de excursii recomandate:

Cascada Rinului (Rheinfall)

Situată la aproximativ 47 km de Zurich, pe cursul superior al Rinului, între comunele Neuhausen am Rheinfall și Laufen-Uhwiesen, cu cei 150 m lățime și 23 m înălțime, este considerată cea mai mare cascadă din Europa Centrală.

Cataratas-del-Rin

Cascadele Rinului sunt un spectacol al naturii. Pe o lățime de 150 de metri și o înălțime de 23 de metri, 600 m³ (21.189 de picioare cubice) de apă se revarsă peste cascade în timpul verii.
Există o potecă minunată cu un lift care vă duce de la Castelul Laufen până în partea de sus a platformei de observare, de unde vă puteți bucura de această minune naturală. Bucurați-vă de o plimbare cu barca până la bazinul cascadei Rinului sau la stâncile din mijlocul Rinului, merită. De asemenea, vă puteți bucura de Parcul de aventură Cascadele Rinului de pe malul nordic, unul dintre cele mai spectaculoase parcuri de distracții din Europa. Toți cei care tânjesc după aventură pot aluneca din copac în copac pe 11 trasee diferite, cu o priveliște uluitoare asupra cascadei Rinului.

Cele mai vizualizate pagini